Herberg restaurant Molenrij
Herberg restaurant Molenrij
100%Wat 32 mensen zeggen over Herberg restaurant Molenrij
Het eten was heerlijk! En de borden worden steeds fraaier opgemaakt. De liefde voor het koken spat van het bord. En alles huisgemaakt met produkten uit de regio. Het brood zelf gebakken.
De gerookte mosselen in het voorgerecht waren verrassend lekker. De eend was prachtig klaargemaakt, evenals de zalm met griet. Le...
Het eten was heerlijk! En de borden worden steeds fraaier opgemaakt. De liefde voor het koken spat van het bord. En alles huisgemaakt met produkten uit de regio. Het brood zelf gebakken.
De gerookte mosselen in het voorgerecht waren verrassend lekker. De eend was prachtig klaargemaakt, evenals de zalm met griet. Lekker veel groentes van het seizoen, de bite precies goed. Plus een heerlijk krokant aardappelkroketje erbij. Het toetje met zelfgedraaid ijs en een heerlijke frissen joghert-panna cotta was een waardig besluit. Ga zo door op jullie culinaire pad!
Minpuntje: de eeuwige opgeklopte kruidenboters. Schrappen van de kaart! Of mag dat niet van de Groningse clientèle?
Een 4-gangen verrassing diner, wat een smaakbeleving. prachtig opgemaakt borden, vriendelijk en vlot bedienend personeel die bovendien goede uitleg over de gerechten gaven. Echt een aanrader. Tip: doe meer aan de presentatie aan de straatzijde!!! Je rijdt er zo voorbij en dan heb je wel een kwaliteitsrestaurant gemist!!! Succes, wij komen terug!
We hebben heerlijk gegeten.
4 gangen en 4x een ware smaakbeleving.
Genoten!
Een aanrader.
Heerlijke proeverij en prima bediening. Jonge eigenaren die er helemaal voor gaan. Gewoon 'gezellig' met weinig poeha in dit restaurant. Jammer dat het niet voller zat.
Een bijzondere locatie op het Groningse platteland.
Een kleine maar goede menukaart in een gezellige omgeving met gastvriendelijke bediening.
Veel streekproducten waarvan de smaak heel bijzonder was.
Een echte aanrader.
Succes Stefan en Simone.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Molenrij e.o.
Over Herberg restaurant Molenrij
Ons restaurant werkt op een ambachtelijke manier met verse- en regionale en veelal biologische producten, zoals pruimen en bessen van hobby kweker op Streek in Den Andel, meel van de molen Jouswerd in Feerwerd en het vlees wat wij serveren komt uit nood Nederland van de Limousin koeien.