Sphinx II

Vis en zeevruchten | €€
6,7 (5 reviews)
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 5 mensen zeggen over Sphinx II

6.7 Gebaseerd op 5 reviews. 0% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

2.3 Keuken 1 | Service 4 | Sfeer 2

We hebben hier gegeten met de voucher van de primerarestaurantaktie.
Het eten was karig en heel simpel. Het was voor die prijs van € 17,50 echt niet waard.
Eens en nooit meer.

Herman op 21 januari 2018

"Erg tevreden"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

We hebben heel erg genoten van ons etentje, de mensen waren vriendelijk en het eten was lekker.. Ik vond het daarom ook heel jammer dat het restaurant verder leeg was..

Bernadette op 12 januari 2018

"Leuk tussendoor restaurant"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Met de kortingsbon van Primera op de woensdag 10-01-2018 even er lekker tussenuit.
Het 3 gangen menu bestond uit vooraf 'n soepje, steengrill menu en nagerecht warme chocoladecake met slagroom.
De soep smaakte goed en de sortering van het vlees van de steengril was ruim voldoende en mals. Het nagerecht was apart e...

Lees hele review

Met de kortingsbon van Primera op de woensdag 10-01-2018 even er lekker tussenuit.
Het 3 gangen menu bestond uit vooraf 'n soepje, steengrill menu en nagerecht warme chocoladecake met slagroom.
De soep smaakte goed en de sortering van het vlees van de steengril was ruim voldoende en mals. Het nagerecht was apart en smaakte zeer goed.
De zaak is ruim en overzichtelijk opgezet en de bediening was zeer vriendelijk en klant gericht. Vragen of alles naar wens was en of er genoeg was e.d.
Zeker een restaurant om nog 'n keer terug te komen, want de tournedo's schijnen uitstekend te zijn. Aad en Wil

Aad Middendorp op 11 januari 2018

"Eten redde het"
4.7 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 2

We kwamen aan en waren een beetje teleurgesteld van hoe het eruit zag. Aangezien we via een kortingsbon hadden gereserveerd en wij de eerst bij dit restaurant waren die dit gebruikte, was er tussen de bediende en ons veel onduidelijkheid. Toen we ons drinken bestelde zag ik het vet van de lippen van de vorige persoo...

Lees hele review

We kwamen aan en waren een beetje teleurgesteld van hoe het eruit zag. Aangezien we via een kortingsbon hadden gereserveerd en wij de eerst bij dit restaurant waren die dit gebruikte, was er tussen de bediende en ons veel onduidelijkheid. Toen we ons drinken bestelde zag ik het vet van de lippen van de vorige persoon nog op het glas zitten! Dit verpeste mijn avond eigenlijk al een beetje. Toen we ons eten kregen was het gelukkig nog wel lekker. Dit redde de avond nog wel. Ik denk dat deze kok meer in zijn petto heeft dan dit restaurant.
Al met al vind ik het wel een onvoldoende.

Wouter op 04 januari 2018

"Toprestaurant"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Echt een top restaurant! Heerlijk om na een drukke werkdag een wijntje en een goed steekdiner te doen! Een perfect gegrilde malse tournedos dat begon te smelten zodra ik het in mijn mond deed! Samen met de heerlijke frietjes en de huisgemaakte uiensaus, ben ik zeer tevreden weggegaan! Niet duur en een geweldige serv...

Lees hele review

Echt een top restaurant! Heerlijk om na een drukke werkdag een wijntje en een goed steekdiner te doen! Een perfect gegrilde malse tournedos dat begon te smelten zodra ik het in mijn mond deed! Samen met de heerlijke frietjes en de huisgemaakte uiensaus, ben ik zeer tevreden weggegaan! Niet duur en een geweldige service die graag even met je een gesprek aangaat en samen kan lachen! Zeker een aanrader!

M K op 27 november 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Toon telefoonnummer

Over Sphinx II

Keuken: Vis en zeevruchten

Een overheerlijk Mediterraans steakhouse & steengrill restaurant gelegen in het centrum van Den Haag tegenover het Panorama Mesdag, Hilton The Hague, nabij het statige Plein 1813, Paleis Noordeinde en de koninklijke stallen. Een ideale locatie na of tijdens een dagje uit in Den Haag.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden