Brasserie Rijk der Vitaminen

Nederlands, Vegetarisch |
6,9 (15 reviews)
71% aanbevolen

Wandelarrangement inclusief 3-gangen Chef's lunch € 15,95

Brasserie Rijk der Vitaminen

Nederlands, Vegetarisch |
6,9 (15 reviews)
71% aanbevolen

Wandelarrangement inclusief 3-gangen Chef's lunch € 15,95

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Deal
Wandelarrangement inclusief 3-gangen Chef's lunch
€ 15,95

Brasserie restaurant Rijk der Vitaminen is een pareltje midden in de Zeelandse natuur. Het karakteristieke Zeelandse landschap van Tholen, waar Oud-Vossemeer bij hoort, is terug te vinden in het interieur van het restaurant. Bij binnenkomst of bij het buitenterras word je omarmd door een weldadig vakantiegevoel. De brasserie is versierd met allerlei Thoolse elementen gecombineerd met Chinese kunst en Afrikaans houtsnijwerk. De kaart wisselt regelmatig en de chef-kok gebruikt voornamelijk verse producten van het eiland Tholen.

Alleen bij Diningcity kunt u nu deze speciale deal reserveren. Brasserie Rijk der Vitaminen serveert een fantastische Wandelarrangement inclusief 3-gangen Chef's lunch voor slechts € 15,95 en bezorgd u daarmee een bijzondere en heerlijke dag. Het wandelarrangement maakt uw dag compleet!

Ontdek Tholen en haar omgeving met het wandelarrangement van Brasserie Rijk der Vitaminen!

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 21 januari 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Wandelarrangement inclusief 3-gangen Chef's diner
€ 24,95

Brasserie restaurant Rijk der Vitaminen is een pareltje midden in de Zeelandse natuur. Het karakteristieke Zeelandse landschap van Tholen, waar Oud-Vossemeer bij hoort, is terug te vinden in het interieur van het restaurant. Bij binnenkomst of bij het buitenterras word je omarmd door een weldadig vakantiegevoel. De brasserie is versierd met allerlei Thoolse elementen gecombineerd met Chinese kunst en Afrikaans houtsnijwerk. De menukaart wisselt regelmatig en de chef-kok gebruikt voornamelijk verse producten van het eiland Tholen. Streekproducten zoals zeekraal en lamsoren ontbreken daarom ook zeker niet op de kaart!

Ontdek Oud-Vossemeer en Tholen met een Wandelarrangement inclusief 3-gangen Chef's diner bij Brasserie Rijk der Vitaminen voor slechts € 24,95! Bij Brasserie Rijk der Vitaminen doen ze er alles aan zodat je heerlijk kunt nagenieten van de wandeling.

Heb je de wandelschoenen al klaar? Boeken maar!

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 21 januari 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 15 mensen zeggen over Brasserie Rijk der Vitaminen

6.9 Gebaseerd op 15 reviews. 71% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Just being friendly is not enough"
1.3 Keuken 1 | Service 2 | Sfeer 1

We booked a table in advance through the Restaurant Week, hoping for a nice dining experience in Zeeland. When we arrived, the place was closed and empty. Soon after, however, we were warmly welcomed by a very friendly owner, who chatted away with us. You can tell that he was trying to do his best, but it was by far...

Lees hele review

We booked a table in advance through the Restaurant Week, hoping for a nice dining experience in Zeeland. When we arrived, the place was closed and empty. Soon after, however, we were warmly welcomed by a very friendly owner, who chatted away with us. You can tell that he was trying to do his best, but it was by far not enough. First of all, waiting time: one course lunch (with only a main dish) took us 3 HOURS. Waiting for 2,5 HOURS to be served our food (other guests only had drinks) really ruined the whole experience. The owner was there alone, and did warn us that we need to “wait a bit”, but 2,5 hours for one course is over the top. Because he was alone, he had to serve drinks to all other visitors who were coming in the meantime. Second of all, the food: I ordered a fresh local baked fish but it was overcooked pangasius filet with brown fries and salad with rotten cucumbers. The fish tasted like it was defrosted. At that point we all were starving so we accepted it. There was a long hair in my son’s food. My son and I got sick later that day. Third of all, atmosphere: the design is quite creative, but the place itself is dirty and not well kept. There were tons of flies everywhere, dust and box with rotten pears at the entrance. Forth, the bill: regular restaurant prices for this service and a bad meal that made us sick. Completely ruined our day and wasted a 100€. Never again.

Ri (1 review) op 04 oktober 2022
Geverifiëerd

"Heerlijk eten, uiterst vriendelijke bediening en een sfeervol restaurant."
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Het eten was heerlijk en de bediening zeer vriendelijk. Ook was het restaurant erg sfeervol. De eigenaar is ook een zeer vriendelijke man en kent het menu uit zijn hoofd.

Massimo Randag (1 review) op 08 mei 2022
Geverifiëerd

"Niet restaurantweek waardig"
5.0 Keuken 3 | Service 6 | Sfeer 6

De sfeer en ontvangst was oke. Maar het 4 gangendiner was echt niet van hoge kwaliteit. De 4e gang was koffie met een cafe-noir en een 1/2 schrobbelaer. In onze ogen hoort dit restaurant niet bij de beste 500 van nederland.
Daarnaast hebben we via de restaurantweek 1 euro per menu meer betaald dan wat in de menukaart vermeld stond.

Marcel Kooi op 22 april 2022
Geverifiëerd
Marcel heeft gereageerd op 25 april 2022

Het is spijtig, dat onze deelname aan de restaurantweek tot een sterren misverstand heeft geleidt.
Wij zijn absoluut geen sterrenrestaurant en hebben in het geheel niet de aspiratie dit te worden.
Bij ons is het devies; een eerlijke, lekkere maaltijd met streekproducten voor een betaalbare prijs.
Om deze reden hebben wij een geheel open keuken zonder geheimen.
De afgelopen maanden worden ook wij geconfonteerd met prijsstijgingen van 11 tot 600% en om die reden hebben wij ons vrije keuze 4 gangen menu met € 1,- verhoogd van € 36,95 naar € 37,95 en wij serveerden hiervoor;
Een verse tomatensoep van bio tomaten met 16 verschillende ingredienten, die volgens u erg smakelijk was.
Een tournedos van de Thoolse dikbil, niet het goedkoopste stukje vlees.
Een dame blanche.
Daarna een koffiecompleet met een Schrobbeler met slagroom dat altijd
€ 2,65 kost, maar bij u inbegrepen en omwille de prijs van € 2,65 voor een koffie of thee compleet en de grote marge hierop serveren wij hier in plaats van een slagroomsoesje een caffee-noir bij.
Volgens u was alles naar wens, echter na afrekening van € 37,95 blijkt het tegendeel.
Als de € 1, verhoging voor u achteraf het probleem was betalen wij dit graag terug.
De som van de geserveerde componenten heeft buiten de restaurantweek om, een geheel ander totaalprijs als € 37,95.
De menukaart zal door de turbulente prijsontwikkelingen worden gecorrigeerd, zodat u een juist beeld heeft wat wat kost.
Tot de 500 beste restaurants behoren is niet alleen weggelegd voor de Michelin- jongens, maar ook voor gewone restaurants.
Het aantal gasten dat hun ervaringen over het geserveerde eten opgeven kan ook tot 1 van de 500 mogen behoren en wij zijn erg trots, dat tevreden gasten.hiervoor zorgden.
Het kan dan zomaar gebeuren, dat een restaurant zonder capsones tot de uitverkoren behoort, echter is het jammer als hierdoor verkeerde verwachtingen worden gewekt.
Voor deelname aan een volgende restaurantweekeditie zullen wij door uw opmerking, nog eens kritisch kijken, of deelname niet tot verwarring leidt.
Wij zagen door uw opmerking wel veel Michelin restaurants als deelnemer.
Oprechte excuses als u verwachtte bij een Michelin restaurant te komen.
Wij zijn als streekproducten restaurant maar wat trots dat mensen van heinde en verre komen genieten van onze lekkernijen zonder poespas, wat wij niet willen is onze gasten op het verkeerde been zetten.


4.0 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 4

Geen waar voor je geld

Liefje op 05 maart 2022
Geverifiëerd
Alex heeft gereageerd op 05 maart 2022

Tevredenheid van onze gast, is waar het bij ons omgaat.
Als u aangeeft dat alles naar wens is, kunnen wij een dag later dit niet meer verbeteren.
Graag willen wij u uitnodigen, nu wij weten wat uw beperking inhoudt, dat speciale dieten ook smakelijk kunnen zijn.
Wij ontvingen uw dieetwensen door de wifi perikelen eind van de avond.
Onze oprechte excuses hiervoor en hopen u binnenkort nogmaals te zien om een betere ervaring op te doen.


"Onthaasten"
5.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 4

Voor en hoofdgerecht waren heerlijk van smaak, vers gemaakt. We waren de enige gasten op het grote terras. Het lukte de eigenaar niet om de keuken en de bediening te combineren. Dit zorgde voor lang wachten.

Yvonne op 09 september 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Oud-Vossemeer e.o.

Toon telefoonnummer

Over Brasserie Rijk der Vitaminen

Keuken: Nederlands, Vegetarisch

Restaurant Brasserie Rijk der Vitaminen, werkelijk een pareltje in de natuur in oud Vossemeer. Een restaurant met hartverwarmende gastvrijheid en overheerlijke gerechten. Breng een bezoekje aan het restaurant en je bent direct verkocht.

Het interieur van het restaurant is versierd met Thoolse elementen, in combinatie met Afrikaans houtsnijwerk en Chinese kunst. In de keuken gebruikt de chef-kok voornamelijk verse producten van het eiland Tholen. Om jouw avond culinair compleet te maken, mogen uiteraard streekproducten als lamsoren en zeekraal niet ontbreken. Ook voor vegetariërs zijn genoeg opties aanwezig!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Oud-Vossemeer e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden