Fabels Eten & Drinken Woerden

Klassiek, Nederlands |
8,3 (60 reviews)
82% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 60 mensen zeggen over Fabels Eten & Drinken Woerden

8.3 Gebaseerd op 60 reviews. 82% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

6.7 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 4

Eten was prima maar moesten heeeeel lang wachten op hoofdgerecht. Bijna een uur degene die naast ons zaten

Andrea Monincx op 26 januari 2020
Geverifiëerd

"Erg lang wachten "
5.3 Keuken 6 | Service 3 | Sfeer 7

Wij hadden een diner voucher en besloten om hier te gaan eten. Het restaurant ziet er gezellig en sfeervol uit. Wij hadden een 3 - gangen menu en wij moesten meer dan 30 minuten wachten op het voorgerecht na bestelling. Tussen het voorgerecht dat het opgehaald werd en het hoofdgerecht geserveerd werd hebben wij meer...

Lees hele review

Wij hadden een diner voucher en besloten om hier te gaan eten. Het restaurant ziet er gezellig en sfeervol uit. Wij hadden een 3 - gangen menu en wij moesten meer dan 30 minuten wachten op het voorgerecht na bestelling. Tussen het voorgerecht dat het opgehaald werd en het hoofdgerecht geserveerd werd hebben wij meer dan 50 minuten moeten wachten.......wel een drankje van het huis gekregen maar wij vonden dit wel erg lang duren. Als wij nog 10 minuten hadden moeten wachten waren wij weg gegaan. Bediening liet te wensen over, tafels waar van de gasten al weg waren werden niet of heel laat afgeruimd, bediening kwam zeer weinig langs om een drankje aan te bieden. Het eten zelf was gemiddeld. De beenham als voorgerecht hadden we zelf thuis ook wel kunnen maken. De desserts waren niet in verhouding, mijn partner had een dame blanche en ik de sticky toffee als dessert, maar ik had meer ijs als hem. Al met al best een teleurstelling, wij gaan voortaan ergens anders heen.

Iris op 25 januari 2020

"Heerlijk eten, maar matige bediening en weinig sfeer"
5.3 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 4

Heerlijk eten. Bediening kwam weinig langs voor drank en ook na het nagerecht werd geen koffie aangeboden. 3x zelf naar de bar gelopen voor een drankje of koffie/thee.

Irene op 15 januari 2020
Geverifiëerd

"Redelijk"
6.0 Keuken 7 | Service 5 | Sfeer 6

Voor hetzelfde geld kun je op andere plekken in Woerden beter eten. Mijn vriend en ik hadden hetzelfde voor- en hoofdgerecht en hadden het Fabels dessert toe (dat is om te delen). De Carpaccio was goed, mooi portie en lekker. Daarna hadden we pittige kip. De kip zelf proefde niet erg pittig, maar de ui en paprika di...

Lees hele review

Voor hetzelfde geld kun je op andere plekken in Woerden beter eten. Mijn vriend en ik hadden hetzelfde voor- en hoofdgerecht en hadden het Fabels dessert toe (dat is om te delen). De Carpaccio was goed, mooi portie en lekker. Daarna hadden we pittige kip. De kip zelf proefde niet erg pittig, maar de ui en paprika die erdoor zaten wel. We kregen er een klein portie patat bij en een heel klein beetje mayo. Als we meer patat wilden, moesten we 3.00 bij betalen. Vond ik wat veel. Het dessert viel tegen. Er stond op de kaart dat we een proeverij van nagerechtjes zouden krijgen en we kregen een half plakje sticky toffee cake en een bolletje ijs. Dat vind ik geen proeverij. Toen ik even later ging betalen, kwam een serveerster met ook zo'n bord langs. Daar lagen echter 4 dingen op. Toen ik vroeg of ik het goed gezien had, beaamde ze dat. Toen ik vertelde wat wij gekregen hadden, zei ze dat ze zelf iets had toegevoegd, omdat ze het zo weinig vond. Dus het personeel was het er ook niet eens met de portie. Ik zou Fabels dus niet aanbevelen. Volgende keer eet ik wel ergens anders.

Laura Miedema op 12 januari 2020
Geverifiëerd

"Aanrader!"
7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

De gerechten op de kaart zijn niet heel bijzonder maar wel gewoon goed, lekker bereid. Wij hebben lekker gegeten, en dat voor deze prijs. Een aanrader dus en we komen zeker nog eens terug!

Fenke op 04 januari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Woerden e.o.

Toon telefoonnummer

Over Fabels Eten & Drinken Woerden

Keuken: Klassiek, Nederlands

Het restaurant Fabels Eten & Drinken is gelegen in de jonge wijk Snel & Polanen in Woerden aan het La Fontaineplein. Er hangt een gezellige informele sfeer waarbij je heerlijk kan eten en drinken. De professionele chefs werken met zoveel mogelijke eerlijke producten die afkomstig zijn uit de streek, om lekkere en een grote diversiteit aan gerechten met je te delen.

Geniet op het mooie terras tijdens de zonnige dagen en laat je verwennen door de vriendelijke bediening!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Woerden e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden