Brasserie No. 14

Nederlands, Vis en zeevruchten | €€
8,9 (16 reviews)
100% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 16 mensen zeggen over Brasserie No. 14

8.9 Gebaseerd op 16 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

heerlijk gegeten in een prima sfeer en een attente service.
Een aanrader

a.hoekstra op 04 september 2014

"familiediner als afsluiting vakantie"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Mooi, nieuw restaurant, prettige bediening, , diverse keuzemogelijkheden, heerlijk eten, beperkte wijnkeuze, rumoerige ruimte.

Wolter op 31 augustus 2014

"lekker verrassingsmenu"
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Een gezellige aanwinst in Lemmer. In de restaurantweek geprofiteerd van een 3-gangenmenu van € 27,50. Een voorgerecht van langzaam gegaarde kip. Lekker zacht, niet spectaculair qua smaak. De stukjes Wolvega bluecheese lagen onder de sla verstopt.
Het hoofdgerecht van een paar stukjes jodenhaas en een kalfsstoofvlee...

Lees hele review

Een gezellige aanwinst in Lemmer. In de restaurantweek geprofiteerd van een 3-gangenmenu van € 27,50. Een voorgerecht van langzaam gegaarde kip. Lekker zacht, niet spectaculair qua smaak. De stukjes Wolvega bluecheese lagen onder de sla verstopt.
Het hoofdgerecht van een paar stukjes jodenhaas en een kalfsstoofvleesrondje, gegarneerd met 3 soorten biet. Was echt lekker ook de garnituren het nagerecht was een beetje standaard van alles wat op een bordje. prijs-kwaliteit prima in orde!
aardige bediening.

smallenbroek op 24 maart 2014

7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

we werden niet verwacht er was iets fout gegaan gelukkig had ik de bevestiging meegenomen. Het voorgerecht kwam te snel we waren nog aan de prosseco en het broodplankje, jammer was het ook dat we de bijpassende wijnen [zonder uitleg] gelijk bij het gerecht kregen we zijn gewend dit eerder te krijgen met een uitleg.Het eten was lekker.

alie thijsseling op 24 maart 2014

"Overheerlijke gezelligheid"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Voor het eerst mogen eten bij Brasserie no. 14 in het pittoreske Lemmer. Bij binnenkomst wordt je netjes welkom geheten en staat er op de door jouw gereserveerde tafel een leuk krijtbordje met Welkom!

Deze avond hebben wij ons laten verwennen door de kok. Brasserie no. 14 biedt een verrassingsmenu aan voor slecht...

Lees hele review

Voor het eerst mogen eten bij Brasserie no. 14 in het pittoreske Lemmer. Bij binnenkomst wordt je netjes welkom geheten en staat er op de door jouw gereserveerde tafel een leuk krijtbordje met Welkom!

Deze avond hebben wij ons laten verwennen door de kok. Brasserie no. 14 biedt een verrassingsmenu aan voor slecht €27,50. Na een heerlijke prosecco en goed vers brood werd ons voorgerecht gebracht.

De smaak was goed en de opmaak is topchef waardig. Door de smakencombinatie van honing-mosterd, een beurre de Wolvega en de jamon was het een verrassend fris en licht voorgerecht.

Als hoofdgerecht kregen wij drie soorten vlees aangeboden, helaas zat daar ook varkensvlees bij waarvan wij specifiek bij de reservering hebben aangegeven dit niet te eten. Nadat wij dit aangaven aan de serveerster, werden beide borden weer meegenomen naar de keuken en kregen we in plaats van het stukje varkensvlees een perfecte gegaarde coquille. Complimenten hier voor de service!
Naast het hoofdgerecht zelf kregen wij frietjes, gebakken aardappelen, een salade en warme rode bietjes als garnituur. Te veel om op te kunnen, maar wederom een pluspunt.

Als nagerecht kregen wij een hemelse chocolade mousse met kokos en yoghurt ijs.

Na een overheerlijk kopje espresso voor de één en een goed cappuccino voor de ander (let op de cute koffielepeltjes die er bij zitten!!) waren wij compleet verzadigd.

Het is een heerlijk plekje en een waardevolle aanvulling voor de vele restaurantjes die Lemmer al kent.

Roos op 23 maart 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Lemmer e.o.

Toon telefoonnummer

Over Brasserie No. 14

Keuken: Nederlands, Vis en zeevruchten

Brasserie No.14

Midden in het centrum van Lemmer aan het water vindt u Brasserie No.14.
Wij zijn gevestigd in een voormalige fietsenwinkel en het afgelopen half jaar is het pand grondig verbouwd tot een van de gezelligste locaties in Lemmer.
U kunt bij ons terecht voor een kop koffie, lunch, diner of een borrel met een hapje.
Kortom, voor elk wat wils.

Ons interieur is zowel modern als warm te noemen, de combinatie van oud en nieuw zorgt ervoor dat iedereen zich hier thuis zal voelen.

We nodigen u graag uit om de sfeer bij ons te komen proeven. Dit kan zowel binnen, in een warme en sfeervolle omgeving, als buiten op ons zonnige terras aan het water!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Lemmer e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden