Knife fork icon red

&Moshik**

8,5 (289 reviews)

Wat 289 mensen zeggen over &Moshik**

8.5
(289 reviews)
Eten
8.8
Service
8.5
Sfeer
8.1
Schrijf een review

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Moshik, bewijst ook in Amsterdam, dat hij de absolute topkok van Nederland is en ik vraag me af of er veel betere koks in de wereld bestaan.

Maddie Delorie op 30 november 2012

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Heb gisteravond voortreffelijk gegeten en een heerlijke avond gehad. Complimenten voor zowel de witte als de zwarte brigade. Werkelijk vlekkeloos, vanaf de ontvangst door het uiterst correcte en ontspannen team, tot de handdruk van de grote man bij het afscheid.
De gerechten waren stuk voor stuk smaaksensaties, van...

Lees hele review

Heb gisteravond voortreffelijk gegeten en een heerlijke avond gehad. Complimenten voor zowel de witte als de zwarte brigade. Werkelijk vlekkeloos, vanaf de ontvangst door het uiterst correcte en ontspannen team, tot de handdruk van de grote man bij het afscheid.
De gerechten waren stuk voor stuk smaaksensaties, van de bijzonder knabbels bij het aperitief en de gemarineerde makreel, tot de viooltjesmousse en de friandises bij de koffie. Alles was even verrukkelijk.
Absolute aanrader en we gaan zeker nog een keer terug.
Hartelijk dank en nogmaals felicitaties aan het hele team!

Jaromir Schneider op 29 november 2012

9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Blij dat ik nog net voor de grote hype hier heb kunnen eten, want die gaat zeker komen! Zo veel potentie voor deze chef en dit restaurant, zeker nu ook met de Michelin waardering erbij. 50/50 duif en het perfect gekookte ei waren heerlijk.

Tip: blijf na het eten nog even hangen in de lounge. Was erg gezellig met dj en fantastische cocktail.

Anoniem op 28 november 2012

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

mooie zaak,lekker veel ruimte aan de tafel,je zit er niet hutje mutje,onbegrijpelijk dat dit niet in top 100 staat,goed dat michellin dit 2 sterren toe heeft gewezen.Leuk om zo verrast te worden ,met zulk lekker eten ,goed van smaak en de juiste temperaturen .

Top avond

ronald lamers op 28 november 2012

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Oosterdokskade 5 1011 AD Amsterdam

Over &Moshik**

Restaurant &Moshik** is bekroond met twee Michelin sterren. Het sterrenrestaurant is gevestigd in het mooie Amsterdam. Het design is erg bijzonder: het glas biedt een geweldig uitzicht op het historische gedeelte van Amsterdam. Ook in de keuken is gebruik gemaakt van glas, op deze manier kunnen de gasten een kijkje nemen in de keuken. Maak kennis met de inspirerende wereld van chef Moshik en laat je verrassen door de creaties die je nog nooit geproefd hebt. Verwen jezelf en ervaar de waanzinnige beleving bij sterrenrestaurant &Moshik**.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden