Knife fork icon red

&Moshik**

8,5 (289 reviews)

Wat 289 mensen zeggen over &Moshik**

8.5
(289 reviews)
Eten
8.8
Service
8.5
Sfeer
8.1
Schrijf een review

"Spectacular "
8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

The 5-course menu was spectacular and so was the service. Each dish was an experience.
Only complaints are:
-the chair was really uncomfortable- poor lumbar support.
-the tea water was borderline scalding and this was after we let it sit for a while. I've never had water that hot and I've been drinking tea since ...

Lees hele review

The 5-course menu was spectacular and so was the service. Each dish was an experience.
Only complaints are:
-the chair was really uncomfortable- poor lumbar support.
-the tea water was borderline scalding and this was after we let it sit for a while. I've never had water that hot and I've been drinking tea since I came out the womb. It was still undrinkable after 10 minutes.
Please look into chairs with proper back support and I'll be back with friends in a heart beat!

Bethany op 06 december 2018

"Mijn verjaardag bij &Moshik"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Wij hadden via Nespresso ( Dining with the Stars) de gelegenheid om culinair te mogen genieten bij een van de aanbevolen toprestaurants. Onze voorkeur ging uit naar restaurant &Moshik. Tijdens de reservering had ik aangeven dat ik allergisch voor aubergines ben en mijn verjaardag samen met mijn man bij hun wilde vie...

Lees hele review

Wij hadden via Nespresso ( Dining with the Stars) de gelegenheid om culinair te mogen genieten bij een van de aanbevolen toprestaurants. Onze voorkeur ging uit naar restaurant &Moshik. Tijdens de reservering had ik aangeven dat ik allergisch voor aubergines ben en mijn verjaardag samen met mijn man bij hun wilde vieren.

Bij binnenkomst werden wij hartelijk ontvangen en vervolgens naar onze tafel begeleid. De chef was er helaas niet.
Aan tafel werd ons een glas champagne aangeboden, die daarna stevig op de rekening stond. Hadden liever gehad dat het in het menu verwerkt zat en niet net doen alsof het aangeboden wordt. Jammer!
Vrijwel direct werd er een amuse aan tafel bereid ( helaas met aubergine, ondanks mijn allergie vermelding). Echter werd mijn amuse, nadat ik het ter plekke nogmaals vertelde, keurig aangepast. Na de amuse werd ons de menukaart aangereikt. Hier waren wij enigszins verbaasd over en vertelde de bediening dat dit een vergissing moest zijn, omdat het een verrassingsmenu zou zijn.

Na een ietwat rommelige start hebben wij echter intens genoten van de amuses en het voortreffelijk vijfgangenmenu. Elke gang was een mini reis van smaakexplosies.
Er was zelfs aan mijn verjaardag gedacht. Kreeg naast het dessert een heerlijk chocoladetaartje erbij. Verder zou ik voor de koffie gaan, want..wow.. wat een keuze aan zoetigheid. Voor ons werd het, omdat het iets teveel van het goede was, netjes in een doosje ingepakt, zodat we we het mee konden nemen.

Verder de fantastisch informele en zeer vriendelijke bediening met verstand van zaken en niet te vergeten de zalige wijnen. De sommelier verdient echt een pluim met haar selectie van bijzondere bijpassende wijnen.
Je ziet en proeft dat hier echt met passie gekookt wordt, want zelfs over de kleinste detail is nagedacht. Complimenten!

S. Stronati op 04 december 2018

8.0 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 6

Via Restaurant week bij &Moshik gegeten. Bediening is top, echt 2 Michelin ster waard. Bij elke gang uitgebreid uitleg. De keuken heeft rekening gehouden met mijn wensenlijst, jammer genoeg kreeg ik een vegetarisch menu, terwijl ik geen vegetariër ben. Ik had de hoop dat een 2 Michelin ster restaurant toch wat creatiever zou zijn. Het eten zelf smaakt goed.
Sfeer is formeel.

Yuki op 30 september 2018

"Heerlijk eten met bijzondere smaakcombinaties"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Hele aardige bediening met mooie verhalen over de verschillende producten. Het eten was een hele ervaring met alle verschillende smaakcombinaties. Bedankt!

Inge op 19 mei 2018

"Fantastisch vegetarisch, waanzinnige wijnen, zonnige superservice"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Wat een ervaring! Wij zijn als vegetariërs ontzettend verrast. Mooie, kloppende opbouw van het menu, met veel creativiteit wat betreft complexiteit, texturen en balans met perfecte aandacht voor lichtzure tonen. Het wijnarrangement klopte in alles, een heel fijne selectie.
We jubelen wat af, maar echt: wat een erv...

Lees hele review

Wat een ervaring! Wij zijn als vegetariërs ontzettend verrast. Mooie, kloppende opbouw van het menu, met veel creativiteit wat betreft complexiteit, texturen en balans met perfecte aandacht voor lichtzure tonen. Het wijnarrangement klopte in alles, een heel fijne selectie.
We jubelen wat af, maar echt: wat een ervaring! Bij vlagen emotioneel. Echt een aanrader voor vegetariërs.
De service is informeel en perfect.

Joyce Vonk op 22 april 2018
&Moshik** heeft gereageerd op 23 april 2018

Beste Joyce! Wat een leuke reactie. Dank daarvoor.
Met hartelijke groet
&moshik

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Oosterdokskade 5 1011 AD Amsterdam

Over &Moshik**

Restaurant &Moshik** is bekroond met twee Michelin sterren. Het sterrenrestaurant is gevestigd in het mooie Amsterdam. Het design is erg bijzonder: het glas biedt een geweldig uitzicht op het historische gedeelte van Amsterdam. Ook in de keuken is gebruik gemaakt van glas, op deze manier kunnen de gasten een kijkje nemen in de keuken. Maak kennis met de inspirerende wereld van chef Moshik en laat je verrassen door de creaties die je nog nooit geproefd hebt. Verwen jezelf en ervaar de waanzinnige beleving bij sterrenrestaurant &Moshik**.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden