Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Deal
3-gangen Gault&Millau Verrassingslunch
€ 55,-
€ 45,-
Ontdek de geweldige gerechten van Savarin, dé bestemming voor fijnproevers. Chef-kok Carlos Blankers leidt het culinaire avontuur, waarbij hij met passie en toewijding gerechten van de hoogste kwaliteit creëert. Met gebruik van verse, lokale ingrediënten en seizoensproducten worden smaken versterkt, resulterend in ware culinaire meesterwerken. Savarin nodigt je uit voor een onvergetelijke gastronomische reis. Ontdek de kunst van smaak bij Savarin!
Savarin serveert nu een 3-gangen Gault&Millau Verrassingslunch en dit voor slechts € 45,-.
Geniet nu van een 3-gangen Gault&Millau Verrassingslunch in een fijne en ongedwongen sfeer bij Savarin.
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 31 december 2025
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Deal
3-gangen Gault&Millau Verrassingsdiner
€ 55,-
€ 45,-
Ervaar verfijning, innovatie en ongeëvenaarde smaak bij Savarin, dé bestemming voor fijnproevers. Chef-kok Carlos Blankers leidt het culinaire avontuur, waarbij hij met passie en toewijding gerechten van de hoogste kwaliteit creëert. Met gebruik van verse, lokale ingrediënten en seizoensproducten worden smaken versterkt, resulterend in ware culinaire meesterwerken. Savarin nodigt je uit voor een onvergetelijke gastronomische reis. Ontdek de kunst van smaak bij Savarin!
Savarin serveert nu een 3-gangen Gault&Millau Verrassingsdiner en dit voor slechts € 45,-.
Wacht niet langer en maak kennis met de sublieme gerechten en het vriendelijke personeel. Reserveer nu en beleef een onvergetelijke culinaire ervaring bij Savarin!
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 31 december 2025
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Deal
4-gangen Gault&Millau Verrassingsdiner
€ 60,-
€ 50,-
Laat je culinair verwennen door de overheerlijke gerechten van Savarin. Chef-kok Carlos Blankers leidt het culinaire avontuur, waarbij hij met passie en toewijding gerechten van de hoogste kwaliteit creëert. Met gebruik van verse, lokale ingrediënten en seizoensproducten worden smaken versterkt, resulterend in ware culinaire meesterwerken. Savarin nodigt je uit voor een onvergetelijke gastronomische reis. Ontdek de kunst van smaak bij Savarin!
Savarin serveert nu een 4-gangen Gault&Millau Verrassingsdiner en dit voor slechts € 50,-.
Kom langs en beleef een bijzondere culinaire ervaring bij Savarin!
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 31 december 2025
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Deal
4-gangen Gault&Millau Verrassingslunch
€ 60,-
€ 50,-
Stap binnen bij Savarin en laat je verwelkomen door de charme en magistrale gerechten die zij serveren. Chef-kok Carlos Blankers leidt het culinaire avontuur, waarbij hij met passie en toewijding gerechten van de hoogste kwaliteit creëert. Met gebruik van verse, lokale ingrediënten en seizoensproducten worden smaken versterkt, resulterend in ware culinaire meesterwerken. Savarin nodigt je uit voor een onvergetelijke gastronomische reis. Ontdek de kunst van smaak bij Savarin!
Savarin serveert nu een 4-gangen Gault&Millau Verrassingslunch en dit voor slechts € 50,-.
Geniet nu van een 4-gangen Gault&Millau Verrassingslunch in een fijne en ongedwongen sfeer bij Savarin.
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 31 december 2025
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Wat 300 mensen zeggen over Savarin
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De ruimte waarin het special 3 gangen menu werd geserveerd was klein en met een laag plafond. Gelukkig hadden wij nog één van de beste tafels... Ernaast (waar normaliter het diner geserveerd wordt) was een druk bezochte receptie aan de gang (niet veel last van). De bediening was zondag 20 maart j.l. zeer attent en v...
Lees hele reviewDe ruimte waarin het special 3 gangen menu werd geserveerd was klein en met een laag plafond. Gelukkig hadden wij nog één van de beste tafels... Ernaast (waar normaliter het diner geserveerd wordt) was een druk bezochte receptie aan de gang (niet veel last van). De bediening was zondag 20 maart j.l. zeer attent en vriendelijk, alleen het speciale menu viel ons tegen!. Het voorgerecht stelde niet veel voor, het dessert was klein, alleen het hoofdgerecht was qua vlees voldoende, maar groenten moest je ook met een vergrootglas zoeken. De smaken waren wel apart en lekker! Het is dat we bij het aperitief nog een lekker groot stuk bruin stokbrood kregen, anders was de hoeveelheid zeker onvoldoende geweest. Graag wat grotere porties serveren! Jammer: een gemiste kans, zeker voor gasten die de zaak (met het mooie hotel ernaast) voor het eerst bezoeken. Op onze vraag (bij de reservering bij DiningCity) om iets later te mogen komen is niet gereageerd.
We hebben zaterdag 19 maart gegeten bij Savarin met onze dochter en haar man. We hadden gereserveerd om 19.00 uur, de reserveringsbevestiging had ons op 17.30 gezet. Onze dochter wees ons hierop, wij waren hierover erg verbaasd.
Toen we om 18.10 uur arriveerden en onze naam noemde keek de gastheer uitgebreid op zijn...
We hebben zaterdag 19 maart gegeten bij Savarin met onze dochter en haar man. We hadden gereserveerd om 19.00 uur, de reserveringsbevestiging had ons op 17.30 gezet. Onze dochter wees ons hierop, wij waren hierover erg verbaasd.
Toen we om 18.10 uur arriveerden en onze naam noemde keek de gastheer uitgebreid op zijn horloge, alsof hij de conrector van de school was , met een gebaar van 'vooruit dan maar' MOCHTEN we toch nog aan tafel.... Hadden we dat maar niet gedaan....... We werden bij het andere 'eetvee' (want zo werden we behandeld) in een voor de gelegenheid omgebouwde bar geplaatst, in een hoekje omdat we 'te laat' waren. Het eten was goed, echt lekker, maar veel te weinig!!! met 4 personen kregen we een half stokbroodje en de porties waren voor een 5-gangen diner, echter het was een 3-gangen diner. Er was ook geen mogelijkheid om iets bij te bestellen. De wijn die we besteld hadden werd niet uitgeschonken. De tweede fles wijn hadden we al uitgezocht, maar er was totaal geen gelegenheid om nog iets te bestellen. Het diner werd afgeraffeld geserveerd. Om 19.30 gingen we het restaurant uit. MET HONGER. We zijn in Delft in een eetcafe een hoofdgerecht gaan eten. We hebben ontzettend gelachen met zijn 4-en, omdat we regelmatig met elkaar uit eten in gaan in goede restaurants (zoals kasteel Heemstede, De Leest, Zwetheul, parkheuvel) dus onze dochter en haar man kennen maar al te goed onze kennis en keuze van restaurants. De reden dat we kozen voor Savarin was omdat het heel dichtbij hun woning is en zij net een baby hebben.
Kortom een hele slechte ervaring. Savarin heeft de restaurantweek om een flinke omzet te draaien (twee zittingen per avond), dat geeft op zich niet, maar wij hebben voor ons doen heel erg weinig uitgegeven (ca. 150 euro voor 4 personen), maar hadden ook nog niet gegeten. Voor ons is dit de laatste keer dat we in Savarin gegeten hebben. Een bijzonder slecht ervaring!
Wederom heerlijk gegeten! Alleen de bediening liet dit keer te wensen over. Ben ik anders gewend daar. Leuk om te combineren met een drankje in het hotel!
Het verrassingsmenu in de restaurantweek vonden wij (4 personen) tegenvallen qua smaak en hoeveelheid. De prijzen voor de extra´s zoals de koffie (met verrassing) waren aan de vrij hoge kant.
Jammer, wij hadden er meer van verwacht.
In het kader van de restaurantweek ben ik bij Savarin gaan eten omdat deze goed stond aangeschreven in de Gault Millau. Ik vond het helaas erg teleurstellend. De kaart zag er in eerste instantie veelbelovend uit, helaas werd dit niet voortgezet. Ik vond de gerechten naar zo zo. Het voorgerecht was te zout en niet er...
Lees hele reviewIn het kader van de restaurantweek ben ik bij Savarin gaan eten omdat deze goed stond aangeschreven in de Gault Millau. Ik vond het helaas erg teleurstellend. De kaart zag er in eerste instantie veelbelovend uit, helaas werd dit niet voortgezet. Ik vond de gerechten naar zo zo. Het voorgerecht was te zout en niet erg harmonieus, het hoofdgerecht was niet verrassend en miste saus naar mijn idee en het nagerecht, het flensje hier totaal niet lekker. Ook waren de porties aan de karige kant. Dan nog even over de bediening, deze kwam duidelijk direct van de hotelschool en miste duidelijk nog persoonlijkheid en sociale vaardigheden.
Al met al een grote teleurstelling naar mijn idee en zal niet meer terugkomen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.
Over Savarin
Keuken: Frans, Nederlands
Restaurant Savarin in Rijswijk is een plek waar je van àlles kunt genieten: van perfect gastheerschap, een stijlvolle, ontspannen omgeving en uiteraard van een uitstekende keuken. Onder de kap bevinden zich ook nog eens uitstekend geoutilleerde salons voor seminars, vergaderingen, recepties en andere besloten bijeenkomsten.
Al die ingrediënten - schoonheid, sfeer en kwaliteit - komen samen op één locatie. Met recht kan worden gezegd, dat wij onze gasten meer bieden dan culinaire geneugten: een bezoek aan Savarin is een belevenis.
Wat we daarmee bedoelen kunnen we eigenlijk alleen uitleggen als we je persoonlijk ontvangen. Als je uit de auto stapt, kom je al een andere wereld binnen. Onder oude bomen liggen intieme terrassen. Het restaurant zelf is een combinatie van traditie en design, van comfort en de modernste voorzieningen. Wie hier binnenkomt onthaast à la minuut.