Knife fork icon red

Dartel

8,6 (62 reviews)
100%

Wat 62 mensen zeggen over Dartel

8.6
(62 reviews)
Eten
8.6
Service
8.6
Sfeer
8.5
100%
Schrijf een review

"Dartel"
8.3 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 9

Zeer verzorgt vanaf binnenkomst tot aan vertrek. Het tempo van serveren van de gangen leek in het begin vrij hoog, maar dit was achteraf ook nodig. vele extra tussengangetjes maakte dit noodzakelijk.
Bediening was zeer vriendelijk en adequaat, vooral wijnkennis was goed en informatief. Eten was zeer innovatief met ...

Lees hele review

Zeer verzorgt vanaf binnenkomst tot aan vertrek. Het tempo van serveren van de gangen leek in het begin vrij hoog, maar dit was achteraf ook nodig. vele extra tussengangetjes maakte dit noodzakelijk.
Bediening was zeer vriendelijk en adequaat, vooral wijnkennis was goed en informatief. Eten was zeer innovatief met bijzondere ingrediënten, zoals pompoen en gember. Zalm, diverse soorten vlees van het lam waren ook zeer smaakvol. met toe een prachtige kaasplank.

Olaf op 06 april 2016

"Genoten!"
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Ons restaurant week menu uitgebreid met 2 gangen. Vooraf 2 amuses en brood en vóór het dessert een pre-dessert van het huis. Dat is nog eens leuk tafelen. Het eten was ook erg lekker. Bijzondere smaakcombinaties die allemaal voortreffelijk werken. Goede porties en heerlijk voldaan van tafel gegaan.

C Even-Zur op 06 april 2016

"Eten op ster-niveau"
8.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 8

Gezellig restaurant in een authentiek Leids steegje.
Het eten is erg goed, ster-niveau. De smaakcombinaties zijn een sensatie en de borden prachtig opgemaakt.
Wij troffen helaas wel groot verschil in de bediening. Een serveerster die vriendelijk en met een lach het menu kwam uitleggen en af en toe de borden serve...

Lees hele review

Gezellig restaurant in een authentiek Leids steegje.
Het eten is erg goed, ster-niveau. De smaakcombinaties zijn een sensatie en de borden prachtig opgemaakt.
Wij troffen helaas wel groot verschil in de bediening. Een serveerster die vriendelijk en met een lach het menu kwam uitleggen en af en toe de borden serveerde. En een serveerster die de smaak en druif opdreunde van de wijn en waar geen lach of vriendelijk woord vanaf kon. Jammer, dit ben ik zeker niet gewend bij Dartel.
Het BOB wijnarrangement stond helaas ook niet in verhouding met de prijs. De glazen zijn niet halfvol geschonken, maar voor een kwart. Terwijl de prijs 20 euro (BOB) tegen 29 euro gewoon wijnarrangement. De wijn was overigens wel erg lekker.

Milja op 06 april 2016

"super"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

heerlijk gegeten met veel verschillende fijne smaken "naast" elkaar

lycklama a nijeholt op 01 april 2016

"erg goed restaurant maar kan gezonder"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Bij aankomst kregen we een tafel tegenover de deur van het toilet. we vroegen om een andere tafel er warenmeerdere vij maar dat kon niet. Tot onze verbazing bleven die andere tafels de gehele avond leeg. Iets meer betrokkenheid eventueel door iets later een verhuizing aan te beiden pat bij dartel want de service is ...

Lees hele review

Bij aankomst kregen we een tafel tegenover de deur van het toilet. we vroegen om een andere tafel er warenmeerdere vij maar dat kon niet. Tot onze verbazing bleven die andere tafels de gehele avond leeg. Iets meer betrokkenheid eventueel door iets later een verhuizing aan te beiden pat bij dartel want de service is verder prima.
We opteerden voor het restaurantweek menu en het voorgerecht was uitmuntend ( tonijn), naar onze mening michelin ster waardig . Het hoofdgerecht een kalfsribeye was ook goed alleen waren we verbaasd dat in tijden dat er veel is te zeggen voor de gezonde keuken met veel groenten er nog geen 20 gram groenten werd gepresenteerd en twee aardappel blokjes van 2 cm . Een bak sla had niet misstaan. Daar er maar een keer ( ook niet te veel) brood werd geserveerd op ons verzoek was dit gerecht goed voor een koolhydraat-arm dieet ....(nauwelijks brood en aardappelen)
Het nagerecht bestond uit een gepocheerde perzik dat was voor mijn echtgenote het einde, ik vond de zoete tinten teveel overheersen. Ik zou dit als een redelijk gerecht hebben geclassificeerd en zij als goed .Dus met deze review zijn het twee in 1
Verder moet nog gezegd dat er ook voor en tussen ieder gerecht een voortreffelijke amuse werd gepresenteerd wat erg gastvrij was en de blunder met de tafelsetting heeft gecompenseerd. maar de tafel bleef irriteren ...
Komen we terug ? jazeker. Hoop dat restaurants behalve lekker koken ook kijken naar gezondheidstrends groenten zijn niet duur en dat is geen grap de groenten waren zo klein en gering dat we niet weten wat we aan groenten gegeten hebben
Was het

hans op 20 september 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leiden e.o.

Kloksteeg 13 2311 SK Leiden

Over Dartel

Restaurant Dartel ligt in het centrum van Leiden. Het restaurant is overwegend strak ingericht. Toch is de sfeer informeel en toegankelijk. Het restaurant wordt geïnspireerd door smaken, geuren en kleuren die kenmerkend zijn voor de tijd van het jaar. 
 
De menukaart is Frans, klassiekers wisselen nieuwe gerechten af. Er worden verschillende groenten gebruikt. De kwaliteit van de gerechten is behoorlijk, de presentatie een lust voor het oog.


Restaurant Dartel is de eigenaar van een moestuin waarin zij het grootste deel van haar groenten verbouwen. Op deze manier kan Dartel garant staan voor de kwaliteit die zij leveren. Een groot deel van andere producten wordt uit de directe omgeving van Leiden geleverd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Leiden e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden