Knife fork icon red

Brasserie No. 14

8,9 (15 reviews)

Wat 15 mensen zeggen over Brasserie No. 14

8.9
(15 reviews)
Eten
8.8
Service
8.7
Sfeer
9.2
Schrijf een review

"familiediner als afsluiting vakantie"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Mooi, nieuw restaurant, prettige bediening, , diverse keuzemogelijkheden, heerlijk eten, beperkte wijnkeuze, rumoerige ruimte.

Wolter op 31 augustus 2014

"lekker verrassingsmenu"
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Een gezellige aanwinst in Lemmer. In de restaurantweek geprofiteerd van een 3-gangenmenu van € 27,50. Een voorgerecht van langzaam gegaarde kip. Lekker zacht, niet spectaculair qua smaak. De stukjes Wolvega bluecheese lagen onder de sla verstopt.
Het hoofdgerecht van een paar stukjes jodenhaas en een kalfsstoofvlee...

Lees hele review

Een gezellige aanwinst in Lemmer. In de restaurantweek geprofiteerd van een 3-gangenmenu van € 27,50. Een voorgerecht van langzaam gegaarde kip. Lekker zacht, niet spectaculair qua smaak. De stukjes Wolvega bluecheese lagen onder de sla verstopt.
Het hoofdgerecht van een paar stukjes jodenhaas en een kalfsstoofvleesrondje, gegarneerd met 3 soorten biet. Was echt lekker ook de garnituren het nagerecht was een beetje standaard van alles wat op een bordje. prijs-kwaliteit prima in orde!
aardige bediening.

smallenbroek op 24 maart 2014

7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

we werden niet verwacht er was iets fout gegaan gelukkig had ik de bevestiging meegenomen. Het voorgerecht kwam te snel we waren nog aan de prosseco en het broodplankje, jammer was het ook dat we de bijpassende wijnen [zonder uitleg] gelijk bij het gerecht kregen we zijn gewend dit eerder te krijgen met een uitleg.Het eten was lekker.

alie thijsseling op 24 maart 2014

"Overheerlijke gezelligheid"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Voor het eerst mogen eten bij Brasserie no. 14 in het pittoreske Lemmer. Bij binnenkomst wordt je netjes welkom geheten en staat er op de door jouw gereserveerde tafel een leuk krijtbordje met Welkom!

Deze avond hebben wij ons laten verwennen door de kok. Brasserie no. 14 biedt een verrassingsmenu aan voor slecht...

Lees hele review

Voor het eerst mogen eten bij Brasserie no. 14 in het pittoreske Lemmer. Bij binnenkomst wordt je netjes welkom geheten en staat er op de door jouw gereserveerde tafel een leuk krijtbordje met Welkom!

Deze avond hebben wij ons laten verwennen door de kok. Brasserie no. 14 biedt een verrassingsmenu aan voor slecht €27,50. Na een heerlijke prosecco en goed vers brood werd ons voorgerecht gebracht.

De smaak was goed en de opmaak is topchef waardig. Door de smakencombinatie van honing-mosterd, een beurre de Wolvega en de jamon was het een verrassend fris en licht voorgerecht.

Als hoofdgerecht kregen wij drie soorten vlees aangeboden, helaas zat daar ook varkensvlees bij waarvan wij specifiek bij de reservering hebben aangegeven dit niet te eten. Nadat wij dit aangaven aan de serveerster, werden beide borden weer meegenomen naar de keuken en kregen we in plaats van het stukje varkensvlees een perfecte gegaarde coquille. Complimenten hier voor de service!
Naast het hoofdgerecht zelf kregen wij frietjes, gebakken aardappelen, een salade en warme rode bietjes als garnituur. Te veel om op te kunnen, maar wederom een pluspunt.

Als nagerecht kregen wij een hemelse chocolade mousse met kokos en yoghurt ijs.

Na een overheerlijk kopje espresso voor de één en een goed cappuccino voor de ander (let op de cute koffielepeltjes die er bij zitten!!) waren wij compleet verzadigd.

Het is een heerlijk plekje en een waardevolle aanvulling voor de vele restaurantjes die Lemmer al kent.

Roos op 23 maart 2014

"Perfect eten voor een normale prijs"
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Voorgerecht biologische kip, heerlijk. Daarna hoofdgerecht klafsvlees,biefstuk en kempenaarvarkensvlees stukje. Zoete aardappelmousse erbij, de smaken waren goed op elkaar aangepast.De twee paddestoeltjes in de zoete aardappelmousse was heerlijk. Daarna nog een lekker dessert met chocolade mousse, yoghurtijs en monchoutaart, mooie afsluiting dus van een leuke abvond met goed eten!

Erwin op 20 maart 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Lemmer e.o.

Kortestreek 14 8531 JG Lemmer

Over Brasserie No. 14

Brasserie No.14

Midden in het centrum van Lemmer aan het water vindt u Brasserie No.14.
Wij zijn gevestigd in een voormalige fietsenwinkel en het afgelopen half jaar is het pand grondig verbouwd tot een van de gezelligste locaties in Lemmer.
U kunt bij ons terecht voor een kop koffie, lunch, diner of een borrel met een hapje.
Kortom, voor elk wat wils.

Ons interieur is zowel modern als warm te noemen, de combinatie van oud en nieuw zorgt ervoor dat iedereen zich hier thuis zal voelen.

We nodigen u graag uit om de sfeer bij ons te komen proeven. Dit kan zowel binnen, in een warme en sfeervolle omgeving, als buiten op ons zonnige terras aan het water!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Lemmer e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden