Knife fork icon red

&Moshik**

€ 165,- € 115,-

Gastronomisch 5-gangen Michelin diner + 3 amuses

&Moshik**

8,5 (289 reviews)

Gastronomisch 5-gangen Michelin diner + 3 amuses € 165,- € 115,-

Reserveer een tafel

Deal
Gastronomisch 5-gangen Michelin diner + 3 amuses
€ 165,- € 115,-

Bij Restaurant &Moshik** in Amsterdam staat culinair genieten bovenaan. Chef Moshik Roth en Salem Samhoud zijn de kracht achter het met 2 Michelinsterren bekroonde restaurant.

Moshik Roth vertaalt de emoties en ervaringen die hij opdoet bij zijn reizen door naar spectaculaire, culinaire gerechten. Het restaurant heeft een prachtig interieur, een fantastische bediening en mooi uitzicht over het oudste gedeelte van Amsterdam.

Altijd al een keer willen genieten van een diner bij een 2-Michelinsterrenrestaurant? Reserveer dan via DiningCity dit 5-gangenmenu + 3 amuses voor slechts € 115,-.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m Vandaag
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 289 mensen zeggen over &Moshik**

8.5
(289 reviews)
Eten
8.8
Service
8.5
Sfeer
8.1
Schrijf een review

"& Moshik"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Unieke smaak belevenis in een prettige setting. Met bijzonder fraai uitzicht

Sepie op 02 april 2018
&Moshik** heeft gereageerd op 03 april 2018

Beste Sepie,
Dank voor de review, volgende keer gaan we voor de tienen!
Harteliijke groet,
&Moshik team


"Fantastisch!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een wow gevoel in dit restaurant... alle zintuigen geprikkeld... de grote handen van de chef maken uiterste delicate gerechten... kleine proeverijen als starter met bijpassende wijn en of infusion om alle smaken goed tot zijn recht te laten komen... super mals stukje eend... rode kool... aardappelpuree met citroen... kortom: GENOTEN! Wat een feestje...

Mandy op 22 maart 2018
&Moshik** heeft gereageerd op 22 maart 2018

Beste Mandy, wat een mooie en treffende review. Hartstikke bedankt. Hartelijke groet &Moshik team


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Echt súperlekker gegeten! Heerlijke amuses en hele mooie gerechten.

Mamalucje op 18 maart 2018
&Moshik** heeft gereageerd op 19 maart 2018

Een score van 30, die zien we het allerliefst, bedankt hiervoor mamalucje!
Hartelijke groet &Moshik team


"Hoe de restaurantweek je kan helpen met je bucket list"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Vrijdag was de heugelijke dag dat ik iets van mijn bucket list kon afstrepen; eten in een sterrenrestaurant. &Moshik is het geworden met niet een, maar twee sterren. Wat een ervaring, wat een smaakexplosies, wat een kunstwerkjes op je bord, wat een perfect samenspel tussen food & wine. Dit is dus het verschil tussen...

Lees hele review

Vrijdag was de heugelijke dag dat ik iets van mijn bucket list kon afstrepen; eten in een sterrenrestaurant. &Moshik is het geworden met niet een, maar twee sterren. Wat een ervaring, wat een smaakexplosies, wat een kunstwerkjes op je bord, wat een perfect samenspel tussen food & wine. Dit is dus het verschil tussen een goed of een sterrenrestaurant, en dat is de moeite waard om een keer mee te maken. Hoe fijn dat de restaurantweek dat een stukje betaalbaarder maakt, en zo'n ervaring (met alsnog een beetje sparen) binnen handbereik komt voor de iets minder welgestelden onder ons; dank!

harriet op 18 maart 2018
&Moshik** heeft gereageerd op 19 maart 2018

Beste Harriet,
We zijn erg blij dat je een vinkje achter dit onderdeel van je bucketlist hebt kunnen zetten en dat je dat bij ons wilde doen! Met hartelijke groet,
&Moshik team


"Een matige 2 ster of een uitstekende 1 ster?"
8.0 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 8

Een zeer hartelijk ontvangst en een uitermate vriendelijke en service gerichte restaurant manager is al een goed begin. Leuke zitjes met een mooi uitzicht...laat de wijn en de gerechten maar komen.
Beginnend met de amuses; deze mondvermakers zie ik altijd als een fijne start om verrast te worden. Prima om mee te be...

Lees hele review

Een zeer hartelijk ontvangst en een uitermate vriendelijke en service gerichte restaurant manager is al een goed begin. Leuke zitjes met een mooi uitzicht...laat de wijn en de gerechten maar komen.
Beginnend met de amuses; deze mondvermakers zie ik altijd als een fijne start om verrast te worden. Prima om mee te beginnen en de eetlust op te wekken. Echter 2 van de 5 vond ik vlak en niet prikkelend of verrassend. Dat waren de mille-feuille met vadouvain en de groente-rijstbouillon. Deze waren wat vlakker ten opzichte van de andere amuses die zeker wel in de smaak vielen en genuanceerder waren.
Dan het menu beginnend met een tartaar van biet, dan de rode mul, vervolgens voor mij de eend en mijn tafeldame tarbot.
Het zijn zonder meer mooie gerechten en de smaken goed in balans maar niet heel bijzonder. Het meest verrassend was de rode biet met de mierikswortel, het zoete met een scherp randje dat je prikkelt bleef mij langer bij.
Mooie presentatie van de rode mul, echter vond ik de mousseline eronder net iets te vol/stevig. Een klein tikje luchter/zalviger had gekund.
De eend / tarbot waren mooi gegaard, goede smaak, fijne balans op het bord
Het dessert met chocola en mango... altijd een mooie combinatie van smaken.
Dat samen met een uitstekende vriendelijke service heeft er voor gezorgd dat wij een gezellige middag hebben gehad en lekker gegeten.
Alleen bij 2 sterren verwacht ik toch meer dan lekker gegeten te hebben, ik wil net iets meer creativiteit, net iets meer verrassing, net iets meer gedurfde smaak combinaties, kortom gewoon net iets meer dan je bij een 1 ster restaurant krijgt.
Vandaar mijn titel... heb ik op top 1 ster gegeten of was dit een matige 2 sterren?

Errald op 17 maart 2018
&Moshik** heeft gereageerd op 19 maart 2018

Beste Errald,

bedankt voor uw eerlijke en uitgebreide feedback, daar kunnen we wat mee. Want wij gaan voor de uitstekende 2 sterren!

Hartelijke groet,
&Moshik team

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Oosterdokskade 5 1011 AD Amsterdam

Over &Moshik**

Restaurant &Moshik** is bekroond met twee Michelin sterren. Het sterrenrestaurant is gevestigd in het mooie Amsterdam. Het design is erg bijzonder: het glas biedt een geweldig uitzicht op het historische gedeelte van Amsterdam. Ook in de keuken is gebruik gemaakt van glas, op deze manier kunnen de gasten een kijkje nemen in de keuken. Maak kennis met de inspirerende wereld van chef Moshik en laat je verrassen door de creaties die je nog nooit geproefd hebt. Verwen jezelf en ervaar de waanzinnige beleving bij sterrenrestaurant &Moshik**.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden