Saigon

Vietnamees | €€
8,3 (19 reviews)
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 19 mensen zeggen over Saigon

8.3 Gebaseerd op 19 reviews. 0% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Restaurant Saigon"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Lekker gegeten, was wel klein schalig maar het eten was heerlijk, een aanrader voor nogmaals te gaan eten.
Wij hadden het menu met voor-hoofd en nagerecht.
Als je met meerdere ben kun allemaal iets anders bestellen zodat je ook allemaal kan proeven van elkaars hoofdgerecht, we zaten dan ook best vol dus de porties zijn voldoende.

Ronald Rens op 06 oktober 2018

"Smakelijk"
6.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 5

Gezellige en vriendelijke bediening. Goed en genoeg eten.

Agnes op 20 juli 2018

"gegeten bij Saigon"
4.0 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 4

gisteren geweest wisten niks van de aanbieding had de bon uitgeprint meegenomen bleven dit ontkennen, uiteindelijk overeen gekomen door de aanbieding via mijn mob te tonen, dus een lastige start erg jammer. eten was goed weet niet of ik er nog eens ga eten.

henny zwaneveld op 02 juli 2018

"Saigon Rotterdam"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben erg lekker gegeten. Mevrouw gaf uitleg op de kaart en we konden zelf aangeven hoe "heet" we de gerechten wilden hebben. Rustig en gezellig.

Reinder Bielleman op 29 april 2018

"lekker"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Het was kleiner dan ik had gedacht. Wel gezellig. Vriendelijk welkom. Aardige bediening. Lekker eten voor weinig geld met de primera korting. De kippensoep en wantans waren super lekker. De eend met nasi was gewoon goed. Eend zacht van binnen krokant van buiten. Nasibeetje droog. Fruit als dessert was echt vers fruit.
Netjes verzorgd schoon toilet ook niet onbelangrijk.

Lilian op 22 april 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Saigon

Keuken: Vietnamees

Vietnamees All you can eat / A la carte restaurant. Een plek waar u kunt genieten van de Vietnamese keuken uit het verre oosten. 

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden