Knife fork icon red

De Steenen Tafel

8,8 (546 reviews)
98%

Wat 546 mensen zeggen over De Steenen Tafel

8.8
(546 reviews)
Eten
8.8
Service
8.9
Sfeer
8.6
98%
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zeer goed!

Remon Janssen op 12 oktober 2020
Geverifiëerd

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Het restaurant ligt op een mooie locatie. Wij zijn voor het eten nog even gaan wandelen in het gebied eromheen. Bij binnenkomst werden we netjes ontvangen. Het restaurant is mooi gedecoreerd en de sfeer is gezellig en tegelijkertijd rustgevend. Het was onze eerste kennismaking met het restaurant en wij hebben genote...

Lees hele review

Het restaurant ligt op een mooie locatie. Wij zijn voor het eten nog even gaan wandelen in het gebied eromheen. Bij binnenkomst werden we netjes ontvangen. Het restaurant is mooi gedecoreerd en de sfeer is gezellig en tegelijkertijd rustgevend. Het was onze eerste kennismaking met het restaurant en wij hebben genoten van het eten. Er was veel variatie van vis, maar zo uitgekozen dat je niet vind dat het te eentonig was maar juist heerlijk. Daarnaast krijg je tussen de maaltijden door warme broodjes die simpel maar ontzettend lekker zijn. Verder was de service uitstekend en was het personeel erg gezellig. Kortom, een aanrader!

Small 99861fb6f2 Small 24e9eb67cc
Aash op 05 oktober 2020
Geverifiëerd

"Wederom prima gegeten"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Het gepresenteerde 5 gangen menu was zeer verassend en van uitstekende kwaliteit. De bediening als vanouds zeer prettig.

Lex van der Weerd op 02 oktober 2020
Geverifiëerd

"Een aangename verrassing"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Verrassende gerechten met zorg en liefde bereid en geserveerd.

Monique op 01 oktober 2020
Geverifiëerd

"Een buitengewone avond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

De sfeer in het restaurant was heel aangenaam ondanks de huidige corona eisen. De coronaregels werden ruimhartig gevolgd.
Het 5-gangendiner was heerlijk en buitengewoon verrassend. De uitleg over de diverse gangen en overige communicatie met het personeel hebben gezorgd voor een fantastische avond.
We komen zeker weer een keer terug.

Ger Santing op 30 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Arnhem e.o.

Weg achter het Bos 1 6822 LV Arnhem

Over De Steenen Tafel

Een restaurant met een bijzonder rijke historie is Restaurant de Steenen Tafel. Het restaurant bevindt zich op het mooiste en tevens hoogste punt van Arnhem, in een watertoren in park Klarenbeek.

Er wordt eerlijk, eenvoudig maar vooral smaakvol gekookt. De gerechten zijn klassiek maar toch vernieuwend. De combinaties worden simpel gehouden, om elk ingrediënt afzonderlijk en perfect tot zijn recht te laten komen.

Bij Restaurant de Steenen Tafel wordt gewerkt met streekproducten van kleine ambachtelijke producenten. In het wildseizoen ontvangen ze wild van de Veluwe en uit de Ooijpolder. In het voorjaar en zomer ontvangen ze groenten uit de tuin van Marianne. Zij verbouwt met liefde, de volledig biologische groenten en de kruiden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Arnhem e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden