Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Kasteel Kerckebosch

8,9 (8)

Wat zeggen mensen over Kasteel Kerckebosch

8.9
(8 reviews)
Eten
8.5
Service
9.0
Sfeer
9.3
Schrijf een review

"Prachtige ruimte"
8.7 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben enorm genoten van alles, enkel de laatste 2 gangen waren iets minder maar dat kon de avond niet verpesten.

Renske Cox op 05 oktober 2019

"Oog en tongstrelende gerechtjes maar als je met honger komt ga je ook met honger weg"
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

We genoten een 4 gangen chefs menu bij Kerkebosch. Eigenlijk een proeverij van 5 gangen inclusief heerlijke amuses en een prosecco van het huis. Allemaal kleine gerechtjes; prachtig opgemaakt en (meestal) mooie combinaties van smaken.
De perfectie die wordt nagestreefd wordt niet steeds waargemaakt: zo kregen we een eerste glas pinot noir passend licht gekoeld maar het tweede glas weer op kamertemperatuur. De dessertwijn die werd aangeboden was ook duidelijk te warm en vonden we bovendien, tot onze verrassing, terug op de eindafrekening. Wat dat laatste betreft: het is beter om dan even expliciet te melden dat de dessertwijn extra is. Ook was het tempo relatief traag: we zaten er ruim tweeëneenhalf uur waarbij de feitelijke consumptie tijd van de kleine gerechtjes , zelfs bij langzaam eten, niet meer dan een half uur bedroeg. En tot slot: eet wat vooraf als je honger hebt, anders gaat het knagen.

alibenypi op 28 september 2019

"Pareltje in het bos"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten, alles meer dan prima, mooie smaakcombinaties, met oog voor detail (opmaak gerechten, servies) en vriendelijke service. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

KH op 27 september 2019

"Prima "
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Helemaal prima. Desert was iets minder maar de rest was zalig

Sebastiaan Brakenhoff op 26 september 2019

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Over het eten en de bediening niets dan lof. Wat het manegement van Diningcity en/of Kerkebosch betreft aanzienlijk minder. Had gereserveerd voor twee 4 gangen diners met € 20 korting, overeenkomstig kortingbon. Reservering en korting werden bevestigd via e-mail. Vervolgens kreeg ik een meeltje dat ik een optie had op twee 5-gangendiners zonder korting. Ben daar niet op ingegaan. Bij aankomst op Kerckebosch bleek onze reservering te kloppen. Maar toen ik mijn kortingsbon presenteerde bij het afrekenen werd deze niet geaccepteerd omdat er geen relatie zou zijn met Diningcity of zoiets. Restaurant was wel zo coulant mij toch de korting te geven maar het blijft voor mij een vreemde zaak waar ik me van allerlei bij kan voorstellen.

Rob Slappendel op 29 juli 2019
Edwin van der Laag heeft gereageerd op 31 juli 2019

Beste meneer Slappendel,

Ontzettend bedankt voor uw reactie, dit wordt enorm gewaardeerd. De lovende woorden over het diner en de bediening ga ik persoonlijk overbrengen aan mijn collega's, het is erg fijn dat u daar zo van genoten hebt. Wat jammer daarentegen dat er onduidelijkheid was aan onze kant over de kortingsbon. Het mag natuurlijk niet zo zijn dat het personeel niet op de hoogte is van lopende relaties met partners. Ik ga hier onmiddellijk actie op ondernemen zodat deze situaties in de toekomst niet meer voor komen, mijn oprechte excuses voor dit ongemak.

Plattegrond Alle restaurantdeals in Zeist e.o.

Arnhemse Bovenweg 31 3708 AA Zeist

Over Kasteel Kerckebosch

Bij Kasteel Kerckebosch in Zeist staat een fantastische avond op je te wachten. In de groene omgeving van de Utrechtse Heuvelrug is het hoogstaande restaurant te vinden. Het kasteel is 1200 jaar oud en het decor is daarom uniek en tegelijkertijd enorm hip. De keukenbrigrade staat zonder twijfel voor je klaar en laat je dan ook steeds weer verrassen. Authenticiteit, persoonlijke gastvrijheid en uitzonderlijke culinaire verrassingen. De uitgebreide wijnkaart maakt de heerlijke avond vol culinaire belevingen helemaal compleet. Ervaar het nu zelf en proef de heerlijke creaties van de chef! Boek nu snel een tafel bij Kasteel Kerckebosch.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Zeist e.o.
918e3f8e77

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden