Knife fork icon red

&Moshik**

8,5 (289 reviews)

Wat 289 mensen zeggen over &Moshik**

8.5
(289 reviews)
Eten
8.8
Service
8.5
Sfeer
8.1
Schrijf een review

"Warm bad ondanks stromende regen buiten"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Bij binnenkomst al een warm welkom, vele nationaliteiten aan tafel, allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Eten was voortreffelijk, vertassend en de wijnen mooi erbij (vooral de Hongaarse witte wijn was een verrassing ). Als enige kritiek punt de wisselende porties per bord en glas. Kabeljauw scheelde ongeveer de ...

Lees hele review

Bij binnenkomst al een warm welkom, vele nationaliteiten aan tafel, allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Eten was voortreffelijk, vertassend en de wijnen mooi erbij (vooral de Hongaarse witte wijn was een verrassing ). Als enige kritiek punt de wisselende porties per bord en glas. Kabeljauw scheelde ongeveer de helft met mijn tafelgenoot. Zijn rode wijn was dan wel rijkelijker geschonken.. favoriet? Ik twijfel tussen het “perfect egg” en de merengue amuse met aubergine (werkelijk vertassend lekker!). Helaas is de prijs zodanig dat dit niet zomaar voor herhaling vatbaar is.

Barbara Van D op 07 oktober 2019
Geverifiëerd

"Very good experience "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Everything was wonderful! Highly recommended

Rachel op 05 oktober 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Excellent food, wines and service. We will be back (again)

Dana Acherman op 03 oktober 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Food and service were great. View of the city also a great plus. The only downside are the chairs that are jot comfortable at all.

Aline Rovella op 29 juni 2019
Geverifiëerd

"Heerlijk eten in lawaaiige omgeving"
6.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 2

Echt... we hebben heerlijk gegeten. Echter, met twee krijsende en rondrennende kinderen aan de tafel naast ons, voelde het qua beleving alsof we in een Ikea-restaurant zaten.. Het personeel deed haar best maar de familie trok zich hier weinig van aan. Persoonlijk zou ik iets strenger zijn opgetreden naar die familie, maar ik snap ook dat gasten gasten zijn.

Willem op 24 juni 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Oosterdokskade 5 1011 AD Amsterdam

Over &Moshik**

Restaurant &Moshik** is bekroond met twee Michelin sterren. Het sterrenrestaurant is gevestigd in het mooie Amsterdam. Het design is erg bijzonder: het glas biedt een geweldig uitzicht op het historische gedeelte van Amsterdam. Ook in de keuken is gebruik gemaakt van glas, op deze manier kunnen de gasten een kijkje nemen in de keuken. Maak kennis met de inspirerende wereld van chef Moshik en laat je verrassen door de creaties die je nog nooit geproefd hebt. Verwen jezelf en ervaar de waanzinnige beleving bij sterrenrestaurant &Moshik**.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden