Pillars Bar & Kitchen

€€
8,1 (80 reviews)
90% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 80 mensen zeggen over Pillars Bar & Kitchen

8.1 Gebaseerd op 80 reviews. 90% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Absoluut geen restaurant"
2.0 Keuken 1 | Service 4 | Sfeer 1

3 gangen menu gekozen in de restaurant week. Zeer flauwe soep vooraf. Parelhoen kluifjes! als hoofdgerecht.
Dit is geen restaurant maar een hotel lobby. Ik kom hier nooit meer. Restaurant week heeft voor mij ook afgedaan als zij dit soort" restaurants" gelegenheid geven

Arjen Van Herwaarden op 07 oktober 2021
Geverifiëerd

1.0 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 1

Na het zien van het gelamineerde en sobere driegangenmenu (venkelsoepje / parelhoen / limoenparfait) besloten om elders te gaan eten. Dineren in een opgepimpte hotellobby sprak ons ook niet aan.

Frank De Bruycker op 28 september 2021
Geverifiëerd

8.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 7

Tijdens restaurantweek gegeten en qua prijs/kwaliteitsverhouding was het goed. Misschien idee om volgende keer keuze tussen de menu’s te zetten.

Minuska op 03 september 2021
Geverifiëerd

"Aangenaam verrast!"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Bij binnenkomst leek het mij meer een bar dan restaurant. Wel een heel plezierige bar, waar licht, geur, geluid en temperatuur prima in orde waren. En toen het eten kwam waren we helemaal verrast. Heerlijk van smaak, goed op elkaar afgestemd en mooi opgemaakt. Een absolute aanrader!

Tanja op 05 oktober 2020
Geverifiëerd
Jochem heeft gereageerd op 09 oktober 2020

Beste mevrouw Storm,

Hartelijk dank voor deze mooie recensie. We zijn blij om te horen dat alles aan uw verwachtingen heeft voldaan.
Wij hopen u dan ook nog eens in de toekomst te mogen verwelkomen.

Met gastvrije groet,

Jochem
Pillars Bar&Kitchen


"Pillars"
5.0 Keuken 5 | Service 6 | Sfeer 4

De bediening deed z'n best, maar kon er toch niet aan voldoen om het 4-gangen restaurantweekmenu binnen de gestelde tijd (tussen 18:00 en 21:45) uit te serveren. Wij hadden aangegeven om 21:45 weg te moeten ivm concert (Pillars wordt door De Doelen ook aangegeven als pre-concert restaurant), echter, hoewel door bedi...

Lees hele review

De bediening deed z'n best, maar kon er toch niet aan voldoen om het 4-gangen restaurantweekmenu binnen de gestelde tijd (tussen 18:00 en 21:45) uit te serveren. Wij hadden aangegeven om 21:45 weg te moeten ivm concert (Pillars wordt door De Doelen ook aangegeven als pre-concert restaurant), echter, hoewel door bediening bevestigd, hebben wij het dessert moeten overslaan. Dit is op de rekening wel correct gecompenseerd.
Het voorgerecht was nogal aan de zoete kant; niet wat je van een voorgerecht verwacht. Wel spannend gebruik van ingrediënten.
Setting restaurant in lobby is te rumoerig, zeker met grote groep bargasten.

E. Senden op 13 oktober 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Pillars Bar & Kitchen

In het hart van Rotterdam vind je Pillars Bar & Kitchen. Gelegen in de Millennium toren en onderdeel van het Rotterdam Marriott Hotel staat ons team klaar om u te verwelkomen.
Onze Bar & Kitchen is vernoemd naar de decoratieve pilaren in de lobby van het Rotterdam Marriott Hotel, maar refereert vooral naar onze vier kernpilaren; To Welcome, To Gather, To Collaborate & To Chill. Van een koffiecafé in de ochtend naar een levendige bar in de avond.

Ons team heeft voor u een eigenzinnige cocktailkaart samengesteld, maar mocht u zelf een persoonlijke favoriet hebben dan maken wij die ook met liefde. Daarnaast serveren wij u ook een mooi glas wijn of een van onze lokale bieren van de tap. Ons keukenteam heeft onder leiding van onze chef een kaart samengesteld waarbij er voor iedereen wat wils is. Een spannende bar bite voor bij uw cocktails tot een van onze verfijnde hoofdgerechten. Komt u ook voor een heerlijk diner?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden