HCR 't Raedhûs

Frans, Klassiek |
7,9 (55 reviews)
71% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 55 mensen zeggen over HCR 't Raedhûs

7.9 Gebaseerd op 55 reviews. 71% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Actie via liddl restaurant weken"
7.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 9

Reservering was niet binnen gekomen. Medewerker kon geen Nederlands, Engels ging eigenlijk ook niet. Onderling geen goede samenwerking. Werd bij de actie 2 verschillende dingen gezegd. Eten was goed en lekker. Wel erg snel koud. Mogelijk op koud bord geserveerd.
Interieur heel mooi.

JM op 12 mei 2023
Geverifiëerd

"Tegenvaller"
5.0 Keuken 4 | Service 5 | Sfeer 6

Het restaurantweek menu bleek onbekend bij het Readhûs! Dus gewoon van de kaart eten. Klein succadelapje werd opgediend met koude aangebrande bloemkool. Saté was vlak van smaak. Kleine porties bijgerecht. Soep was overigens prima. Kortom prijs-kwaliteit niet in orde. Service functioneel maar zakelijk.

Trijntje op 03 april 2023
Geverifiëerd

"Wel geboekt….niet verwacht!"
4.7 Keuken 6 | Service 2 | Sfeer 6

Normaal gesproken gaat het goed als je boekt via de site van de restaurantweek. Deze keer niet. Het is wel opgelost, maar de wijze waarop we gebruik konden maken van het bestaande menu in combinatie met de communicatie en betaling maken dat wij de volgende keer als we in Dokkum zijn iets anders zoeken!

LRAR op 08 september 2022
Geverifiëerd

"Het viel tegen "
6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Bij aankomst bleek de bediening niet te weten wat de DiningCity deal inhield. De kok moest duidelijkheid geven. We mochten van de menukaart een menu kiezen, voorgerecht niet duurder dan 10 euro en hoofdgerecht niet duurder dan 20 euro, De keuze is dan saté gewoon of vegetarisch. Alles daarboven moesten we bij betale...

Lees hele review

Bij aankomst bleek de bediening niet te weten wat de DiningCity deal inhield. De kok moest duidelijkheid geven. We mochten van de menukaart een menu kiezen, voorgerecht niet duurder dan 10 euro en hoofdgerecht niet duurder dan 20 euro, De keuze is dan saté gewoon of vegetarisch. Alles daarboven moesten we bij betalen. Het nagerecht was een verassing van de kok. Dat bleek tiramisu te zijn wat ook op de kaart stond. Het eten was goed, behalve de patat, deze was hard en kostte 3 euro p.p extra. Ee speciaal biertje uit blik koste 8.50 euro. Beter is het als je daar wilt eten gewoon van de kaart te bestellen en te letten op de drank kaart.

Jolanda Sels op 08 september 2022
Geverifiëerd

8.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten alleen konden ze mijn reservering niet vinden. Geen leuk binnen komen zo.

Hillegien Algra op 09 mei 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Dokkum e.o.

Toon telefoonnummer

Over HCR 't Raedhûs

Keuken: Frans, Klassiek

HCR 't Raedhûs is gevestigd in de historische binnenstad van Dokkum tegenover het keerpunt van de befaamde Elfstedentocht.

Met 9 hotelkamers, een groot terras en een gezellig cafe; met Engelse uitstraling beschikt het restaurant over alles om jouw verblijf in Dokkum tot een plezier te maken.

RESERVEER RESERVEER

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden