Knife fork icon red

Brasserie Brut Bubbels & Bites

8,2 (15)

Wat zeggen mensen over Brasserie Brut Bubbels & Bites

8.2
(15 reviews)
Eten
8.3
Service
8.3
Sfeer
7.9
Schrijf een review

6.3 Keuken 6 | Service 7 | Sfeer 6

wij hebben er in de restaurant week gegeten, weet niet wat de prijzen normaal zijn.eigenlijk vind ik ons cijfers ook prijswaardig als je er normaal meer moet betalen mag alles wel iets beter.en een beetje schoonmaak mag ook wel het ziet er allemaal rommelig uit.

Anoniem op 27 augustus 2013

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

heerlijk gegeten met goede bediening in een mooi restaurant. Zeker een aanrader!!

Anoniem op 26 september 2012

8.0 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 7

Zaterdag 1 sept. hebben wij weer bij Brut Bubbles & Bites gegeten en hoewel het menu hetzelfde zou zijn, kregen we iets anders. De bediening herkende ons van de avond ervoor en hebben even met de kok gepraat. Vooraf 3 gerechtjes van de bites-kaart, als tussengerecht dorade op een bedje van risotto, hoofdgerecht weer 3 gerechtjes van de bites-kaart. Iets minder een afgewogen combinatie van gerechten, maar ja wat verwacht je, als de kok dit niet verwacht, alle gerechten op zich waren bijzonder, goed bereid en lekker! En het nagerecht was een 'grand dessert'een groot bord met verschillende gerechtjes en - heel aardig op mijn verjaardag - subtiel 'happy birthday' in chocola gespoten. Waarvoor nogmaals mijn dankt!

Anoniem op 04 september 2012

7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Prima goed gebalanceerd driegangendiner voor de restaurantweekprijs van 27,50, supplement tussengerecht 7,50 en een wijnarrangement - ook alles zeer passend - voor 15 of 20 euro (3 of 4 gangen). Glaasje champagne vooraf, wat drink je ook anders in een restaurant dat Brut Bubbles & Bites heet.
Het restaurant is duidelijk nog niet zolang geleden gerenoveerd, alles mooi en in stemmige kleuren, ook de bar. Rookruimte binnen voor de liefhebbers. Wij hebben er vrijdag 31 aug, goed en lekker gegeten. Drie kleine voorgerechtjes, tussengerecht, sucade als hoofdgerecht en het dessert... Ik dacht even aan een kindermenu: marshmellowtaart en milkshake van oreo koekjes... maar lekker en ook daarbij de perfecte zoete wijn. Compliment aan de kok en de bediening.

Ada van der Linden op 04 september 2012

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

We hebben hier met een groep vrienden erg lekker gegeten. Goede bediening!

Anoniem op 03 september 2012

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Van Stolkweg 1 2585 JL Den Haag

Over Brasserie Brut Bubbels & Bites

Welkom bij Brasserie Brut!


Brasserie Brut is een uniek restaurant concept in Den Haag. Brasserie Brut bevindt zich op de begane grond van het sprankelende Crowne Plaza Den Haag – Promenade. U kunt bij ons genieten van een breed assortiment van wijnen in combinatie met onze menukaart. De menukaart wordt bereid door het team van onze Chef Sido de Brabander en bieden u de gelegenheid om 6 of 7 kleine gerechten te proeven en te combineren met bijpassende wijnen vanuit alle windstreken. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een snelle lunch of gezellige borrel.


Kijk eens op onze website: www.brasseriebrut.nl

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden