Knife fork icon red

Golden Bridge

4,8 (3 reviews)

Wat 3 mensen zeggen over Golden Bridge

4.8
(3 reviews)
Eten
5.0
Service
5.0
Sfeer
4.3
Schrijf een review

7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Er werd ons vriendelijk verteld dat Golden City niet meedoet aan de actie vanDining City, dus die voucher van Primera was waaardeloos! En de reservering via de site van Dining City was ook niet doorgekomen bij het restaurant. Niets ten nadele van het restaurant het eten is daar prima maar die kortingsactie van Dining City stinkt!!

Ria Kok op 29 januari 2018

"vreselijk en asociaal"
1.0 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 1

we hadden gereserveerd voor 4 personen, en bij aankomst werd er al een onvriendelijke begroeting gedaan (met hoeveel man zijn jullie, ik zegt met 4 personen ik heb gereserveerd via de bon van primera-actie. nou ga maar ergens zitten ga het even vragen.) er kwam een bedienster naar ons toe en die zei ik weet van niks...

Lees hele review

we hadden gereserveerd voor 4 personen, en bij aankomst werd er al een onvriendelijke begroeting gedaan (met hoeveel man zijn jullie, ik zegt met 4 personen ik heb gereserveerd via de bon van primera-actie. nou ga maar ergens zitten ga het even vragen.) er kwam een bedienster naar ons toe en die zei ik weet van niks en wij doen niet mee met deze actie, wij hebben geen toestemming gegeven. Er was op dit ogenblik een hele nare situatie. ik de bon laten zien met (nrdcmqp5hk2) maar dat hielp niet. en nna onderling overleg zijn we weggegaan. ze hield wel de deur open maar niet proberen ons te houden. NEE GEWOON STAR EN KOUD.wij gaan daar nooit meer heen.. ik heb dit ook naar primerarestaurantactie vermeld.

gina van wees op 27 januari 2018

"Geen deelnemer van Primera actie"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Gezellig zitten eten. Goed eten en vriendelijke mensen die ons bedienden.
Apart was dat het restaurant niet meedeed aan de Primera actie. Dus we aten zonder de korting. Het restaurant heeft nooit deel willen nemen aan deze actie van dinning City. Dus de reservering die ik had gemaakt via de site van het restaura...

Lees hele review

Gezellig zitten eten. Goed eten en vriendelijke mensen die ons bedienden.
Apart was dat het restaurant niet meedeed aan de Primera actie. Dus we aten zonder de korting. Het restaurant heeft nooit deel willen nemen aan deze actie van dinning City. Dus de reservering die ik had gemaakt via de site van het restaurant was ook nooit bij hen bekend geworden. Dus geen korting en het restaurant wist niet dat we kwamen.

Henk op 15 januari 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Helder e.o.

Willem Barentszstraat 167 / 169 1782 WZ Den Helder

Over Golden Bridge

Al jaren runnen wij met veel plezier ons restaurant Golden Bridge. Kwaliteit, lekker eten en een goede service staat altijd centraal en mede daardoor hebben we een goede naamsbekendheid opgebouwd.


Bij ons kunt u terecht voor zowel de verfijnde Chinese keuken als eenvoudige hapjes tot uitgebreide rijsttafels uit diverse culinaire streken, ook kunt u ook voor catering bij ons terecht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Helder e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden