Knife fork icon red

De Klok

8,9 (44 reviews)

Wat 44 mensen zeggen over De Klok

8.9
(44 reviews)
Eten
8.8
Service
9.0
Sfeer
8.9
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Smaakvol en sfeervol verrassingsdiner

Trudie Rigter op 05 januari 2020
Geverifiëerd

7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Eerste gaan 2 stukjes haring, dit was nog gewaagd en de tweede gang 3 stukjes paling, weinig bijzonder.

Ron op 21 oktober 2019
Geverifiëerd

"gezellige avond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Verrassende en lekkere voorgerechten. Het kaasplankje was een goede keuze, met drie geurige konfijten om de smaakpapillen te stimuleren. De bediening was attent. De sfeer goed. We konden gedurende de drie uur dat we er zaten, rustig bijpraten.

Guus Balkema op 10 oktober 2019
Geverifiëerd

"Een avond genieten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zowel het culinaire niveau als ook de zeer vriendelijke en attente bediening waren prima! De wijn/spijs-combinatie was top. Aan elke gang was zorg besteed. De bediening was altijd aanwezig zonder opdringerig te zijn, vanaf het ontvangst tot en met ons verstrek. Goed gastheerschap. Kortom: informeel dineren op topniveau!

Ton op 01 oktober 2019
Geverifiëerd

4.7 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 6

We kwamen hier in de restaurantweek. Leuke sfeer in restaurant. Er werd ons niks verteld over het menu. Het eten was weinig spannend. De bijpassende wijnen waren wel erg lekker, maar €28 voor 4 glazen redelijk aan de prijs. Het dessert was mierzoet evenals de bijpassende wijn. Niet mijn smaak en ik had graag de keuz...

Lees hele review

We kwamen hier in de restaurantweek. Leuke sfeer in restaurant. Er werd ons niks verteld over het menu. Het eten was weinig spannend. De bijpassende wijnen waren wel erg lekker, maar €28 voor 4 glazen redelijk aan de prijs. Het dessert was mierzoet evenals de bijpassende wijn. Niet mijn smaak en ik had graag de keuze gehad voor kaas als alternatief (evt voor een meerprijs). Ik had dat zelf moeten aangeven vond de gastheer. Vervolgens toch nog kaas besteld met een glas Madeira en de zoete dessertwijn niet op gedronken. Dit glas stond ook gewoon weer op de rekening. Niet echt service en de gastheer sloot af met: volgende keer om kaas vragen! Nee dat is wat mij betreft de omgedraaide wereld, volgende keer graag vooraf de menumogelijkheden voorleggen!

Babette op 01 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leiden e.o.

Kloksteeg 3 2311SK Leiden

Over De Klok

In het oude centrum van Leiden ligt restaurant De Klok. Het karakteristieke pand is te vinden aan de voet van de Pieterskerk. Bij restaurant de Klok wordt alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat je niets te kort komt. De culinaire inspiratie komt van de klassieke keuken en wordt aangevuld met invloeden vanuit heel Europa. De menukaart staat vol met verschillende gerechten, voor ieder wat wils! Van pure heldere smaken uit Scandinavië tot warme volle smaken uit het zuiden. Geniet van de heerlijke culinaire creaties van restaurant De Klok! Kom snel langs.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Leiden e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden