Savarin

Frans, Nederlands | €€€
8,1 (268 reviews)
91% aanbevolen

4-gangen JRE diner € 49,50

Savarin

Frans, Nederlands | €€€
8,1 (268 reviews)
91% aanbevolen

4-gangen JRE diner € 49,50

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Deal
4-gangen JRE diner
€ 49,50

Savarin doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 4-gangen jre diner. Ontdek Savarin nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 4-gangen jre diner.

Reserveer nu jouw tafel bij Savarin!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
4-gangen JRE lunch
€ 49,50

Savarin doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 4-gangen jre lunch. Ontdek Savarin nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 4-gangen jre lunch.

Reserveer nu jouw tafel bij Savarin!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 268 mensen zeggen over Savarin

8.1 Gebaseerd op 268 reviews. 91% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

7.3 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 8

Mooi restaurant, leuke sfeer, eten heerlijk. Het was alleen wel erg druk waardoor er iets te weinig personeel was... doorlooptijd was lang.

Femke Verdegaal op 25 augustus 2010

5.0 Keuken 7 | Service 1 | Sfeer 7

Het is Restaurantweek, onze zoon wordt 21 jr, dus een mooie gelegenheid naar een goed restaurant te gaan. Na reservering kreeg ik een brief met uitleg over de gang van zaken, mn dat er in 2 shifts gegeten werd. Geen probleem, zo`n week dient toch om nieuwe klanten binnen te halen en te laten zien wat je kunt als res...

Lees hele review

Het is Restaurantweek, onze zoon wordt 21 jr, dus een mooie gelegenheid naar een goed restaurant te gaan. Na reservering kreeg ik een brief met uitleg over de gang van zaken, mn dat er in 2 shifts gegeten werd. Geen probleem, zo`n week dient toch om nieuwe klanten binnen te halen en te laten zien wat je kunt als restaurant.
Om 20.30 uur, de afgesproken tijd, waren we binnen en konden meteen aan tafel. Aangezien het een fixed menu was hoefden we niet te kiezen. We begonnen met een glas prosecco rose, dat later €9,- per glas bleek te kosten. Er kwam wat brood+ smeersels, maar verder niets. Andere tafels die later gingen zitten, hadden al wel hun voorgerecht, maar wij waren met 6 personen en dat was kennelijk te veel gevraagd. Niemand die ons iets vroeg, informatie gaf of de wijnkaart aanbood, of een ev bestelling voor meer drankjes kwam opnemen. Na informeren hoe lang het nog ging duren, werd ons eerst een fles wijn aangeboden. Vanwege het autorijden sloegen we die af. Vervolgens kwam de gerant met een glas appelsap voor iedereen, van de eerste 40% van de persing. Extra vierge, zullen we maar zeggen. Lekker, erg appelig. Om vijf voor tien zeiden we dat het nu wel erg snel moest komen, aangezien we echt honger hadden, de volgende dag de kinderen (14 jr t/m 21 jr) naar school moesten/tentamen doen en onze dochter nog terug naar Amsterdam wilde. Als het niet zou lukken konden we beter naar de Mac gaan. Binnen 6 minuten zou het komen! Dat haalden ze bijna, dus vooruit, we vielen aan. Behalve 2 van onze kids, die houden niet van vis. We deelden de bordjes rond, en zo werd alles snel verorberd. De viseters vonden het lekker. Het hoofdgerecht werd ons binnen 12 minuten beloofd. Klokkijken bleek niet de sterkste kant van de keuken of de gerant, maar het eten kwam binnen redelijke tijd. Zwezerik! Brrr! Gelukkig zat er ook ander vlees bij, dus alweer de bordjes rondgedeeld, en zo kwam iedereen min of meer aan zijn trekken. Het dessert kwam ook vrij snel, het was natuurlijk duidelijk dat we niet blij waren met de service. Wij kregen een geïmproviseerd dessert, de andere tafels kregen iets anders. Het bestond uit 2 schaaltjes en twee (whisky)glazen met inhoud. smakelijk, erg veel en nogal zoet, muv de rode vruchten met zabaione en ijs (=lekker en niet te zoet).
Bij de rekening kregen we een kistje met 2 flessen wijn. Maar op de rekening stonden ook de niet door ons bestelde 6 glazen appelsap, à €6,-! Na ons protest ging die €36,- van de rekening af.
Afgelopen januari aten we met ons gezin bij Le Cirque, op Scheveningen. Die (geweldige) ervaring wilden we herhalen voor deze 21ste verjaardag. Die dag komt nooit meer terug en helaas was dit een zeer teleurstellende ervaring. Twee flessen wijn cadeau doen verguldt deze bittere pil niet.
De equipe van Savarin heeft een enorm brevet van onvermogen afgegeven. Niet dat er niet hard gezwoegd werd, maar de organisatie en het gastheerschap was beneden peil. Bij de MacDonalds heeft men meer oog voor de klant. Het is belangrijk dat je ook je beperkingen kent, en twee shifts op 1 avond was duidelijk te veel gevraagd. Ik vermoed dat wij niet de enigen waren die (te) lang moesten wachten. Waarom zou je hier nog terugkomen?

LL Tan op 25 augustus 2010

7.3 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 8

Prima gegeten. Goede chef die de boel regelt voor de gasten met heldere uitleg.

Ik vind de keuze van de aanvangstijden persoonlijk niet zo prettig. 6 uur is te vroeg, half negen laat. Dit geldt natuurlijk voor alle restaurants die mee hebben gedaan met deze aktie.

Dominique ter Schure op 25 augustus 2010

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Uitstekend gegeten,vriendelijke bediening, goede sfeer.

Ernst v.d.Straaten op 25 augustus 2010

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

We hebben heerlijk gegeten.
Alles zag er ook mooi uit.
Het eerste gerecht zou wat mij betreft wat eerder mogen komen.

JGM Jeremiasse op 25 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.

Toon telefoonnummer

Over Savarin

Keuken: Frans, Nederlands

Restaurant Savarin in Rijswijk is een plek waar je van àlles kunt genieten: van perfect gastheerschap, een stijlvolle, ontspannen omgeving en uiteraard van een uitstekende keuken. Onder de kap bevinden zich ook nog eens uitstekend geoutilleerde salons voor seminars, vergaderingen, recepties en andere besloten bijeenkomsten.

Al die ingrediënten - schoonheid, sfeer en kwaliteit - komen samen op één locatie. Met recht kan worden gezegd, dat wij onze gasten meer bieden dan culinaire geneugten: een bezoek aan Savarin is een belevenis.

Wat we daarmee bedoelen kunnen we eigenlijk alleen uitleggen als we je persoonlijk ontvangen. Als je uit de auto stapt, kom je al een andere wereld binnen. Onder oude bomen liggen intieme terrassen. Het restaurant zelf is een combinatie van traditie en design, van comfort en de modernste voorzieningen. Wie hier binnenkomt onthaast à la minuut.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden