Knife fork icon red

Savarin

€ 67,50 € 37,50

Fantastische 5-gangen beleving

Savarin

7,9 (201)

Fantastische 5-gangen beleving € 67,50 € 37,50

Reserveer een tafel

Deal
Fantastische 5-gangen beleving
€ 67,50 € 37,50

Restaurant Savarin in Rijswijk staat voor puur genieten. Bij dit mooie en sfeervolle restaurant weten ze maar al te goed hoe je de heerlijke smaken van het seizoen kunt combineren met de beste wijnen. 

Het restaurant biedt je meer dan slechts culinaire geneugten: een bezoek aan Savarin is een belevenis. Wie hier binnenkomt, onthaast à la minuut. Speciaal voor DiningCity heeft Restaurant Savarin een geweldig 5-gangendiner samengesteld voor de scherpe prijs van 37,50 euro!
Let op, op vrijdag en zaterdag geldt er een weekendtoeslag á €5,- p.p.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 juli 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Savarin

7.9
(201 reviews)
Eten
8.1
Service
7.9
Sfeer
7.7
Schrijf een review

"Geweldig bij Savarin"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Geweldig 5 gangen verrassingsdiner gehad bij Savarin. De gangen waren stuk voor stuk bijzonder en smaakvol. De sfeer in het restaurant goed met uitstekende service. Voor herhaling vatbaar!

Doets op 17 december 2017
Savarin heeft gereageerd op 26 januari 2018

Geachte Doets, hartelijk dank voor uw review op Diningcity.nl. Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van het 5 gangen verrassingsdiner. Wij kijken er naar uit om u nogmaals Te mogen verwelkomen Restaurant, Hotel & Spa Savarin! Met vriendelijke groet, Anouk de Vreede


"Prima adres"
7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Lekker gegeten tegen nette prijs. Bediening doet erg z'n best, hier en daar te onervaren. Wijnkaart niet helemaal in evenwicht, maar staan wel degelijk ook mooie dingen op. Parkeren voor de deur!

T. op 21 oktober 2017
Savarin heeft gereageerd op 26 januari 2018

Geachte T., bedankt voor uw eerlijke review op Diningcity.nl. Fijn dat u lekker heeft gegeten. Ook wil ik u bedanken voor uw complimenten betreft het personeel. Wij zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Anouk de Vreede


"Diner"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Bediening was prima ,veel jonge mensen er ontbrak iemand die duidelijk de leiding had .maakte het beetje rommelig.

Bij aankomst wisten niet dat we voor het Dining City arrangement kwamen .

Driegangenmenu was prima ,eenmaal vegetarisch goed aan gepast .

G.C.M.Flaton op 10 oktober 2017
Savarin heeft gereageerd op 26 januari 2018

Geachte G.C.M. Flaton, bedankt voor uw eerlijke review op Diningcity.nl. Fijn dat u heeft genoten van het diner. Wat vervelend dat u dit zo heeft ervaren er is iedere avond een leidinggevende aanwezig en uiteraard is het rommelige niet wat wij willen uitstralen. Wij zullen dit bespreken met het management. Wij hopen u nogmaals te mogen ontvangen bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin. Met vriendelijke groet, Anouk de Vreede


"Bad"
5.0 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 7

Did not like the food.. I have a wallnut allergie and the restaurant decided not to add the hazelnut in the main dish... but surely gave me a desert with sour apple compot, chocolade and hazelnut creme???

Wine glasses got half filled with full price to pay. And serving starter and main course and desert took more than 2 hours... We got bored in the place.

Bobo op 07 oktober 2017
Savarin heeft gereageerd op 26 januari 2018

Dear Bobo, Thank you for your review on Diningcity.nl. I am really sorry to read this, off course this is not the way we serve our guests. Also I am sorry you have waited for so long. We will discuss this with the waitress. Our sincere apologies. Kindest Regards,
Ashley Dreves


"Mooie avond"
8.0 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 6

Superlekker gegeten tegen een heel leuke prijs.
Sfeer van het restaurant vind ik wat oudbollig. Sommigen noemen het stijlvol ik vind het weinig sprankelend. Bediening is erg attent.

Jose Kerkhoff Rost op 27 september 2017
Savarin heeft gereageerd op 26 januari 2018

Geachte Jose Kerkhoff Rost, Hartelijk dank voor uw eerlijke review op Diningcity.nl. Uiteraard kunnen smaken verschillen en vinden wij het jammer dat u er zo over denkt. Ik wil u bedanken voor de complimenten betreft de bediening en het eten. Met vriendelijke groet, Anouk de Vreede

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rijswijk e.o.

Laan van Hoornwijck 29 2289 DG Rijswijk

Over Savarin

Restaurant Savarin in Rijswijk is een plek waar je van àlles kunt genieten: van perfect gastheerschap, een stijlvolle, ontspannen omgeving en uiteraard van een uitstekende keuken. Onder de kap bevinden zich ook nog eens uitstekend geoutilleerde salons voor seminars, vergaderingen, recepties en andere besloten bijeenkomsten.

Al die ingrediënten - schoonheid, sfeer en kwaliteit - komen samen op één locatie. Met recht kan worden gezegd, dat wij onze gasten meer bieden dan culinaire geneugten: een bezoek aan Savarin is een belevenis.

Wat we daarmee bedoelen kunnen we eigenlijk alleen uitleggen als we je persoonlijk ontvangen. Als je uit de auto stapt, kom je al een andere wereld binnen. Onder oude bomen liggen intieme terrassen. Het restaurant zelf is een combinatie van traditie en design, van comfort en de modernste voorzieningen. Wie hier binnenkomt onthaast à la minuut.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rijswijk e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden