Het Bosch Waterfront Kitchen

Frans
8,9 (204 reviews)
92%
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 204 mensen zeggen over Het Bosch Waterfront Kitchen

8.9 Gebaseerd op 204 reviews. 92% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Genieten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Lunch of diner, het is altijd heerlijk hier. De bediening is vriendelijk, attent, aardig en is er ongemerkt altijd direct voor je. Het eten is heerlijk. Geen enkel restaurant maakt zulke prachtige 'stillevens' op de (prachtige) borden als Het Bosch. En bij het eten zo'n fantastisch uitzicht, dat maakt het compleet!

Stella op 14 november 2015

"prima"
7.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 5

Prima gegeten. Goede kwaliteit, prettig tempo en redelijk originele combinaties. Al waren de porties bij de 4 gangen niet erg groot en viel de rekening met bijna € 90,- p/p zonder flessen wijn (maar wel een 6-tal glazen) niet echt mee. Toch komen we nog wel een keer terug.

Hans op 30 oktober 2015

"Prima avond bij :"Het Bosch""
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

De hele ervaring in Restaurant "het Bosch" is een aanrader, zowel het eten als de bediening en de entourage is buitengewoon . Het is niet goedkoop maar zeer de moeite waard. We hebben allebei een ander menu genomen. Zowel het " kreeften menu "als het "taste verrassingsmenu" zijn van grote klasse. De wijn was een S...

Lees hele review

De hele ervaring in Restaurant "het Bosch" is een aanrader, zowel het eten als de bediening en de entourage is buitengewoon . Het is niet goedkoop maar zeer de moeite waard. We hebben allebei een ander menu genomen. Zowel het " kreeften menu "als het "taste verrassingsmenu" zijn van grote klasse. De wijn was een Spaanse droge wijn die ons werd geadviseerd en prima paste bij de gerechten.
We kregen direct een andere tafel toen we bij binnenkomst opmerkten "wel erg ver van elkaar te zitten aan een tafel voor 2 personen ". Het was vervolgens een aaneenschakeling van heerlijke , mooi verzorgde gerechten die schilderachtig werden geserveerd.

F. Stehmann op 24 oktober 2015

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Prima service, was hier al eerder geweest. Attend en het menu was uitstekend van kwaliteit. Kreeft is hun specialiteit en dat maken ze dan ook waar. Zeker een aanrader.

paul baas op 14 oktober 2015

"Goed"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Op een dinsdagavond. Wij waren de enige 2 "normale" gasten, verder een 20 tal zakelijke eters waardoor de sfeer een bepaalde uitstraling had. Bediening super, uitzicht mooi, eten goed, wel vreemd dat je minimaal 3 gangen moet nemen, vanaf EUR 56 p.p., paar biertjes, flesje water inclusief fooi EUR 150. Daar kan ik bij Aan de Poel ook bijna voor terecht?

Rene op 14 oktober 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Het Bosch Waterfront Kitchen

Keuken: Frans

Het Bosch Waterfront Kitchen is gelegen in Amsterdam. Het adembenemende uitzicht zal direct opvallen. Een oase van rust in de drukke stad.

U kunt genieten van een smakelijke lunch of uitgebreid diner aan het Nieuwe meer in Amsterdam. De stijl in de keuken typeert zich "klassiek met een moderne en creatieve twist". De gerechten zijn geïnspireerd door de Franse keuken, met invloeden uit Italië, Spanje en Azië.

Laat je verrassen door de overheerlijke smaken van restaurant Het Bosch.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden