Bouchon D'en Façe

Frans | €€
8,7 (95 reviews)
93% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 95 mensen zeggen over Bouchon D'en Façe

8.7 Gebaseerd op 95 reviews. 93% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Bouchon D’en Façe"
7.0 Keuken 8 | Service 5 | Sfeer 8

Het eten was lekker, met als tip dat als je Babette serveert vooraf de vraag gesteld kan worden hoe rood je het vlees wil eten. Mijn tafelgenoot houd niet van erg rood vlees en dat ging terug naar de keuken toen we er iets van zeiden. Dit had gemakkelijk voorkomen worden.
Het menu was inclusief wijnen, dan verwacht...

Lees hele review

Het eten was lekker, met als tip dat als je Babette serveert vooraf de vraag gesteld kan worden hoe rood je het vlees wil eten. Mijn tafelgenoot houd niet van erg rood vlees en dat ging terug naar de keuken toen we er iets van zeiden. Dit had gemakkelijk voorkomen worden.
Het menu was inclusief wijnen, dan verwacht je bij elke gang ook een wijn: de heerlijke oesters werden bij het, zelfbetaalde, aperitief geserveerd en bij het dessert werd ook geen wijn aangeboden. Geef dit duidelijker aan, was niet qua verwachting. Er zaten dicht bij de bar en de medewerkers waren nogal luidruchtig en openhartig over tal van prive onderwerpen die we letterlijk konden verstaan. Onze vraag hierover werd afgedaan met het antwoord dat het restaurant graag een casual sfeer wil uitdragen. Ik hoef als gast tijdens een avondje uit niet te geconfronteerd te worden met dergelijke privézaken.
Een zakelijke tip: als je in het dessert koffie serveert zul je weinig losse koffie meer verkopen. Is slecht voor je upwelling.

Wim op 03 september 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super!

Melvin Wolfs op 03 juli 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Fijn sfeervol Frans restaurant met prettige bediening en heerlijk Frans eten

Carla Groenendijk op 26 april 2023
Geverifiëerd

"Leuk restaurantje!!!"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Als we in Maastricht zijn gaan we altijd een keer eten bij dit leuke restaurant.
Heerlijk eten, erg vriendelijk personeel ,gezellige sfeer en een goede prijs-kwaliteit

Achterhoekers op 12 april 2023
Geverifiëerd

"Top!"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Heerlijke Franse keuken met fijne bediening.

Maarten Jan Brouwer op 21 maart 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Bouchon D'en Façe

Keuken: Frans

Een Frans concept met traditionele en eerlijke gerechten voor een betaalbare prijs. Bouchon d’en Façe in Limburg is een kruising tussen een bistro, een taverne en gastronomie, waar geestigheid en durf voorop staan.

Typerend aan een originele bouchon is de persoonlijke band die het personeel creëert met zijn gasten. Bouchon d'en Façe gaat een stap verder dan gastvrijheid. Jong en oud is welkom voor lunch, diner of om te borrelen. Een Franse wijn wordt geserveerd met charcuterie, die vers wordt gesneden met de snijmachine die op de bar staat. De ongedwongen Franse sfeer wordt doorgevoerd van de menukaart tot in het interieur.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden