Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering?

DenC, Dik & Cunningham

€ 79,50

5-gangen All Inclusive Luxe menu

DenC, Dik & Cunningham

8,8 (223 reviews)

5-gangen All Inclusive Luxe menu € 79,50

Reserveer een tafel

Deal
5-gangen All Inclusive Luxe menu
€ 79,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Met dit keer een spannende culinaire twist… Tijdens deze editie serveert restaurant DenC, Dik & Cunningham namelijk ook een speciaal All Inclusive menu! Dit menu omvat een 5-gangen diner inclusief amuses, een bruisend aperitief, een bijpassend dranken arrangement, een fles tafelwater en afsluitend met koffie of thee met bonbons.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Het menu is een combinatie van vlees en vis. Er is geen vegetarische optie mogelijk. Bij het niet tijdig annuleren van je reservering worden er kosten voor het menu in rekening gebracht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 december 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Geweldig All Inclusive 3-gangen arrangement
€ 55,-

Gastronomisch genieten doe je bij restaurant Denc in Amsterdam! In een ontspannen huiskamersetting worden hier overheerlijke gerechten geserveerd met een Frans-mediterrane signatuur.

Het restaurant is gevestigd in een van Amsterdams meest bruisende gedeeltes. De gemoedelijke sfeer en het gezellige interieur in combinatie met het fantastische eten en sublieme service staan garant voor een spectaculair en culinair avondje uit!

Ervaar het nu zelf tijdens een fantastisch All Inclusive 3-gangen arrangement nu voor slechts € 55,00!

Het All Inclusive 3-gangen arrangement bestaat uit:
* 3-gangen menu
* bijpassend wijnarrangement
* koffie/thee met huisgemaakte bonbons

Let op: door de maatregelen van het RIVM en de beperkte beschikbaarheid, werkt dit restaurant met twee shifts. De eerste shift is van 17.00 tot 20.00, en de tweede shift van 20.00. Dit menu is uitsluitend te reserveren voor de tweede shift, van 17.00 tot 20.00.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 november 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Fantastisch All Inclusive 4-gangen arrangement
€ 100,- € 65,-

Ben je op zoek naar een unieke plek voor een culinaire avond uit in Amsterdam? Bij Restaurant DenC weten ze hoe ze jou in de watten moeten leggen! Het restaurant is gevestigd in, als je het ons vraagt, een van Amsterdams meest bruisende gedeeltes! Chef-kok Johan Dik focust zich op Frans-mediterrane gerechten die als plaatjes op je bord worden geserveerd.

Vinoloog en gastvrouw Emmalou Cunningham verzorgt de bijpassende wijnen die voornamelijk van eigen import zijn. Dankzij het vriendelijke personeel en de fijne sfeer staat elk bezoek aan restaurant DenC garant voor een avond ultiem genieten.

Ervaar het nu zelf en kom genieten van dit waanzinnige all Inclusive 4-gangen arrangement voor slechts € 65,00!

Het All Inclusive 4-gangen arrangement bestaat uit:
* 4-gangen menu
* bijpassend wijnarrangement
* koffie/thee met huisgemaakte bonbons

Let op: door de maatregelen van het RIVM en de beperkte beschikbaarheid, werkt dit restaurant met twee shifts. De eerste shift is van 17.00 tot 20.00, en de tweede shift van 20.00. Dit menu is uitsluitend te reserveren voor de tweede shift, van 20.00 met geen eindtijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 november 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
6-gangen All Inclusive Luxe menu
€ 89,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Met dit keer een spannende culinaire twist… Tijdens deze editie serveert restaurant DenC, Dik & Cunningham namelijk ook een speciaal All Inclusive menu! Dit menu omvat een 6-gangen diner inclusief amuses, een bruisend aperitief, een bijpassend dranken arrangement, een fles tafelwater en afsluitend met koffie of thee met bonbons.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Het menu is een combinatie van vlees en vis. Er is geen vegetarische optie mogelijk. Bij het niet tijdig annuleren van je reservering worden er kosten voor het menu in rekening gebracht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 december 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 223 mensen zeggen over DenC, Dik & Cunningham

8.8
(223 reviews)
Eten
9.0
Service
8.8
Sfeer
8.6
Schrijf een review

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Ik ga vaak naar restaurant Antoine, vooral omdat het eten echt heerlijk is! De sfeer is erg aangenaam en de service is uitstekend. Je kan zien dat de eigenaar en zijn partner veel plezier hebben in hun werk. Ik vind de kwaliteit van het eten belangrijker dan het prijskaartje. Het eten is altijd vers en mooi gepresen...

Lees hele review

Ik ga vaak naar restaurant Antoine, vooral omdat het eten echt heerlijk is! De sfeer is erg aangenaam en de service is uitstekend. Je kan zien dat de eigenaar en zijn partner veel plezier hebben in hun werk. Ik vind de kwaliteit van het eten belangrijker dan het prijskaartje. Het eten is altijd vers en mooi gepresenteerd. Een echte aanrader voor iemand die van kwaliteit houdt en niet op het prijskaartje let.

W ten Velden op 17 mei 2011

9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Hele leuke avond gehad! Kom zeker nog eens terug! En het eten was heerlijk!

Lisette Meelker op 18 maart 2011

8.0 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 8

It was Restaurant Week, meaning a set menu, no options except for desert. We found the food was well prepared, nicely presented, very tasty. But it lacked creativity or any personality of the chef. The wines were well chosen and I'm glad I accepted the course-by-course offering, although a few more mls in each glass...

Lees hele review

It was Restaurant Week, meaning a set menu, no options except for desert. We found the food was well prepared, nicely presented, very tasty. But it lacked creativity or any personality of the chef. The wines were well chosen and I'm glad I accepted the course-by-course offering, although a few more mls in each glass would have been appreciated. The evening was pleasant enough to encourage me to go back when the full menu is available to see what the chef can really do.

Arthur Max op 17 maart 2011

9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

In tijden niet zo goed gegeten in een fijne ontspannen sfeer!

Ella Boelens op 17 maart 2011

7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Upselling was irritant, verder lekker gegeten en leuke sfeer

Jonas Rietbergen op 17 maart 2011

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Kerkstraat 377 1017 HW Amsterdam

Over DenC, Dik & Cunningham

Restaurant DenC ligt nabij het gezellige Amsterdamse Rembrandtplein en diverse theaters.
Door de centrale ligging ten opzichte van diverse theaters (Carré, Kleine Komedie) is Restaurant DenC uiterst geschikt voor een snel diner voorafgaand aan het theater bezoek.

Een avond uit waarbij de zintuigen worden geprikkeld door een uitstekende keuken, passende wijnadviezen en een zeer prettige sfeer. Service staat daarbij hoog in het vaandel.

De menukaart is klein van opzet waardoor het makkelijk is keuzes te maken. Hierdoor kan ook de versheid van de producten gegarandeerd worden. Frans-Mediterrane gerechten kunnen op deze manier perfect bereid worden.

Het restaurant beschikt over een private dining ruimte voor 10 personen. Prima voor een zakendiner maar ook voor een privé diner waarbij mogelijk een speech gegeven wordt.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden