Brasserie De Zeven Reuzen

Nederlands |
8,7 (143 reviews)
97% aanbevolen

Sfeervol 3-gangen diner € 45,-

Brasserie De Zeven Reuzen

Nederlands |
8,7 (143 reviews)
97% aanbevolen

Sfeervol 3-gangen diner € 45,-

Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Deal
Sfeervol 3-gangen diner
€ 45,-

Zalig dineren op een sfeervolle plek in Ede doe je in restaurant Buitenzorg! Ambachtelijke kennis van vroeger wordt gecombineerd met de smaken van nu, zodat jij kan genieten van wat de koks bereiden. Zij weten dat ook precies hoe zij jou moeten verwennen en verrassen.

Laat je daarom verrassen met een Sfeervol 3-gangen diner van de chef voor slechts € 45,-!

Wanneer kan de chef voor jou aan de slag gaan? Reserveer nu je tafeltje!

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 december 2025
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Ambachtelijk 5-gangen Proeverij
€ 49,50

Geniet van een Ambachtelijk 5-gangen Proeverij bij het markante restaurant Brasserie De Zeven Reuzen te Ede! Proef de ambachtelijke creaties van de koks van Brasserie De Zeven Reuzen in een oase van rust tussen de oude kastanjebomen op het erf. Ambachtelijke kennis van vroeger wordt gecombineerd met de smaken van nu, zodat jij kan genieten van wat de koks bereiden. De koks staan graag voor een culinaire uitdaging om jou en je gezelschap in de watten te leggen met heerlijke gerechten.

Laat je compleet verwennen met een Ambachtelijk 5-gangen Proeverij voor slechts € 49,50!

Ontdek én proef het ambachtelijke van Ede met dit heerlijke menu!

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 december 2025
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Fantastisch 4-gangen diner
€ 49,50

Dineren in een markant restaurant met een heerlijk menu in Ede? Dat kan bij Brasserie De Zeven Reuzen! Ambachtelijke kennis van vroeger wordt gecombineerd met de smaken van nu, zodat jij kan genieten van wat de koks bereiden. De koks staan graag voor een culinaire uitdaging om jou en je gezelschap in de watten te leggen met heerlijke gerechten.

Ga deze culinaire uitdaging met de koks aan met een Fantastisch 4-gangen diner! Voor slechts € 49,50 kun je al bij Brasserie De Zeven Reuzen genieten van dit menu!

Ambachtelijk genieten in een markant restaurant, wie wil dat nou niet? Reserveer daarom dit heerlijke menu!

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 december 2025
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 143 mensen zeggen over Brasserie De Zeven Reuzen

8.7 Gebaseerd op 143 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Maandagavonddiner in Ede: buitenzorg"
8.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 8

Uitstekend gegeten. Heerlijke stoelen en dus lekker tafelen. De informatie over de bijgerechten klopte niet. Daardoor bestelden we onnodig extra bijgerechten. Jammer want ik vind voedselverspilling onnodig. De borden werden direct weggenomen terwijl een ander nog aan het eten was. Niet netjes.
Het toetje was voortreffelijk

Carin Van de Sande op 15 juni 2022
Geverifiëerd

"Erg goed"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Het eten was heerlijk en de sfeer en bediening waren goed.

Els op 11 juni 2022
Geverifiëerd

"Mooie ambiance"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Goede kok

Ruud Oliedam op 07 juni 2022
Geverifiëerd

"Top eten, maar hoofdmenu beetje weinig. "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, beetje jammer dat de hoofdmaaltijd wat weinig was, maar de kwaliteit was heel goed. Hele vriendelijke bediening en we hebben niet lang gewacht op de maaltijden.

Marianne Strengers op 03 juni 2022
Geverifiëerd

"Mooie locatie "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gezellig en leuk personeel

Ab op 21 mei 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Ede e.o.

Toon telefoonnummer

Over Brasserie De Zeven Reuzen

Keuken: Nederlands

Je zoekt een restaurant in Ede? Dan is het fijn dat je zojuist Brasserie De Zeven Reuzen hebt ontdekt. Van alle restaurants in Ede is Brasserie De Zeven Reuzen toch wel het meest markant. Heerlijk dineren op het mooiste terras, tussen eeuwenoude kastanjebomen. Of gezellig binnen in één van onze spraakmakende zalen. Een unieke uitspanning met een rijke historie. Door de jaren heen genoten velen, vaak onder de meest uiteenlopende omstandigheden, van haar gastvrijheid.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Ede e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden