Knife fork icon red

Wat zeggen mensen over Het Bosch

8.9
(93 reviews)
Eten
9.0
Service
8.9
Sfeer
8.8
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We zijn daar geweest tijdens de Restaurant Week en het was heerlijk! Het eten was fantastisch, lekker bijpassend wijnen, mooi locatie, we komen zeker terug

Emanuele op 25 maart 2019

"Room with a view"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Elke gang sprankeld
Een van de allerbeste restaurants in Amsterdam
Een adembenemend mooi uitzicht Stad en natuur komen samen

G op 23 februari 2019

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Altijd spannend met een verrassingsdiner. Dat is in Het Bosch uitermate gelukt. Het begint al bij de entree buiten met vuurkorven. Zo hoort het, niet afhankelijk van veel of weinig gasten, ze zijn gewoon aangestoken. De bediening was soms iets onwennig maar vriendelijk en gastvrij.

We laten ons vaak een wijnarrangement voorschotelen, heb je bij elke gerecht een passende wijn. Dat heeft de sommelier hier uitstekend gedaan. Wel met € 9,- per glas per gang aan de hoge kant maar omdat het diner arrangement (zoals meestal met aanbiedingen) vriendelijk is geprijsd is dat prima.

Het arrangement was in een woord voortreffelijk! Nu rijst de vraag ga je dan nog een keer terug? Jazeker en gereserveerd hebben we ook al.

Tot slot, in het algemeen lezen we regelmatig recencies van gasten die van een aanbieding als dit gebruik maken. Dan bijzonder kritisch schrijven over prijs of "Dat past niet bij een zaak van deze allure" etc, etc. Bedenk dat je dan voor een briefkaart op de eerste rang wilt zitten en dan stevig commentaar geven. Voor de goede orde bij Het Bosch hebben we beslist geen aanmerkingen.

Sterker, wij bestellen vaak een extra gerecht (of laten de wijnkeus aan de sommelier over) zodat de restauranthouder toch iets kan verdienen. Bij dit soort zaken zijn de kosten met dit soort arrangementen best hoog. Zo dat is er uit!

In de zomer komen we ook eens terug voor het terras en uitzicht, dank voor de gastronomische ervaring!

Freek op 02 februari 2019

"In 1 woord fantastisch"
8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

Het eten was fantastisch. 6 gangen en amuse via Diningcity geboekt. Hoeveelheid porties goed afgestemd. Mooie variatie in de gangen: coquille, softshellcrab, wild, mooi stukje vlees, kaas of zoet dessert. Hier komen wij zeker terug

Freek op 21 november 2018

"Wij komen een keer terug"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten, vriendelijke service met kennis. Heerlijke muziek van de DJ op de achtergrond. Een prachtig uitzicht. Wij komen zeker een keer terug van het voorjaar om heerlijk buiten te eten

Diane op 06 oktober 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Jollenpad 10 1081 KC Amsterdam

Over Het Bosch

Op de kop van de Zuidas, direct gelegen aan de Nieuwe Meer met mooiste uitzicht (en terras) van Amsterdam!  Een wekelijks wisselende menukaart van chef Marcel Heintzberger voor de culinaire genieter en een plek om razend enthousiast te worden voor de wijnfreak. Kortom, dé uitgelezen plek om even aan de drukte te ontsnappen en je over te geven aan de ambiance en sfeer van deze toplocatie!

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Rw winners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden