Reserveer nu voor de nieuwe Nationale Restaurant Week XXL 2022

Brasserie Rijk der Vitaminen

Nederlands, Vegetarisch |
7,4 (14 reviews)
77% aanbevolen

Wandelarrangement inclusief 3-gangen Chef's diner € 24,95

Brasserie Rijk der Vitaminen

Nederlands, Vegetarisch |
7,4 (14 reviews)
77% aanbevolen

Wandelarrangement inclusief 3-gangen Chef's diner € 24,95

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Deal
Wandelarrangement inclusief 3-gangen Chef's diner
€ 24,95

Brasserie restaurant Rijk der Vitaminen is een pareltje midden in de Zeelandse natuur. Het karakteristieke Zeelandse landschap van Tholen, waar Oud-Vossemeer bij hoort, is terug te vinden in het interieur van het restaurant. Bij binnenkomst of bij het buitenterras word je omarmd door een weldadig vakantiegevoel. De brasserie is versierd met allerlei Thoolse elementen gecombineerd met Chinese kunst en Afrikaans houtsnijwerk. De menukaart wisselt regelmatig en de chef-kok gebruikt voornamelijk verse producten van het eiland Tholen. Streekproducten zoals zeekraal en lamsoren ontbreken daarom ook zeker niet op de kaart!

Ontdek Oud-Vossemeer en Tholen met een Wandelarrangement inclusief 3-gangen Chef's diner bij Brasserie Rijk der Vitaminen voor slechts € 24,95! Bij Brasserie Rijk der Vitaminen doen ze er alles aan zodat je heerlijk kunt nagenieten van de wandeling.

Heb je de wandelschoenen al klaar? Boeken maar!

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 21 januari 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Wandelarrangement inclusief 3-gangen Chef's lunch
€ 15,95

Brasserie restaurant Rijk der Vitaminen is een pareltje midden in de Zeelandse natuur. Het karakteristieke Zeelandse landschap van Tholen, waar Oud-Vossemeer bij hoort, is terug te vinden in het interieur van het restaurant. Bij binnenkomst of bij het buitenterras word je omarmd door een weldadig vakantiegevoel. De brasserie is versierd met allerlei Thoolse elementen gecombineerd met Chinese kunst en Afrikaans houtsnijwerk. De kaart wisselt regelmatig en de chef-kok gebruikt voornamelijk verse producten van het eiland Tholen.

Alleen bij Diningcity kunt u nu deze speciale deal reserveren. Brasserie Rijk der Vitaminen serveert een fantastische Wandelarrangement inclusief 3-gangen Chef's lunch voor slechts € 15,95 en bezorgd u daarmee een bijzondere en heerlijke dag. Het wandelarrangement maakt uw dag compleet!

Ontdek Tholen en haar omgeving met het wandelarrangement van Brasserie Rijk der Vitaminen!

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 21 januari 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 14 mensen zeggen over Brasserie Rijk der Vitaminen

7.4 Gebaseerd op 14 reviews. 77% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijk eten, uiterst vriendelijke bediening en een sfeervol restaurant."
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Het eten was heerlijk en de bediening zeer vriendelijk. Ook was het restaurant erg sfeervol. De eigenaar is ook een zeer vriendelijke man en kent het menu uit zijn hoofd.

Massimo Randag op 08 mei 2022
Geverifiëerd

"Niet restaurantweek waardig"
5.0 Keuken 3 | Service 6 | Sfeer 6

De sfeer en ontvangst was oke. Maar het 4 gangendiner was echt niet van hoge kwaliteit. De 4e gang was koffie met een cafe-noir en een 1/2 schrobbelaer. In onze ogen hoort dit restaurant niet bij de beste 500 van nederland.
Daarnaast hebben we via de restaurantweek 1 euro per menu meer betaald dan wat in de menukaart vermeld stond.

Marcel Kooi op 22 april 2022
Geverifiëerd
Marcel heeft gereageerd op 25 april 2022

Het is spijtig, dat onze deelname aan de restaurantweek tot een sterren misverstand heeft geleidt.
Wij zijn absoluut geen sterrenrestaurant en hebben in het geheel niet de aspiratie dit te worden.
Bij ons is het devies; een eerlijke, lekkere maaltijd met streekproducten voor een betaalbare prijs.
Om deze reden hebben wij een geheel open keuken zonder geheimen.
De afgelopen maanden worden ook wij geconfonteerd met prijsstijgingen van 11 tot 600% en om die reden hebben wij ons vrije keuze 4 gangen menu met € 1,- verhoogd van € 36,95 naar € 37,95 en wij serveerden hiervoor;
Een verse tomatensoep van bio tomaten met 16 verschillende ingredienten, die volgens u erg smakelijk was.
Een tournedos van de Thoolse dikbil, niet het goedkoopste stukje vlees.
Een dame blanche.
Daarna een koffiecompleet met een Schrobbeler met slagroom dat altijd
€ 2,65 kost, maar bij u inbegrepen en omwille de prijs van € 2,65 voor een koffie of thee compleet en de grote marge hierop serveren wij hier in plaats van een slagroomsoesje een caffee-noir bij.
Volgens u was alles naar wens, echter na afrekening van € 37,95 blijkt het tegendeel.
Als de € 1, verhoging voor u achteraf het probleem was betalen wij dit graag terug.
De som van de geserveerde componenten heeft buiten de restaurantweek om, een geheel ander totaalprijs als € 37,95.
De menukaart zal door de turbulente prijsontwikkelingen worden gecorrigeerd, zodat u een juist beeld heeft wat wat kost.
Tot de 500 beste restaurants behoren is niet alleen weggelegd voor de Michelin- jongens, maar ook voor gewone restaurants.
Het aantal gasten dat hun ervaringen over het geserveerde eten opgeven kan ook tot 1 van de 500 mogen behoren en wij zijn erg trots, dat tevreden gasten.hiervoor zorgden.
Het kan dan zomaar gebeuren, dat een restaurant zonder capsones tot de uitverkoren behoort, echter is het jammer als hierdoor verkeerde verwachtingen worden gewekt.
Voor deelname aan een volgende restaurantweekeditie zullen wij door uw opmerking, nog eens kritisch kijken, of deelname niet tot verwarring leidt.
Wij zagen door uw opmerking wel veel Michelin restaurants als deelnemer.
Oprechte excuses als u verwachtte bij een Michelin restaurant te komen.
Wij zijn als streekproducten restaurant maar wat trots dat mensen van heinde en verre komen genieten van onze lekkernijen zonder poespas, wat wij niet willen is onze gasten op het verkeerde been zetten.


4.0 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 4

Geen waar voor je geld

Liefje op 05 maart 2022
Geverifiëerd
Alex heeft gereageerd op 05 maart 2022

Tevredenheid van onze gast, is waar het bij ons omgaat.
Als u aangeeft dat alles naar wens is, kunnen wij een dag later dit niet meer verbeteren.
Graag willen wij u uitnodigen, nu wij weten wat uw beperking inhoudt, dat speciale dieten ook smakelijk kunnen zijn.
Wij ontvingen uw dieetwensen door de wifi perikelen eind van de avond.
Onze oprechte excuses hiervoor en hopen u binnenkort nogmaals te zien om een betere ervaring op te doen.


"Onthaasten"
5.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 4

Voor en hoofdgerecht waren heerlijk van smaak, vers gemaakt. We waren de enige gasten op het grote terras. Het lukte de eigenaar niet om de keuken en de bediening te combineren. Dit zorgde voor lang wachten.

Yvonne op 09 september 2021
Geverifiëerd

4.7 Keuken 3 | Service 7 | Sfeer 4

Gereserveerd op een vrijdagavond. Hartelijke ontvangst door een zeer vriendelijke en belangstellende eigenaar. We waren de enige gasten die avond. De eigenaar was ook de enige andere aanwezige.
Het "rijk der vitaminen menu" gekozen. 4 gangen voor € 38,50. Maar dat klopt niet echt. Het is 3 gangen + koffie/thee. Dan...

Lees hele review

Gereserveerd op een vrijdagavond. Hartelijke ontvangst door een zeer vriendelijke en belangstellende eigenaar. We waren de enige gasten die avond. De eigenaar was ook de enige andere aanwezige.
Het "rijk der vitaminen menu" gekozen. 4 gangen voor € 38,50. Maar dat klopt niet echt. Het is 3 gangen + koffie/thee. Dan is de prijs best stevig.
We hadden tomatensoep, die was erg lekker. De rundercarpaccio daarentegen haast smakeloos. Hoofdgerecht was een onbekende australische vis (mooi gefileerd en lekker maar niet onderscheidend) met frietjes en een kleine salade. De frietjes waren in de schil gebakken, maar super slap. Volgens de eigenaar omdat hij ze enkel voorbakt. Volgens hem komen de klanten van verre vanwege deze specialiteit. Wij vonden dit echter beneden de maat. Het nagerecht was truffelijstaartje. Vanille-ijs/chocoladeijscombi met chocoladesaus en slappe slagroom. Een beetje fantasieloos opgemaakt. Tot slot een thee met een Schrobbelèr likeurtje en koekje.
De rode huiswijn was niet echt top, de witte was wel aardig.
De prijs-kwalteitsverhouding voor dit menu klopt echt niet. Het hoofdgerecht (vis met slappe frietjes en een beetje salade) was hoogstens van cafetaria niveau waar je niet meer dan zo'n € 12,50 voor zou moeten betalen.
Het interieur was (naar we begrepen) uit 2015 . Wij vonden het erg oubollig. Alles bruin met donker marmer. De wanden volledig bekleed met bruine stenen jeneverkruiken. Aangevuld met plastic druiven. Er stond ook nog een plastic ooievaar met een gat in zijn rug gehakt, met daarin plastic klimop. Naast onze tafel stonden wat bouwmaterialen. Jammer dat dit niet was opgeruimd.
Howel de eigenaar erg zijn best heeft gedaan, vriendelijk en belangstellend was, vonden wij het interieur en de kwaliteit van het menu niet passen bij de prijs.

Ado op 12 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Oud-Vossemeer e.o.

Toon telefoonnummer

Over Brasserie Rijk der Vitaminen

Keuken: Nederlands, Vegetarisch

Restaurant Brasserie Rijk der Vitaminen, werkelijk een pareltje in de natuur in oud Vossemeer. Een restaurant met hartverwarmende gastvrijheid en overheerlijke gerechten. Breng een bezoekje aan het restaurant en je bent direct verkocht.

Het interieur van het restaurant is versierd met Thoolse elementen, in combinatie met Afrikaans houtsnijwerk en Chinese kunst. In de keuken gebruikt de chef-kok voornamelijk verse producten van het eiland Tholen. Om jouw avond culinair compleet te maken, mogen uiteraard streekproducten als lamsoren en zeekraal niet ontbreken. Ook voor vegetariërs zijn genoeg opties aanwezig!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Oud-Vossemeer e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden