Knife fork icon red

HCR 't Raedhûs

Wat zeggen mensen over HCR 't Raedhûs

7.9
(24 reviews)
Eten
8.0
Service
8.4
Sfeer
7.3
Schrijf een review

"Restaurantweek niet doen!"
3.3 Cuisine 2 | Service 6 | Atmosphere 2

Afgelopen zaterdag hebben wij met de Restaurantweek met vier personen gegeten bij HCR Raedhus in Dokkum. Dit hebben wij uiteraard van te voren digitaal gereserveerd. Dit restaurant zou tot de Top 250 behoren met een wat duurder drie-gangen diner. Geen probleem voor ons want dan mag je toch ook wel wat verwachten. Wij kwamen in een eetcafé terecht waar onze reservering niet was doorgekomen en er sowieso vreemd werd gereageerd op de restaurantweek. Na een tijdje kwam er iemand anders ons verzekeren dat het geen probleem was om plaats te nemen en van het verrassingsmenu te gaan genieten met de vraag of wij nog allergieëen hadden of dingen niet zouden lusten. Wij verheugden ons op wat zou komen. Wat er kwam was een mosterdsoepje (smaakte naar de AH mosterdsoep) in een borrelglaasje die eerst over de tafel ging. Zonder excuses aan te bieden werd er snel een ander borrelglaasje gehaald. Vervolgens kregen we een simpele (dertien uit een dozijn) Carpaccio gevolgd door een bord met rode poon die OK was, frieten met mayonaise en sla. Het toetje bestond uit een bolletje ijs en stukjes van kant-en-klare desserts die wellicht over waren. Bovendien moesten we bij het dessert onze tafel verlaten omdat de band erdoor moest. Kortom was dit voor ons een erg teleurstellende ervaring van de restaurantweek. Sowieso vinden wij het onbegrijpelijk dat dit restaurant tot de top 250 zou moeten behoren.

Jacqueline op 08 oktober 2018

"Geen aanrader"
2.0 Cuisine 1 | Service 4 | Atmosphere 1

De kroegentocht werd tijdens de restaurantweek georganiseerd.
Er zaten zeer luidruchtige stamgasten in het café.
Geen reden dus om hier te blijven/eten.
Fijn dat we toch mochten afzien van dit etentje.

Hans op 07 oktober 2018

"Bijpraten"
6.3 Cuisine 7 | Service 7 | Atmosphere 5

Helaas was onze reservering wat ondergesneeuwd, maar dat is prima opgelost.
De luide muziek zorgde ervoor dat wij elkaar nauwelijks konden verstaan, maar ook daar werd vriendelijk aan gewerkt. De muziek kon zachter. Verder hebben we lekker gegeten en zijn we heel vriendelijk bediend. We waren zomaar drie uur verder ontdekten we toen we afscheid namen van onze vrienden.

Marjan op 06 oktober 2018

7.3 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 6

Gezellige bruine kroeg sfeer. Bediening vriendelijk, eten erg lekker, hier wordt met liefde gekookt door ‘n echte kok!

Marietta op 14 september 2018

"Diner op coupon"
6.7 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 6

We hadden een voordeelcoupon van 20 euro van de ING punten. We konden een 3 gangen diner hiervoor nemen. We konden niet kiezen uit het menu boek maar we konden uit 3 voorgestelde menu's kiezen wat betreft voor voorgerecht en hoofd gerecht. Nagerecht was geen keuze. Het was wel erg lekker allemaal, maar uiteindelijk toch duur. Andere mensen kregen bij de soep wel brood, wij niet: vreemd. Jammer dat we niet zelf mochten kiezen wat we wilden!

Erika op 28 mei 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Dokkum e.o.

Koningstraat 1 9101 LP Dokkum

Over HCR 't Raedhûs

Hotel-Café-Restaurant ‘t Raedhûs is gevestigd in de historische binnenstad van Dokkum tegenover het keerpunt van de befaamde Elfstedentocht. Met 9 hotelkamers, een groot terras en een gezellig café met Engelse uitstraling beschikt ons bedrijf over alles om uw verblijf in Dokkum tot een plezier te maken.

Schrijf een review

Eten
Service
Sfeer

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden