Knife fork icon red

Herberg restaurant Molenrij

8,6 (32 reviews)
100%

Wat 32 mensen zeggen over Herberg restaurant Molenrij

8.6
(32 reviews)
Eten
9.0
Service
8.9
Sfeer
8.0
100%
Schrijf een review

"Culinair eten op een leuke locatie"
6.7 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 7

De keuze van het hoofdmenu was mogelijk door die week (week van het menu of zo?) beperkt kiezen uit wild (eendeborst) of vis (tarbot). Je moet er maar van houden. De porties zijn niet groot en ondanks de goede smaak was ik niet erg vol. Ik spreek hierbij niet namens de hele groep van 10 pers. Het is mij persoonlijk wat te culinair.

J. Noordhoff op 31 augustus 2014

"menu kaart erg beperkt"
6.3 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 6

Het eten was prima, maar de keus naar mijn idee iets te beperkt. Voorgerecht en nagerecht stonden vast, en hoofdgerecht was een keuze mogelijkheid. Prima als je je wilt laten verassen, maar als je op de kaart toch kiest voor extremen als wild of vis, kan een gewaagd besluit zijn. Niet ieder mens houdt van bv van vis...

Lees hele review

Het eten was prima, maar de keus naar mijn idee iets te beperkt. Voorgerecht en nagerecht stonden vast, en hoofdgerecht was een keuze mogelijkheid. Prima als je je wilt laten verassen, maar als je op de kaart toch kiest voor extremen als wild of vis, kan een gewaagd besluit zijn. Niet ieder mens houdt van bv van vis, dan valt het voorgerecht al af.Het hoofdgerecht maakte de keuze ook weer lastig, of een menu met wild, of weer vis. Een aanrader zou zijn, als je op de kaart toch iets meer keuze vrijheid had om te kiezen wat bij je smaak past. Het toetje was heerlijk, met keus op je bordje. De kwaliteit was zeker prima, maar zo jammer van de beperkte keus.

Thea op 30 augustus 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Molenrij e.o.

Henricus van cappenburgweg 34 9977RW Molenrij

Over Herberg restaurant Molenrij

Ons restaurant werkt op een ambachtelijke manier met verse- en regionale en veelal biologische producten, zoals pruimen en bessen van hobby kweker op Streek in Den Andel, meel van de molen Jouswerd in Feerwerd en het vlees wat wij serveren komt uit nood Nederland van de Limousin koeien.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden