Knife fork icon red

Wat zeggen mensen over &Moshik**

8.5
(274 reviews)
Eten
8.8
Service
8.5
Sfeer
8.1
Schrijf een review

"Dineren bij &Moshik"
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Op 9 december 2018 samen met mijn dochter via Dining City/ Dining with the Star gedineerd bij &Moshik. Wij hadden hoge verwachtingen van dit door Michelin met twee sterren bekroonde restaurant. Die zijn ten dele waargemaakt. Met de actie van Dining City kregen wij het Inspiration Moshik menu Découvert voor een gereduceerde prijs.
Vooraf een glas champagne als aperitief vergezeld van amuses.
De gerechten werden professioneel gepresenteerd op de borden. Alleen ze misten gedurfde en creatieve smaakcombinaties en het explosieve die je mag verwachten van een restaurant van dit niveau. Het leek wel of de brigade die avond de creativiteit volledig mist en geen zin had in koken. Wel is het bedienend personeel correct en vriendelijk. Al hebben wij de indruk dat bij het uitserveren en bij de wijnen 'het riedeltje' wordt afgewerkt.
Wij hebben in alle sterrenrestaurants van Amsterdam gedineerd. Met dit gedegen referentiekader kunnen we constateren dat de gerechten die bij dit diner zijn geserveerd die avond niet het (twee)sterrenniveau hebben dat je zou verwachten.
Het zal wellicht te maken hebben gehad dat acties als deze de brigade minder motivatie levert om top te presteren. &Moshik krijgt het voordeel van de twijfel!

Mike op 14 februari 2019

"Spectacular "
8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

The 5-course menu was spectacular and so was the service. Each dish was an experience.
Only complaints are:
-the chair was really uncomfortable- poor lumbar support.
-the tea water was borderline scalding and this was after we let it sit for a while. I've never had water that hot and I've been drinking tea since I came out the womb. It was still undrinkable after 10 minutes.
Please look into chairs with proper back support and I'll be back with friends in a heart beat!

Bethany op 06 december 2018

"Mijn verjaardag bij &Moshik"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Wij hadden via Nespresso ( Dining with the Stars) de gelegenheid om culinair te mogen genieten bij een van de aanbevolen toprestaurants. Onze voorkeur ging uit naar restaurant &Moshik. Tijdens de reservering had ik aangeven dat ik allergisch voor aubergines ben en mijn verjaardag samen met mijn man bij hun wilde vieren.

Bij binnenkomst werden wij hartelijk ontvangen en vervolgens naar onze tafel begeleid. De chef was er helaas niet.
Aan tafel werd ons een glas champagne aangeboden, die daarna stevig op de rekening stond. Hadden liever gehad dat het in het menu verwerkt zat en niet net doen alsof het aangeboden wordt. Jammer!
Vrijwel direct werd er een amuse aan tafel bereid ( helaas met aubergine, ondanks mijn allergie vermelding). Echter werd mijn amuse, nadat ik het ter plekke nogmaals vertelde, keurig aangepast. Na de amuse werd ons de menukaart aangereikt. Hier waren wij enigszins verbaasd over en vertelde de bediening dat dit een vergissing moest zijn, omdat het een verrassingsmenu zou zijn.

Na een ietwat rommelige start hebben wij echter intens genoten van de amuses en het voortreffelijk vijfgangenmenu. Elke gang was een mini reis van smaakexplosies.
Er was zelfs aan mijn verjaardag gedacht. Kreeg naast het dessert een heerlijk chocoladetaartje erbij. Verder zou ik voor de koffie gaan, want..wow.. wat een keuze aan zoetigheid. Voor ons werd het, omdat het iets teveel van het goede was, netjes in een doosje ingepakt, zodat we we het mee konden nemen.

Verder de fantastisch informele en zeer vriendelijke bediening met verstand van zaken en niet te vergeten de zalige wijnen. De sommelier verdient echt een pluim met haar selectie van bijzondere bijpassende wijnen.
Je ziet en proeft dat hier echt met passie gekookt wordt, want zelfs over de kleinste detail is nagedacht. Complimenten!

S. Stronati op 04 december 2018

8.0 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 6

Via Restaurant week bij &Moshik gegeten. Bediening is top, echt 2 Michelin ster waard. Bij elke gang uitgebreid uitleg. De keuken heeft rekening gehouden met mijn wensenlijst, jammer genoeg kreeg ik een vegetarisch menu, terwijl ik geen vegetariër ben. Ik had de hoop dat een 2 Michelin ster restaurant toch wat creatiever zou zijn. Het eten zelf smaakt goed.
Sfeer is formeel.

Yuki op 30 september 2018

"Heerlijk eten met bijzondere smaakcombinaties"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Hele aardige bediening met mooie verhalen over de verschillende producten. Het eten was een hele ervaring met alle verschillende smaakcombinaties. Bedankt!

Inge op 19 mei 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Oosterdokskade 5 1011 AD Amsterdam

Over &Moshik**

Restaurant &Moshik in Amsterdam, bekroond met twee Michelin sterren, is gevestigd op de eerste verdieping. Stap in de inspirerende wereld van chef Moshik en ontdek de sensaties van gerechten die u nog nooit heeft gegeten.


Moshik vertaalt de emoties en ervaringen die hij opdoet op zijn reizen door naar spectaculaire culinaire creaties. Bijzonder is ook het design: door het gebruik van glas hebben onze gasten een prachtig uitzicht over het oudste gedeelte van Amsterdam.


Daarnaast is ook de keuken van glas gemaakt zodat gasten een letterlijk kijkje in de keuken kunnen nemen.

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
11 mrt
t/m
27 mrt

600 restaurants, 85 nieuwe toppers en 75 sterrenrestaurants

Reserveer direct

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden