DenC, Dik & Cunningham

Mediterraan, Frans
8,9 (263 reviews)
96%
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 263 mensen zeggen over DenC, Dik & Cunningham

8.9 Gebaseerd op 263 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Erg fijn 'getafeld'"
9.0 Keuken 7 | Service 10 | Sfeer 10

Erg fijn 'getafeld'

DK op 08 april 2022
Geverifiëerd

"Sfeervol, gastvrij en erg lekker"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Een fijn, warm en sfeervol restaurant. De bediening is attent en gastvrij. De 4 gangen waren stuk voor stuk mooi, fantasierijk, lekker en, niet onbelangrijk, gul. Een absolute aanrader als je intiem en goed uiteten wilt.

Goosmark op 06 april 2022
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Erg goed en bijzonder gegeten!

Lydia Vlasma op 20 november 2021
Geverifiëerd

"Heerlijk eten, slechte service."
6.7 Keuken 10 | Service 4 | Sfeer 6

Heerlijk gegeten maar een hele vreemde ervaring met de bediening, die het eerst 'dapper' vond dat een van ons geen vlees wilde eten, daarna vaag deed over of we nou wel of geen kraanwater mochten bestellen en vervolgens weigerde om ons te vertellen wat het menu was omdat dit menu een verrassingsmenu betrof. Uiteraar...

Lees hele review

Heerlijk gegeten maar een hele vreemde ervaring met de bediening, die het eerst 'dapper' vond dat een van ons geen vlees wilde eten, daarna vaag deed over of we nou wel of geen kraanwater mochten bestellen en vervolgens weigerde om ons te vertellen wat het menu was omdat dit menu een verrassingsmenu betrof. Uiteraard geen punt en juist leuk dat het menu een verrassing is, maar als je een fles wijn bij het menu wil bestellen is het wel handig om (dirrect voordat je gaat eten) te weten wat je gaat krijgen en is het ronduit vreemd dat de bediening dan vol blijft houden dit niet te zullen vertellen. Niet bepaald een goede start. De relatie met de bediening verbeterde gelukkig aanzienlijk naarmate de avond vorderde en het werd zelfs nog enigszins gezellig. Bij het afrekenen volgde echter nog een laatste minpunt: er bleken twee flessen kraanwater à EUR 3,80 per stuk in rekening te worden gebracht voor vier glazen ('gefilterd' kraan-)water. Voor het eten zou ik zeker terugkomen (spannende combinaties van smaken en structuren en zeer kunstig opgemaakt, hulde voor de keuken!), voor de service niet.

Vera op 04 november 2021
Geverifiëerd

8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

Leuk restaurant met lekker eten en mooie wijn!

Merel De Groot op 30 oktober 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over DenC, Dik & Cunningham

Keuken: Mediterraan, Frans

Restaurant DenC ligt nabij het gezellige Amsterdamse Rembrandtplein en diverse theaters.
Door de centrale ligging ten opzichte van diverse theaters (Carré, Kleine Komedie) is Restaurant DenC uiterst geschikt voor een snel diner voorafgaand aan het theater bezoek.

Een avond uit waarbij de zintuigen worden geprikkeld door een uitstekende keuken, passende wijnadviezen en een zeer prettige sfeer. Service staat daarbij hoog in het vaandel.

De menukaart is klein van opzet waardoor het makkelijk is keuzes te maken. Hierdoor kan ook de versheid van de producten gegarandeerd worden. Frans-Mediterrane gerechten kunnen op deze manier perfect bereid worden.

Het restaurant beschikt over een private dining ruimte voor 10 personen. Prima voor een zakendiner maar ook voor een privé diner waarbij mogelijk een speech gegeven wordt.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden