Knife fork icon red

De Beejekurf

9,1 (501 reviews)

Wat 501 mensen zeggen over De Beejekurf

9.1
(501 reviews)
Eten
9.1
Service
9.2
Sfeer
8.9
Schrijf een review

"Uitstekende ervaring"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Zeer plezierige ervaring gehad. Bijzonder smakelijke gerechten en dranken. De opmaak was fraai maar niet mind-blowing en het livar varken (hoofdgerecht) was t minst (met harde vetdelen) maar de cuisson van de andere gerechten was uitmuntend! Ook een smakelijk nagerecht, maar qua opmaak niet bijzonder. De gastvrouw w...

Lees hele review

Zeer plezierige ervaring gehad. Bijzonder smakelijke gerechten en dranken. De opmaak was fraai maar niet mind-blowing en het livar varken (hoofdgerecht) was t minst (met harde vetdelen) maar de cuisson van de andere gerechten was uitmuntend! Ook een smakelijk nagerecht, maar qua opmaak niet bijzonder. De gastvrouw was zeer innemend en gaf meteen een vertrouwd gevoel, het overig bedienend personeel was erg jong en overeenkomstig onwennig, Maar zeker genoten van een verzorgde avond!

Jos op 13 maart 2018

"Lenker en gezellig."
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Wederom erg lekker gegeten. Niets van te merken dat het minder was omdat het deze keer via Restaurantweek is geboekt. Service prima en gerechten lekker en weer net even anders. Top avond dus!

Rob op 11 maart 2018

"Echt een feestje"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gisteravond hebben we genoten van een heerlijk 3-gangen menu.
Vooral kregen we enkele verrassende amuses.
Zeker voor herhaling vatbaar

Jose op 22 december 2017

9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

prima eten passende wijn

martien op 06 november 2017

"JRE-creatie "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Vrijdag 27-10-2017 een genoeglijke avond ervaren in de Beejekurf.
We genoten het 5-gang JRE-menu. Alles keurig verzorgd en goed van smaak, uiteraard met een goed glas wijn. De smaakpapillen zijn gelukkig niet belast door een overmatig kruidengebruik. De kookkunst in de Beejekurf is er op gebaseerd dat de gebruikte ...

Lees hele review

Vrijdag 27-10-2017 een genoeglijke avond ervaren in de Beejekurf.
We genoten het 5-gang JRE-menu. Alles keurig verzorgd en goed van smaak, uiteraard met een goed glas wijn. De smaakpapillen zijn gelukkig niet belast door een overmatig kruidengebruik. De kookkunst in de Beejekurf is er op gebaseerd dat de gebruikte produkten zelf hun eigen smaak op voldoende wijze afgeven.
Ook de vriendelijke bediening was prima, simpel gezegd: ..gewoon zoals het hoort... . Als je eens wat beters en/of iets extra's wilt, dan is dit restaurant zeer zeker een aanrader.

Nicolas Bijl op 30 oktober 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Venray e.o.

Paterslaan 15 5801 AS Venray

Over De Beejekurf

Het knusse restaurant De Beejekurf ligt in het Limburgse Venray. De moderne en vooral frisse inrichting maakt het restaurant enorm sfeervol. Bij De Beejekurf word je zonder twijfel in de watten gelegd. Het keukenteam heeft veel passie voor het vak en kookt met trots! Dat proef je dan ook zeker. Laat je meenemen in de verhalen achter de overheerlijke gerechten en wijnen. De spannende creaties van de chef zorgen elke keer weer voor een verrassing. Wil je ook een avond of middag onbezorgd komen genieten? Reserveer dan snel een tafel bij De Beejekurf.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Venray e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden