Knife fork icon red

Logisch

8,4 (12 reviews)

Wat 12 mensen zeggen over Logisch

8.4
(12 reviews)
Eten
8.3
Service
8.8
Sfeer
8.2
Schrijf een review

"Prima verzorgd"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Verrassingsmenu wat wel tijdig werd bekend gemaakt
Amuse op lepel met frisse groentes
Bordje met 2 grote plakken wildpaté. Erg goed gevuld
Schaaldieren-gerecht ook prima
Hoofdgerecht hazenpeper
Dessert chocovulkaan
Daarbij goed aanbevolen Siciliaanse rode wijn
Topmenu

John m h Janssen op 23 december 2015

"Goed"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Goede service, heerlijk eten, goede prijs/ kwaliteit

Ed van wijk op 20 december 2015

"good food in a nice atmosphere"
6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Have booked a surprising dinner (4 courses) for 35 euro per person, good value for money. The food is delicious and portion is rather big. Restaurant has a nice atmosphere for couples and small group of people. It takes a bit to long (2,5 hours) to finish 4 courses. Good for a group of people to go out for the whole evening, but not for a family just go for a dinner.

Someone likes to eat op 05 december 2015

"voor tweede keer Logisch"
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Hoewel de service en sfeer en mijn gezelschap prima waren viel dit bezoek in vergelijk met vorige keer wat tegen. En dat kwam niet zozeer door het feit dat een aandoenlijke jongeman van nog geen 20 tegen mij praatte over wat er op het bord lag en na de eerste gang ook mijn metgezel vriendelijk smakelijk eten wenste,...

Lees hele review

Hoewel de service en sfeer en mijn gezelschap prima waren viel dit bezoek in vergelijk met vorige keer wat tegen. En dat kwam niet zozeer door het feit dat een aandoenlijke jongeman van nog geen 20 tegen mij praatte over wat er op het bord lag en na de eerste gang ook mijn metgezel vriendelijk smakelijk eten wenste, maar vooral door het eten. Verwachting denk ik zo, ik vond het niet zo geweldig opgediend in vergelijk met vorige keer, voorgerecht wat slordig in elkaar gedraaid, maar wel smakelijk en wat hoofdgerecht betreft (vind ik het lekkerst) was het mij te gaar geworden. Het dessert was heel lekker, maar wederom niet mooi geserveerd. Iemand anders was wel (WEER) zo vriendelijk omdat er veel schelpdieren uit hun schelp waren verdwenen er nog wat op te dienen. Ach misschien gewoon door het succes van vorige keer?!

Lilian op 03 december 2015

"Heerlijk en gezellig eten, logisch toch!"
9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

Professionele aanpak, goede service, kwaliteit van eten en van wijn goed. Leuke vent, die contact maakt. Kortom een aanrader

lilian lagerweij op 18 november 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Maliestraat 9 2514 CA Den Haag

Over Logisch

Chefkok Johan Wigleven en restaurantmanager Rutger Westerman openden op 15 mei 2012 het biologisch restaurant Logisch aan de Maliestraat in Den Haag. Het restaurant speelt in op de toenemende vraag naar biologische producten. Extra bijzonder is dat 20 jaar geleden Rutger Westerman in hetzelfde pand zijn horeca carrière begon als hulpje van zijn vader, de eigenaar van het toenmalige Maliënkolder. Nu 20 jaar later is het tijd voor de nieuwe generatie met een geheel nieuw concept.


Logisch laat zien dat biologisch uit eten juist heel hip en betaalbaar kan zijn. Logisch staat voorpassie, eerlijkheid en kwaliteit. De menukaart wordt ieder seizoen aangepast zodat er met lokale seizoensproducten gewerkt kan worden. Dit is niet alleen duurzaam maar komt ook de kwaliteit ten goede.


“Wij streven er naar om vernieuwend te zijn en gasten een unieke ervaring te bieden. In samenwerking met verschillende jonge talenten is de huisstijl en het interieur tot stand gekomen.Out-of-the-box denken heeft geresulteerd in een uniek restaurant”, aldus Rutger Westerman. Zo is Logisch bijvoorbeeld de eerste in Nederland met een logo in zelfonderhoudend mos, zijn de tafels van eikenhout met het FSC-keurmerk en heeft oud hout nieuw leven gekregen in de bar. Daar waar mogelijk wordt het milieu gespaard.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden