Knife fork icon red

Het Wapen van Vidaa

8,4 (53 reviews)

Wat 53 mensen zeggen over Het Wapen van Vidaa

8.4
(53 reviews)
Eten
8.4
Service
8.7
Sfeer
8.2
Schrijf een review

"Eten Wapen van Vidaa"
4.7 Keuken 6 | Service 7 | Sfeer 1

Ik heb ongeveer een maand geleden gereserveerd. Er werd gezegd ( het menu 24,50) dat we gewoon van de kaart konden eten. Toen wij zondag kwamen 10 pers. waren we de enige gasten later kwam er nog een tafel van vier bij. We konden alleen kiezen uit een vlees of visgerecht en creme brulee toe.
Het was dat we buiten k...

Lees hele review

Ik heb ongeveer een maand geleden gereserveerd. Er werd gezegd ( het menu 24,50) dat we gewoon van de kaart konden eten. Toen wij zondag kwamen 10 pers. waren we de enige gasten later kwam er nog een tafel van vier bij. We konden alleen kiezen uit een vlees of visgerecht en creme brulee toe.
Het was dat we buiten konden eten anders was het een totaal mislukte verjaardag geworden!
Er werd gezegd dat er een ander concept was. Dit hadden we graag van te voren geweten! We hadden dan voor een ander restaurant gekozen.

Henny op 14 augustus 2018

"Heerlijk"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij werden vriendelijk ontvangen en er werd gevraagd of wij binnen of buiten wilden eten. En mocht het te fris worden halverwege de avond konden wij ook binnen verder dineren. Wij kozen voor buiten en zijn daar ook gebleven.

J van Opstal op 13 augustus 2018

"Menu"
8.7 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 10

Allereerst compliment voor het vriendelijke personeel!
Menu via de computer.Staat niet in wat het menu inhoudt,wij dachten een soort keuze menu,wat meestal gebruikelijk is.Wij zijn geen grote visliefhebbers,kunnen jullie niets aan doen.De tong is erg flauw.Gelukkig heeft mijn man het nagerecht geruild,heerlijk ijs....

Lees hele review

Allereerst compliment voor het vriendelijke personeel!
Menu via de computer.Staat niet in wat het menu inhoudt,wij dachten een soort keuze menu,wat meestal gebruikelijk is.Wij zijn geen grote visliefhebbers,kunnen jullie niets aan doen.De tong is erg flauw.Gelukkig heeft mijn man het nagerecht geruild,heerlijk ijs.De meloenen soep smaakt nergens naar.De accomodatie maakt het weer goed.Sorry u vraagt naar een eerlijk oordeel,waarmee u iets mee kan.
Met vriendelijke groeten

dorothe op 23 juli 2018

"feestelijk diner"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Wat te vieren en op zoek naar iets nieuws: een diner bij Vidaa. Bleek een goede zet, leuke locatie aan de rand van natuurgebied naast een kunstatelier. Weer zat mee dus aperitief en lekkere voorgerechten op het terras, en toen het wat frisser werd warm naar binnen. Een leuk en smakelijk 4 gangen dinertje waarbij de ...

Lees hele review

Wat te vieren en op zoek naar iets nieuws: een diner bij Vidaa. Bleek een goede zet, leuke locatie aan de rand van natuurgebied naast een kunstatelier. Weer zat mee dus aperitief en lekkere voorgerechten op het terras, en toen het wat frisser werd warm naar binnen. Een leuk en smakelijk 4 gangen dinertje waarbij de amuse als eerste gang telt, met indien gewenst een goed wijnarrangement.
Zeer vriendelijke en gezellige staf maken het geheel af, we hebben een leuke avond gehad en komen weer terug!

ronny53 op 13 juli 2018

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

We hadden 6 gangen en alle waren van zeer goede kwaliteit. Er hoefden geen bijgerechten bijbesteld te worden want de hoeveelheden waten ruim voldoende. Er kwam zonder vragen een kan water op tafel en die werd steeds bijgevuld. Dat vinden wij een zeer goede service die in Nederland vaak ver te zoeken is. Het personee...

Lees hele review

We hadden 6 gangen en alle waren van zeer goede kwaliteit. Er hoefden geen bijgerechten bijbesteld te worden want de hoeveelheden waten ruim voldoende. Er kwam zonder vragen een kan water op tafel en die werd steeds bijgevuld. Dat vinden wij een zeer goede service die in Nederland vaak ver te zoeken is. Het personeel zeer vriendelijk. We zouden oo het terras zittten maar het was veel te koud. Daarom stond de tafel klaar bij de ontstoken open haard. Heel fijn. Al met al we waren zeer tevreden.

M. Van Pelt op 18 juni 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Bergschenhoek e.o.

Hoeksekade 160 2661 JL Bergschenhoek

Over Het Wapen van Vidaa

Duurzaam en gezond in Bergschenhoek 

In ons sfeervolle restaurant, Het Wapen van Vidaa, kunt u heerlijk en duurzaam uit eten. Onze gerechten worden met verse en seizoensgebonden ingrediënten gemaakt die veelal biologisch zijn. Beleef de natuur en proef de sfeer van Het Wapen van Vidaa in Bergschenhoek.

Kom bij ons lunchen en geniet onder andere van de ambachtelijk bereide broodjes. 
Bij ons kunt u ook heerlijk dineren, wij serveren vegetarische- vlees of vis gerechten welke met liefde voor u wordt bereidt. Voor een gezellige high tea met zoete en hartige lekkernijen kunt u reserveren vanaf 2 personen.

Een bezoekje aan het Wapen van Vidaa is zeker de moeite waard!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Bergschenhoek e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden