Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Il Camino

7,9 (28)

Wat zeggen mensen over Il Camino

7.9
(28 reviews)
Eten
7.9
Service
8.2
Sfeer
7.7
Schrijf een review

4.0 Keuken 5 | Service 3 | Sfeer 4

Trage bediening, eten in orde.

Inge op 01 november 2019

6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Goed eten maar de bediening kan stukken beter.

Henk Sijens op 26 oktober 2019

"Top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel... komen zeker keer terug als we in deze buurt zijn.. Ga zo door top....

Anneke Van der Laan op 26 oktober 2019

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Voorgerechten, champignonsoep en in kruidenboter gebakken champignons waren heerlijk. De pasta rosabella was hee l goed verzorgd en ok de pizza carbonara speciale was lekker. De bediening was heel vriendelijk. De binnentemperatuur had wel 2 graden warmer gemogen.

Gerrit Bruggeman op 22 oktober 2019

"Nog nooit zulke slechte ossobucco gegeten."
4.0 Keuken 2 | Service 6 | Sfeer 4

Gereserveerd via de website van restaurant dinercheque (omdat wij een kortingsbon van € 20,-- hadden was dat verplicht), maar bij aankomst bleek onze reservering niet bekend. Er was gelukkig een tafeltje voor 2 beschikbaar.

We hoefden ons niet aan het € 30 menu te houden, maar mochten uitkiezen wat wij wilden, dus kozen voor wij de Ossobucco. Na een uur wachten kwam de Ossobucco, maar wat een enorme teleurstelling. Twee schenkeltjes, waarvan één met koud vlees. Het andere was wel warm. Uiteraard direct geklaagd. We konden kiezen voor iets anders maar ik koos er zelf voor om het eten niet terug te laten halen want na een uur wachten had ik meer dan trek. Helaas. Het kleine stukje vlees aan de andere schenkel was niet mals en daaromheen zat veel, heel veel zeen. De tomatensaus kwam rechtstreeks uit een pot of pak, aangemaakt met tomatenpuree. Het was niet lekker en ik heb het direct aan de kant geschoven. De salade (ijsbergsla met 2 plakjes tomaat) was nauwelijks aangemaakt met dressing en de spaghetti was net genoeg voor 1 persoon. Wat een enorme teleurstelling.

Enfin, mijn tafelgenoot heeft de ossobucco opgegeten. Aanvankelijk dacht de ober dat ik een grapje maakte toen ik zei dat het echt niet lekker was, maar zijn blik op mijn bord liet zijn lach verdwijnen. Hij bood nog een kopje koffie aan en hij bood aan om mijn ossobucco van de rekening te halen (maarja, met € 20 korting zou het bedrijf bijna moeten toeleggen, dus dat heb ik afgeslagen). Op de rekening stonden twee ossobucco, de drie wijntjes waren er af gehaald. Daar ging 20 euro af, bleef over 23 euro. Nou ja, daar mag je niet over klagen, met z’n tweetjes lekker uit eten voor weinig. Toch maar even nog bij de cafetaria langsgegaan voor 2 patat. En lekker dat dat smaakte!!

Zowel na de eerste als de tweede klacht heb ik niemand naar de keuken zien lopen om de klacht door te geven. Hopelijk is dit achteraf wel besproken met de koks.

Amber op 16 september 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Nunspeet e.o.

Nijverheidsweg 2 8071 DH Nunspeet

Over Il Camino

Italiaans restaurant Il Camino verwelkomt je graag in haar prachtige restaurant in Nunspeet.

Volgens velen het beste Italiaanse restaurant van Gelderland!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Nunspeet e.o.
918e3f8e77

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden