Knife fork icon red

Savarin

€ 67,50 € 37,50

Fantastische 5-gangen beleving

Savarin

7,9 (201)

Fantastische 5-gangen beleving € 67,50 € 37,50

Reserveer een tafel

Deal
Fantastische 5-gangen beleving
€ 67,50 € 37,50

Restaurant Savarin in Rijswijk staat voor puur genieten. Bij dit mooie en sfeervolle restaurant weten ze maar al te goed hoe je de heerlijke smaken van het seizoen kunt combineren met de beste wijnen. 

Het restaurant biedt je meer dan slechts culinaire geneugten: een bezoek aan Savarin is een belevenis. Wie hier binnenkomt, onthaast à la minuut. Speciaal voor DiningCity heeft Restaurant Savarin een geweldig 5-gangendiner samengesteld voor de scherpe prijs van 37,50 euro!
Let op, op vrijdag en zaterdag geldt er een weekendtoeslag á €5,- p.p.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 juli 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Savarin

7.9
(201 reviews)
Eten
8.1
Service
7.9
Sfeer
7.7
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

De bediening was top, het eten fantastisch, borden lekker warm, uitleg van de gerechten was ook top. Een van de jongere bediendes was niet helemaal op de hoogte van de samenstelling van de gerechten, iedereen moet leren .

Joke de Ruijter op 17 maart 2019

"Heerlijk genoten voor goede prijs"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

De ambiance straalt sterrenkwaliteit uit en de kwaliteit van het eten eveneens. Dat afgezet tegen een zeer aantrekkelijke prijs (wel een aanbieding) maakt dat er zeer goede prijs-kwaliteit verhouding is. Zeker een aanrader.

Marja op 30 december 2018
Savarin heeft gereageerd op 10 januari 2019

Beste Marja,

Dankuwel voor uw positieve beoordeling. Een groter compliment dan dit kunnen wij eigenlijk niet krijgen!

Wij hopen u in de toekomst weer mogen te verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Bart van der Mark
Directie Assistent


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij zijn heel tevreden

Kees Meeuwisse op 08 december 2018
Savarin heeft gereageerd op 10 januari 2019

Beste Kees,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review.

Wij hopen u in de toekomst weer bij ons te verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Bart van der Mark
Directie Assistent


"Heel goed 5 gangen diner"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gezellig restaurant bij hotel Hoornwijck. Attente bediening. royale parkeermogelijkheid.

Peter Holst op 10 november 2018
Savarin heeft gereageerd op 10 januari 2019

Beste Peter,

Dankuwel voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat uw diner naar wens is geweest.

Hopelijk mogen wij u binnenkort weer bij ons verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Bart van der Mark
Directie Assistent


"Verjaardag"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Goede bediening vriendelijk personeel.het eten was heel lekker kom zeker nog een keer eten.een echte aanrader.

Petra. Versteeg op 20 september 2018
Savarin heeft gereageerd op 20 september 2018

Beste mevrouw Versteeg,

Wij vinden het heel fijn om te horen dat u heeft genoten van uw diner bij ons. Ik hoop u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in ons restaurant.

Met vriendelijke groet,

Bart van der Mark
Management Assistent

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rijswijk e.o.

Laan van Hoornwijck 29 2289 DG Rijswijk

Over Savarin

Restaurant Savarin in Rijswijk is een plek waar je van àlles kunt genieten: van perfect gastheerschap, een stijlvolle, ontspannen omgeving en uiteraard van een uitstekende keuken. Onder de kap bevinden zich ook nog eens uitstekend geoutilleerde salons voor seminars, vergaderingen, recepties en andere besloten bijeenkomsten.

Al die ingrediënten - schoonheid, sfeer en kwaliteit - komen samen op één locatie. Met recht kan worden gezegd, dat wij onze gasten meer bieden dan culinaire geneugten: een bezoek aan Savarin is een belevenis.

Wat we daarmee bedoelen kunnen we eigenlijk alleen uitleggen als we je persoonlijk ontvangen. Als je uit de auto stapt, kom je al een andere wereld binnen. Onder oude bomen liggen intieme terrassen. Het restaurant zelf is een combinatie van traditie en design, van comfort en de modernste voorzieningen. Wie hier binnenkomt onthaast à la minuut.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rijswijk e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden