Knife fork icon red

Papermoon

8,6 (92)

Wat zeggen mensen over Papermoon

8.6
(92 reviews)
Eten
8.8
Service
8.8
Sfeer
8.2
Schrijf een review

"Geweldig gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten. Wij komen hier steeds terug vanwege de gastvrijheid, lekkere wijnen en het perfecte plaatje. De gastheer heeft een geweldige kennis van wijn en spijs. Aanrader.

John op 12 augustus 2019

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Een voortreffelijk 5-gangen menu voor een schappelijke prijs (aanbieding), dan neem je voor lief dat je iets méér uitgeeft aan de bijpassende drank. Aan te bevelen, al meerdere malen hier gegeten en het was altijd prima !

FGM Ballhaus op 31 juli 2019

"Een aanrader."
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijke gerechten, goed tempo, prima uitleg. Heerlijke wijnen. Top!

Debby Groen op 27 juni 2019

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Bijzonder lekker gegeten, vriendelijke bediening, tijd tussen de verschillende schotels goed afgestemd. Vroegen om kraanwater. Werd ook niet op de rekening opgevoerd. Een aanracer, deze aanbieding.

Kim Keuris op 15 juni 2019

6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Verrukkelijk 5 gangen en niet duur.
Wat jammer is het duurde iets te lang.
Verde is top.
Tot de volgende keer.

Tuong Ta op 06 mei 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Voorburg e.o.

Herenstraat 175 2271 CE Voorburg

Over Papermoon

Bij Papermoon heerst een rustige huiselijke sfeer. De tafels staan ruim opgesteld, waardoor het restaurant ook zeer geschikt is voor zakelijke diners. De bediening is correct en toch persoonlijk. U voelt zich op en top gast.
De verhouding prijs–kwaliteit is uitstekend en u zult steeds weer verrast worden door de originele combinaties van smaken en producten.Naast de ieder seizoen wisselende à la carte kaart, is er ieder seizoen een speciaal samengesteld 3-gangen menu.

Stijlvol genot op linnen. De koptekst van het artikel dat eind 2015 geplaatst wordt in het AD onder ‘De Gouden Pollepel’ rubriek, waarvoor de krant restaurants uit de regio bezoekt en beoordeelt. Papermoon wordt beoordeeld met een 8,1!

“De Herenstraat in Voorburg is een walhalla voor smulpapen. In die straat buitel je over de restaurants, die allemaal naar de gunsten van de gast dingen. De een doet het wat beter dan de ander, maar waar we deze keer neerstrijken, daar hebben we goede verhalen over gehoord.
Papermoon zit helemaal aan het einde van de straat, nabij snelweg A12. De zaak blijkt strak ingericht met aan één kant een spiegelwand. Niet al te veel tierelantijnen aan de muur, geen achtergrondmuziek (heerlijk), bediening strak in het pak en linnen op tafel. Toch blijkt Papermoon niet overdadig chic, zeker niet als het om het prijsniveau gaat.”

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Voorburg e.o.
9807d298e9

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden