Knife fork icon red

De Beejekurf

9,1 (501 reviews)

Wat 501 mensen zeggen over De Beejekurf

9.1
(501 reviews)
Eten
9.1
Service
9.2
Sfeer
8.9
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben genoten van een heerlijk diner, van erg verfijnde smaak. Het was bijzonder, mede door de wijze waarop het geserveerd werd. Bij ieder gerecht werd uitleg gegeven. De service is bijzonder goed en in een vol bezet restaurant, verliep de bediening zeer georganiseerd, vriendelijk en erg ontspannen. Dit verhoog...

Lees hele review

Wij hebben genoten van een heerlijk diner, van erg verfijnde smaak. Het was bijzonder, mede door de wijze waarop het geserveerd werd. Bij ieder gerecht werd uitleg gegeven. De service is bijzonder goed en in een vol bezet restaurant, verliep de bediening zeer georganiseerd, vriendelijk en erg ontspannen. Dit verhoogt de sfeer van Restaurant De Beejekurf, een prachtig ingerichte ambiance, met veel ruimte voor privacy. Van de eerste tot de laatste minuut hebben we genoten van alles en vooral ook van de wijnen. Het is een prachtige locatie, met zeer gemotiveerd personeel en dan wil ik graag nog het keukenteam de complimenten maken en de algehele service een dikke pluim geven. Wij komen zeker terug bij De Beejekurf.

H. Pronk op 30 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Voor de 2e keer gegeten in dit mooie en bovenal gastvrije restaurant. En ... voor de 2e keer vond ik elk gerecht heerlijk. Spannende en gedurfde combinaties waar de pure smaak voorop staat. Daarnaast een voortreffelijke huiswijn.Zeer prettige bediening met een flexibele opstelling. Een van ons had moeite met het hoo...

Lees hele review

Voor de 2e keer gegeten in dit mooie en bovenal gastvrije restaurant. En ... voor de 2e keer vond ik elk gerecht heerlijk. Spannende en gedurfde combinaties waar de pure smaak voorop staat. Daarnaast een voortreffelijke huiswijn.Zeer prettige bediening met een flexibele opstelling. Een van ons had moeite met het hoofdgerecht tijdens de nationale restaurantweek. Dit werd probleemloos opgelost. Ik verheug me al weer op de volgende keer!

Marij Lenssen op 29 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Hallo,
Gisteravond voor de tweede keer gegeten bij De Beejekurf. Het was weer helemaal geweldig. De ontvangst is erg goed. Tafels zijn mooi ingedekt. Zelf ben ik liefhebster van Prosecco/Cava en De Beejekurf schenkt een geweldig lekkere Cava. Overigens is deze niet alleen erg lekker, het glas is ook goed gevuld. je...

Lees hele review

Hallo,
Gisteravond voor de tweede keer gegeten bij De Beejekurf. Het was weer helemaal geweldig. De ontvangst is erg goed. Tafels zijn mooi ingedekt. Zelf ben ik liefhebster van Prosecco/Cava en De Beejekurf schenkt een geweldig lekkere Cava. Overigens is deze niet alleen erg lekker, het glas is ook goed gevuld. je ziet dat vaak anders (helaas).
De bediening is erg attent, denkt met je mee etc.
De chefkok heeft lef! Op een gepaste manier. Hij durft gewaagde combinaties op tafel te zetten, die stuk voor stuk erg smaakvol zijn.
Wat mij betreft: Paul, Ilse, Mathijs, Sjoerd en Vince ga zo door en we gaan elkaar nog vaak zien in jullie geweldige etablissement!!!!

Saskia Ruymbeek op 29 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Sssttt, niet verder vertellen, maar de Beejekurf is een pareltje. Als regelmatige restaurantbezoeker (we gaan minstens 1x per week uit eten) in de regio Limburg/Brabant/Duitse grensstreek waren we zeer aangenaam verrast. De smaakvolle moderne rustige inrichting, prettige sfeer, ontspannen, attente en persoonlijke be...

Lees hele review

Sssttt, niet verder vertellen, maar de Beejekurf is een pareltje. Als regelmatige restaurantbezoeker (we gaan minstens 1x per week uit eten) in de regio Limburg/Brabant/Duitse grensstreek waren we zeer aangenaam verrast. De smaakvolle moderne rustige inrichting, prettige sfeer, ontspannen, attente en persoonlijke bediening en het voortreffelijke, zeer aparte 4-gangenmenu zorgden voor een culinair hoogtepunt. Ook buiten de "week van het restaurant" zijn de prijzen voor de menu alleszins redelijk. De manier waarop men zich spontaan excuseerde toen per abuis het tussengerecht te snel na het voorgerecht geserveerd werd, getuigt van durf en grote klasse. Prettig is ook dat men zonder dralen telkens een karaf kraanwater ter beschikking stelt i.p.v. verplichte dure flessenwaters. Met dit restaurant zet de regio Noord-Limburg rondom Venray zich (eindelijk) op de kaart.

Andre van den Enden op 29 augustus 2010

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Voor het eerst de Beejekurf bezocht.
Een hele dikke pluim.
Voor de kok, voor de bediening, voor de service en voor de hele entourage.
Super.

annemie bours op 29 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Venray e.o.

Paterslaan 15 5801 AS Venray

Over De Beejekurf

Het knusse restaurant De Beejekurf ligt in het Limburgse Venray. De moderne en vooral frisse inrichting maakt het restaurant enorm sfeervol. Bij De Beejekurf word je zonder twijfel in de watten gelegd. Het keukenteam heeft veel passie voor het vak en kookt met trots! Dat proef je dan ook zeker. Laat je meenemen in de verhalen achter de overheerlijke gerechten en wijnen. De spannende creaties van de chef zorgen elke keer weer voor een verrassing. Wil je ook een avond of middag onbezorgd komen genieten? Reserveer dan snel een tafel bij De Beejekurf.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Venray e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden