Knife fork icon red

&Moshik**

€ 165,- € 115,-

Gastronomisch 5-gangen Michelin diner + 3 amuses

&Moshik**

8,5 (289 reviews)

Gastronomisch 5-gangen Michelin diner + 3 amuses € 165,- € 115,-

Reserveer een tafel

Deal
Gastronomisch 5-gangen Michelin diner + 3 amuses
€ 165,- € 115,-

Bij Restaurant &Moshik** in Amsterdam staat culinair genieten bovenaan. Chef Moshik Roth en Salem Samhoud zijn de kracht achter het met 2 Michelinsterren bekroonde restaurant.

Moshik Roth vertaalt de emoties en ervaringen die hij opdoet bij zijn reizen door naar spectaculaire, culinaire gerechten. Het restaurant heeft een prachtig interieur, een fantastische bediening en mooi uitzicht over het oudste gedeelte van Amsterdam.

Altijd al een keer willen genieten van een diner bij een 2-Michelinsterrenrestaurant? Reserveer dan via DiningCity dit 5-gangenmenu + 3 amuses voor slechts € 115,-.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 02 april 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 289 mensen zeggen over &Moshik**

8.5
(289 reviews)
Eten
8.8
Service
8.5
Sfeer
8.1
Schrijf een review

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

mooie, gebalanceerde gerechten, uitstekend dessert (o.a. van kikkererwten, zeer verrassend), vriendelijke, kundige bediening, kom graag nog keer terug

Martijn mjk_kjh op 20 juni 2019
Geverifiëerd

"Good Food MISLEADING price!"
8.7 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 10

I booked the restaurant knowing that a three course lunch/dinner costs 28.50 Euros this week on Restaurant Week site.
A comment on my lunch order said something about a 5 course meal costing 115 Euros which I assumed meant to be the regular price and not this week's special offer.
I am a student and my sister is a...

Lees hele review

I booked the restaurant knowing that a three course lunch/dinner costs 28.50 Euros this week on Restaurant Week site.
A comment on my lunch order said something about a 5 course meal costing 115 Euros which I assumed meant to be the regular price and not this week's special offer.
I am a student and my sister is also not well off.
We were shocked to receive a bill for 230 Euros!!!!
If the price is not 28.50 euros or staring 28.50 euros it should have been written somewhere....
Disappointed.

Barak Ben Yaacov op 25 maart 2019

9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

A Dream came true....

Marianne op 25 maart 2019

"Amazing"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

As usual the food was amazing, very interesting flavours that explode in your mouth. And do not forget how very nice it smells, always part of good taste.

Adriaan op 21 maart 2019

"Dineren bij &Moshik"
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Op 9 december 2018 samen met mijn dochter via Dining City/ Dining with the Star gedineerd bij &Moshik. Wij hadden hoge verwachtingen van dit door Michelin met twee sterren bekroonde restaurant. Die zijn ten dele waargemaakt. Met de actie van Dining City kregen wij het Inspiration Moshik menu Découvert voor een gere...

Lees hele review

Op 9 december 2018 samen met mijn dochter via Dining City/ Dining with the Star gedineerd bij &Moshik. Wij hadden hoge verwachtingen van dit door Michelin met twee sterren bekroonde restaurant. Die zijn ten dele waargemaakt. Met de actie van Dining City kregen wij het Inspiration Moshik menu Découvert voor een gereduceerde prijs.
Vooraf een glas champagne als aperitief vergezeld van amuses.
De gerechten werden professioneel gepresenteerd op de borden. Alleen ze misten gedurfde en creatieve smaakcombinaties en het explosieve die je mag verwachten van een restaurant van dit niveau. Het leek wel of de brigade die avond de creativiteit volledig mist en geen zin had in koken. Wel is het bedienend personeel correct en vriendelijk. Al hebben wij de indruk dat bij het uitserveren en bij de wijnen 'het riedeltje' wordt afgewerkt.
Wij hebben in alle sterrenrestaurants van Amsterdam gedineerd. Met dit gedegen referentiekader kunnen we constateren dat de gerechten die bij dit diner zijn geserveerd die avond niet het (twee)sterrenniveau hebben dat je zou verwachten.
Het zal wellicht te maken hebben gehad dat acties als deze de brigade minder motivatie levert om top te presteren. &Moshik krijgt het voordeel van de twijfel!

Mike op 14 februari 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Oosterdokskade 5 1011 AD Amsterdam

Over &Moshik**

Restaurant &Moshik** is bekroond met twee Michelin sterren. Het sterrenrestaurant is gevestigd in het mooie Amsterdam. Het design is erg bijzonder: het glas biedt een geweldig uitzicht op het historische gedeelte van Amsterdam. Ook in de keuken is gebruik gemaakt van glas, op deze manier kunnen de gasten een kijkje nemen in de keuken. Maak kennis met de inspirerende wereld van chef Moshik en laat je verrassen door de creaties die je nog nooit geproefd hebt. Verwen jezelf en ervaar de waanzinnige beleving bij sterrenrestaurant &Moshik**.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden