Restaurant Stones

Nederlands, Vegetarisch
8,1 (6 reviews)
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 6 mensen zeggen over Restaurant Stones

8.1 Gebaseerd op 6 reviews. 0% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"lekker ten bij stones"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

leuke ontvangst met een lekker drankje en het eten was echt lekker. Voortreffelijke bediening met veel aandacht voor het te serveren van het eten maar ook persoonlijke aandacht. Echt een aanrader.

jans lunsing op 27 april 2018

"Een verrassend avondje."
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Wij hebben de avond ervaren als zeer avontuurlijk en verrassend. Alle studenten gaan, hopen wij, een goede toekomst tegemoet in de horeca. Dank voor de vriendelijke ontvangst, gastvrouw; dank voor de heerlijke gerechtjes, koks; dank voor de service, dames.
Vergeten te vragen naar de namen van de wijnen, de rode en ...

Lees hele review

Wij hebben de avond ervaren als zeer avontuurlijk en verrassend. Alle studenten gaan, hopen wij, een goede toekomst tegemoet in de horeca. Dank voor de vriendelijke ontvangst, gastvrouw; dank voor de heerlijke gerechtjes, koks; dank voor de service, dames.
Vergeten te vragen naar de namen van de wijnen, de rode en de witte, die we op ons verzoek geserveerd kregen. Jammer!
We komen terug.

PS.Het was moeilijk een plekje te vinden voor de auto. Ruimte genoeg! Maar oh, die slagbomen en die apparaten met die knopjes.....!!!

J.C.J.van der Stel-Knijf op 07 maart 2018

"Leuk en lekker, maar nog wel wat te leren"
6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Prettige ontvangst. Duurde daarna nogal een tijdje voordat er iemand langs kwam om een aperitief te kunnen bestellen. De amuse kwam vrij vlot, helaas was er niet geïnformeerd naar dieet wensen, terwijl ik dat tevoren had aangegeven. vrij vlot werd 1 amuse omgeruild voor een vegetarische variant. Het water arrangemen...

Lees hele review

Prettige ontvangst. Duurde daarna nogal een tijdje voordat er iemand langs kwam om een aperitief te kunnen bestellen. De amuse kwam vrij vlot, helaas was er niet geïnformeerd naar dieet wensen, terwijl ik dat tevoren had aangegeven. vrij vlot werd 1 amuse omgeruild voor een vegetarische variant. Het water arrangement leidde tot verwarring over wel of niet koolzuurhoudend, ondanks onze duidelijke keuze. Geruime tijd later moest ik zelf informeren naar de mogelijkheid een droge witte wijn te bestellen. Deze kwam daarna vrij vlot, maar geen idee wat voor soort wijn het was. Moest daar ook weer naar vragen. De kreeftensoep en het voorgerecht van mijn partner waren prima. Dat gold ook voor de hoofdgerechten.
Er werd helaas ook niet gekeken of de glazen water bijgevuld konden worden. Ook hierbij ging er iets mis rond de de plat en koolzuurhoudende versie, maar dit werd wel opgelost. Het nagerecht was prima en de koffie en espresso ook. De gedachte over een likeurtje bij de koffie kwam wel bij me op, maar het gevoel erover stokte, door vertrekkende mensen en verdwijnend bedienend personeel. Er was nog wel een aardige jonge man, die met ons meeliep voor het ophalen van de jassen.
Het kan dus m.i. allemaal wel wat professioneler.

Jan Willem op 07 februari 2018

"wat meer "smaak" mag "
6.3 Keuken 5 | Service 8 | Sfeer 6

Het restaurant is onderdeel van een horeca-opleiding. Dat en de prijs in aanmerking genomen was het eten naar behoren. De amuse met o.a. glühwein-ijs was leuk en smakelijk, het voorgerecht, paté, wat vlak. Het hoofdgerecht, een stoofpotje van bok, beviel goed, maar het nagerecht had weer weinig smaak. O ja, er kwame...

Lees hele review

Het restaurant is onderdeel van een horeca-opleiding. Dat en de prijs in aanmerking genomen was het eten naar behoren. De amuse met o.a. glühwein-ijs was leuk en smakelijk, het voorgerecht, paté, wat vlak. Het hoofdgerecht, een stoofpotje van bok, beviel goed, maar het nagerecht had weer weinig smaak. O ja, er kwamen lekkere broodjes met boter, olijfolie en zout op tafel. De bediening verscheen met nieuwe broodjes, ik zou eerst even vragen of de gasten nog meer brood wensen. Maar we gaan beslist nog een keer.

D.E. van Dijck op 24 januari 2018

"Een aanrader!"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

We hebben heerlijk gegeten van het vaste 4-gangen menu. Het restaurant bevindt zich in Stenden, aan de voorzijde van het gebouw. Personeel erg vriendelijk en nog lerend. Zelf in de horeca gewerkt, dus erg herkenbaar. Eten was boven verwachting, daar kan menig restaurant nog wat van leren. We komen graag nog een keer en zorgen voor goede mond op mond reclame. Ga zo door!!

Annet op 20 januari 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Emmen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant Stones

Keuken: Nederlands, Vegetarisch

STONES
De ruwe diamant van Emmen waar onze passie van jouw bord knalt!


Restaurant Stones is opgebouwd uit vijf “stones”. Deze stones weerspiegelen de vijf principes van Dutch Cuisine. De vijf principes die Dutch Cuisine als manifest gebruikt zijn ontwikkeld door SVH Meesterkok Albert Kooy;


1. Cultuur, in de Nieuwe Nederlandse Keuken laten we zien welke mooie ingrediënten en tradities we hebben.
2. Gezond, groenten bepalen onze gerechten, gezond voor de mens en de aarde.
3. Natuur, natuurlijke producten en ingrediënten zonder chemische additieven en dus ook vanzelf sprekend biologisch.
4. Kwaliteit, de beste kwaliteit met respect voor de producten en producenten.
5. Waarde, de aarde als rentmeester beheren en met de gedachte van “no waste”


Met deze principes creëren wij maandelijks een nieuw menu waarbij de groente van de koude grond komen en dieren als garnituur dienen. Het resultaat voor jou? Een variërend menu met stuk voor stuk échte gerechten.Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden