Knife fork icon red

Bliss City

7,9 (12)

Wat zeggen mensen over Bliss City

7.9
(12 reviews)
Eten
7.5
Service
9.2
Sfeer
7.1
Schrijf een review

"Nice dinner in the center"
7.0 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 6

It was the first time in the Bliss City restaurant. The food was of very good quality and flavour (pumpkin soap and cod with potatoes and eggs) and the wine chosen with the help of the waiters was perfect.
The service was very helpful and explained the dishes and the Portuguese tradition to drink wine in pottery cups instead of normal glasses. Although the restaurant was partially full, the service was working properly.
The atmosphere should have more pictures and decoration from Portugal to immerse definitely in the country since you enter in the restaurant.

ANGEL op 30 april 2018

"Eten is origineel en heel erg lekker"
8.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 7

Echt Portugees eten, heerlijk van smaak en eenvoudig maar smaakvol opgemaakt. De bediening is heel vriendelijk. De sfeer in het restaurant kan naar mijn idee wel wat meer "Portugees"

Ad op 01 april 2018

5.7 Keuken 4 | Service 8 | Sfeer 5

Met coupon van primera voor de helft van de prijs 3 gangen menu gegeten. Voorgerecht vlees voor mij en vis voor mijn partner. Teleurstellend vleesplankje. Zegge schrijve 3 kleine pakjes chorizo en 2 grdroogde ham. Zelfs geen brood. Wel toen we er om vroegen. Vis: octopus gemarineerd met olijven wel mooie portie en smakelijk.het hoofdgerecht viel tegen. Kabeljauw met rijst. Soort pilav. Lekker van smaak maar erg kleine portie zonder sla of iets gepresenteerd. De ki p piri piri was goed gekruid maar hoewel het kipkarbonade was, 2 kleine stukjes, uitgedroogd. Hier alleen wat patat bi j geserveerd. Waarom niet een groente en wat sla of rauwkost. Kost niets maar maakt de maaltijd af.
Toetje was custard in bladerdeeg. Veel te simpel. Zonder korting wordt hiervoor 35 euro gevraagd.
Wijnkaart was er niet. Ik zag hem later wel liggen.. er werd 1 , zoals de jongen van de bediening zei, huiselijke wijn geserveerd. 4.50 euro p. Glas. Bij het tweede glas een ander wijn?! Heerlijk hoor maar er was toch maar 1 hu iswijn??? Vinho verde bleek later 550 te zijn en water 5.95. Deze prijzen staan totaal niet in verhouding met het eten. Positief was de bediening die wat hij ook serveerde alles als lekker betitelde. We komen niet weer.

Astrid op 11 maart 2018

"Positieve verrassing"
8.0 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 6

Gebruik gemaakt van de Primera reataurant voucher. Het werd een aangename verrassing. Uitstekende ontvangst en bediening.

Arie an Wijk op 24 februari 2018

"Lekker eten en attente bediening"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

De service bij Bliss was fantastisch. We gingen met drie personen eten, twee van ons maakten gebruik van een kortingsbon. Ook de derde persoon kreeg korting op haar menu. Het eten was goed en de bediening was heel vriendelijk. Ik ga graag nog eens terug!

Nicolette op 22 februari 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Annastraat 13 2513 AT Den Haag

Over Bliss City

Over Bliss

sinds 2010

Bliss is een informele lunchroom-restaurant en coffeeroom. Ons restaurant is een eerbetoon aan de Portuguese keuken, cultuur, kunst en gastvrijheid. Dit proberen wij onder andere door een ‘huiselijk’ gevoel te creëren.

Eigentijdse twist en authentieke culinaire ervaring

Geïnspireerd door de traditie, maar met een eigentijdse twist, creëren wij een authentieke culinaire ervaring.

Door onze passie voor de Portugese gastronomie brengen wij u een ruime selectie van de beste producten zoals een ruim assortiment aan wijnen, olijfolie en diverse lekkernijen.

Op de koffie

In onze lunchroom drinkt u ‘Delta’ koffie. Een van de bekendste koffie fabrikanten van Portugal. Proef de pure, intense smaak van onze verse koffie in een espresso shot.

TIP: EEN PASTEL DE NATA PAST ER PERFECT BIJ!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden