Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 1503 mensen zeggen over De Pastorale**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De optie om de wijnsuggestie te kiezen bij het menu is een absolute aanrader.
Wij gaan elk jaar met vriendinnen en zuster eten in de Pastorale. Alleen dames . Oud en ouder.
Wij worden elk jaar wonderlijk goed verzorgd door het team van de Pastorale. Dank u daarvoor.
Tot volgend jaar. Hopelijk vroeger!
Hilda Reinehr en vriendinnen
Leuke service, heerlijk eten en topwijn maw topavondje! Bedankt
Om de start van een nieuw levenshoofdstuk in het teken van ' genieten ' te vieren, wilde ik 2 vriendinnen trakteren op een culinair festijn. En een festijn was het ! Zelf ben ik verbonden aan PIVA en ook daar klinkt ' De Pastorale ' als kristal. Van ons alledrie werden de tongen en de ogen gestreeld. Wat was het ook...
Lees hele reviewOm de start van een nieuw levenshoofdstuk in het teken van ' genieten ' te vieren, wilde ik 2 vriendinnen trakteren op een culinair festijn. En een festijn was het ! Zelf ben ik verbonden aan PIVA en ook daar klinkt ' De Pastorale ' als kristal. Van ons alledrie werden de tongen en de ogen gestreeld. Wat was het ook feestelijk om te worden ontvangen door een lachende Fabre en om onder het houten kunstwerk van Arne Quinze te lunchen met het zicht op een verzorgde tuin en op de achtergrond de intimistische muziek van Anouar Brahem. Een esthetische ervaring van topniveau !
Het was een super smaakvolle ervaring!!!
Zeker voor herhaling vatbaar!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rumst-Reet e.o.
Over De Pastorale**
Bij tweesterrenrestaurant Pastorale** bent u aan het juiste adres als u wilt genieten van een uitzonderlijke, culinaire belevenis die in het teken staat van puur genot. Bart De Pooter en zijn team ontvangen u in een pastorie uit 1830 die modern gerenoveerd werd. De stijlvolle inrichting wordt gecombineerd met hedendaagse kunst van Arne Quinze, en in de tuin en aan de inkom wordt u verwelkomd door beelden van Jan Fabre.
U zult al gauw vaststellen dat de inrichting een voorbode is voor de gerechten die op de borden verschijnen. Chef Bart De Pooter verdiende zijn strepen - en twee sterren - door verfijnde gerechten neer te zetten waarin alleen plaats is voor dagverse producten, bij voorkeur uit de streek. De perfecte balans tussen producten en texturen van zijn gerechten zijn een echt feest in de mond en verraden de pure emotie en passie die de chef in zijn werk legt.