Vermeer*

Frans
9,1 (14 reviews)
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 14 mensen zeggen over Vermeer*

9.1 Gebaseerd op 14 reviews. 0% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

8.3 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 9

eten mooie plaatjes voorgerecht heel lekker.
hoofdgerecht met ree niet geweldig de ree te doorbakken en de smaakcombinatie was niet aanvullend.het nagerecht altijd mijn favoriet zag er mooi uit maar was niet smakelijk heb ik ook niet opgegeten. een beetje teleustellend voor een ster het gaat niet alleen om het plaatje maar ook om de smaak.

dotty brandt op 26 augustus 2010

7.7 Keuken 9 | Service 6 | Sfeer 8

Fantastisch gegeten gisteren tijdens de Restaurantweek. Het eten is zeker een ster waard.

Helaas vond de maitre het nodig ons zowel voor als na het eten in te peperen dat we voor "veel te weinig geld" aten, en dat als hij eigenaar van het restaurant was geweest, hij het nooit gedaan zou hebben omdat ze er verlies...

Lees hele review

Fantastisch gegeten gisteren tijdens de Restaurantweek. Het eten is zeker een ster waard.

Helaas vond de maitre het nodig ons zowel voor als na het eten in te peperen dat we voor "veel te weinig geld" aten, en dat als hij eigenaar van het restaurant was geweest, hij het nooit gedaan zou hebben omdat ze er verlies op draaiden. Om het goed te maken moesten we beloven iedereen over onze ervaringen te vertellen. Bij deze dus. Ik vond het nogal denigrerend en het liet in ieder geval bij mij een vervelende nasmaak achter.

Het eten was inderdaad voortreffelijk en ik geloof ook dat het verliesgevend was, maar dat was niet onze schuld, maar de beslissing van het restaurant.

Frederik op 25 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

What a wonderful dining experience. The 3-course dinner was excellent and the service was very attentive and professional. The ambience of the restaurant was very pleasant and the tables were not too close to each other allowing the place to be calm. I can truly recommend this restaurant

Nina Komulainen op 24 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Wij hebben heerlijk gegeten, de bediening was zeer gastvrij, de porties en tussendoortjes royaal en er was duidelijk NIET beknibbeld omdat het Restaurant Week was. In een woord fantastisch!!

Micheline Don op 24 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Vermeer*

Keuken: Frans

Restaurant Vermeer is een gerenommeerd restaurant wat behoort tot de culinaire top van Amsterdam. Het restaurant is onderdeel van het NH Collection Barbizon Palace hotel. Gastronomie speelt een prominente rol in de NH Hotel Group.

Gastronomisch genieten in combinatie met mooie wijnen, goede service en in een tijdloze ambiance, dat is Restaurant Vermeer. In de loungebar van Vermeer kun je heerlijk ontspannen en genieten van verschillende cocktails en bijpassende bites.

De keuken staat onder leiding van Chris Naylor, oorspronkelijk Brits met een voorliefde voor groenten en eerlijke producten. Hij maakt gebruik van producten uit zijn moestuin (op het dak van het hotel!) en kookt volgens her ritme van de seizoenen. Hij zorgt door zijn geniale smaakvermogen en creatieve geest. voortdurend voor vernieuwing. Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.

Maître Bjorn van Aalst en Sommelier Simon Veldman bieden zorgvuldig geselecteerde wijnen en zorgen voor spannende wijn-spijs combinaties.

Het restaurant is bekroond met een Michelin ster en heeft 18 punten gekregen bij Gault&Millau. Daarbij staan ze op plaats 27 in de Lekker top 500, 2020.

Culinair nachtje weg? Vermeer biedt voortdurend culinaire arrangementen aan inclusief kamerovernachting in NH Barbizon Palace.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden