Knife fork icon red

HCR 't Raedhûs

8,1 (33 reviews)
75%

Wat 33 mensen zeggen over HCR 't Raedhûs

8.1
(33 reviews)
Eten
8.2
Service
8.4
Sfeer
7.6
75%
Schrijf een review

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Fijn stukje vis gegeten.

Bareld Mulder op 24 september 2020
Geverifiëerd

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Fijn gedineerd aan de kadekant lekker in de schaduw.

Joop Laenen op 11 augustus 2020
Geverifiëerd

2.3 Keuken 3 | Service 1 | Sfeer 3

Heel jammer. Het broodplankje was lekker, vers brood en de smeersels en olijven smaakten goed. De schnitzel vond ik taai. Had zomergroenten besteld, kreeg een bakje rabarber. Ik had moeten vragen wat de groenten waren, had hier niet op gerekend. Heb het laten staan, rabarber was zuur. Mijn man had opgebakken aardapp...

Lees hele review

Heel jammer. Het broodplankje was lekker, vers brood en de smeersels en olijven smaakten goed. De schnitzel vond ik taai. Had zomergroenten besteld, kreeg een bakje rabarber. Ik had moeten vragen wat de groenten waren, had hier niet op gerekend. Heb het laten staan, rabarber was zuur. Mijn man had opgebakken aardappels en die smaakten goed. Na het krijgen van de drankjes hebben we 30 minuten moeten wachten totdat onze bestelling werd opgenomen. Ben naar de serveerster toegelopen om te vragen of we eten konden bestellen. Kreeg het antwoord dat ze bezig was om naar ons toe te komen. Had het gevoel dat dit antwoord niet klopte. We hebben expres geen nagerecht genomen. We zaten binnen en de indeling was goed i.v.m. de 1,5 meter regel. Buiten zag het terras er gezellig uit. Had het gevoel, dat de serveersters weinig plezier in hun werk hadden. Heel jammer, had me op een etentje verheugd.

Birgitta van Kleef op 27 juli 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Gezellige en goede, nette bediening die niet te opdringerig was

Hans Kramer op 24 juli 2020
Geverifiëerd

"Tegenvaller"
4.0 Keuken 4 | Service 5 | Sfeer 3

Eenmaal binnen werd ons een tafel gewezen in het café-gedeelte en werd het bestek op een kale houten tafel neergelegd.
Na de keus uit het menu werd de soep aan tafel opgediend zonder gebruik van een placemat. Kort daarna werd nog een schaaltje broodjes aangeboden. We constateerden geen (corona-)afstand van het pers...

Lees hele review

Eenmaal binnen werd ons een tafel gewezen in het café-gedeelte en werd het bestek op een kale houten tafel neergelegd.
Na de keus uit het menu werd de soep aan tafel opgediend zonder gebruik van een placemat. Kort daarna werd nog een schaaltje broodjes aangeboden. We constateerden geen (corona-)afstand van het personeel
Het door ons gekozen hoofdgerecht bestond uit een zalmmoot met daaromheen enig zeewier (was echt wel lekker). Op onze vraag naar aardappeltjes/friet en groente kregen we te horen dat dit apart tegen betaling kon worden bijbesteld. Dit viel ons zwaar tegen en maken we nooit mee. Het toetje was wel weer in orde.
De ruimte waarin we zaten is een eetcafé. Geen sprake van een restaurant. Aan de bar was het zeer lawaaiig hetgeen zeer storend was.
Na afloop werden door de ober 2 pepermuntjes op de rekening gelegd. En dat in coronatijd.

G. Boersma op 20 juli 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Dokkum e.o.

Koningstraat 1 9101 LP Dokkum

Over HCR 't Raedhûs

Hotel-Café-Restaurant ‘t Raedhûs is gevestigd in de historische binnenstad van Dokkum tegenover het keerpunt van de befaamde Elfstedentocht.

Met 9 hotelkamers, een groot terras en een gezellig café met Engelse uitstraling beschikt het restaurant alles om jouw verblijf in Dokkum tot een plezier te maken.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden