Vermeer*

Frans
9,1 (14 reviews)
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 14 mensen zeggen over Vermeer*

9.1 Gebaseerd op 14 reviews. 0% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Genoten van de All Inclusive deal! Voortreffelijke gerechten en een zeer gastvrije bediening. Aanrader!

Gerben Terol op 09 juli 2012

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Hier ondertussen al een paar keer wezen eten, en elke keer weer een smakelijke en mooie beleving. Heerlijk eten, mooi aansluitende wijnen, aardige bediening (ja, ook tijdens de restaurantweek). Een van mijn amsterdamse favorieten!

P. van Dijk op 15 maart 2011

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

TOPavond gehad. Goed ontvangen, nette maar leuke bediening en professioneel. Zo als het hoort! Bijzonder lekker gegeten. Hier gaan we vaker heen!

Birgit op 04 september 2010

8.0 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 8

Vorige week dinsdag hebben wij bij Vermeer gegeten in de Restaurantweek. Het eten oogde en smaakte volmaakt het was duidelijk dat kosten nog moeite gespaard waren. De optionele extra gang en het wijnarrangement waren beide uitstekend en zeer vriendelijk geprijsd. de bediening was voorkomend en attent.
De enige dis...

Lees hele review

Vorige week dinsdag hebben wij bij Vermeer gegeten in de Restaurantweek. Het eten oogde en smaakte volmaakt het was duidelijk dat kosten nog moeite gespaard waren. De optionele extra gang en het wijnarrangement waren beide uitstekend en zeer vriendelijk geprijsd. de bediening was voorkomend en attent.
De enige dissonant waren de herhaaldelijke en weinig subtiele opmerkingen van de maitre d' over het feit dat het menu ver onder de prijs geserveerd werd. Wij hebben dit ervaren als enigszins denigrerend en vooral volkomen onnodig, het eten sprak immers voor zich. Jammer, want verder was de avond perfect.

Joy op 30 augustus 2010

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

verrukkelijk en spannend eten, ongelofelijk voor die prijs, vakkundige, ontspannen en zeer gastvrije bediening. Sfeer wordt door het interieur een beetje afgekoeld. Aanrader!

Coen van Riel op 26 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Vermeer*

Keuken: Frans

Restaurant Vermeer is een gerenommeerd restaurant wat behoort tot de culinaire top van Amsterdam. Het restaurant is onderdeel van het NH Collection Barbizon Palace hotel. Gastronomie speelt een prominente rol in de NH Hotel Group.

Gastronomisch genieten in combinatie met mooie wijnen, goede service en in een tijdloze ambiance, dat is Restaurant Vermeer. In de loungebar van Vermeer kun je heerlijk ontspannen en genieten van verschillende cocktails en bijpassende bites.

De keuken staat onder leiding van Chris Naylor, oorspronkelijk Brits met een voorliefde voor groenten en eerlijke producten. Hij maakt gebruik van producten uit zijn moestuin (op het dak van het hotel!) en kookt volgens her ritme van de seizoenen. Hij zorgt door zijn geniale smaakvermogen en creatieve geest. voortdurend voor vernieuwing. Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.

Maître Bjorn van Aalst en Sommelier Simon Veldman bieden zorgvuldig geselecteerde wijnen en zorgen voor spannende wijn-spijs combinaties.

Het restaurant is bekroond met een Michelin ster en heeft 18 punten gekregen bij Gault&Millau. Daarbij staan ze op plaats 27 in de Lekker top 500, 2020.

Culinair nachtje weg? Vermeer biedt voortdurend culinaire arrangementen aan inclusief kamerovernachting in NH Barbizon Palace.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden