Knife fork icon red

Kletsen en Proeven

8,1 (26 reviews)

Wat 26 mensen zeggen over Kletsen en Proeven

8.1
(26 reviews)
Eten
8.5
Service
8.1
Sfeer
7.8
Schrijf een review

"niet tevreden"
3.0 Keuken 6 | Service 1 | Sfeer 2

Met name de slechte bediening was een domper voor ons. We hadden het verrassingsmenu en mijn dochter lustte niet echt iets. Daarom bestelde ik nog wat spareribs erbij... na 45 minuten wachten en wij al het eten al op hadden, maar eens gevraagd of ze nog kwamen. Kregen wij te horen dat een andere collega zag dat ze w...

Lees hele review

Met name de slechte bediening was een domper voor ons. We hadden het verrassingsmenu en mijn dochter lustte niet echt iets. Daarom bestelde ik nog wat spareribs erbij... na 45 minuten wachten en wij al het eten al op hadden, maar eens gevraagd of ze nog kwamen. Kregen wij te horen dat een andere collega zag dat ze wel wat gegeten had en dat het niet meer nodig was. Volgens mij bepaalt de klant toch wat er besteld word? Na dit aangegeven te hebben bij de desbetreffende collega werd het min of meer weggewuifd. En zo waren er nog een aantal dingen, met name het lange wachten en bijna zelf je drinken moeten ophalen. Ik kom hier niet meer.

Suzanne op 03 mei 2018

"Eten met primera kortings bon"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Bediening is goed je krijgt vlot een drankje Bij de gerechten word uitgelegd wat het is. Bij het Nagerecht word er gevraagd of het snel wild of dat je nog even wild wachten .Er word gevraagd of alles goed is Ook word er gevraagd of ze ergens rekening mee moeten houden en of je vlees of vis lust. Heb al eerder met c...

Lees hele review

Bediening is goed je krijgt vlot een drankje Bij de gerechten word uitgelegd wat het is. Bij het Nagerecht word er gevraagd of het snel wild of dat je nog even wild wachten .Er word gevraagd of alles goed is Ook word er gevraagd of ze ergens rekening mee moeten houden en of je vlees of vis lust. Heb al eerder met collega`s daar gegeten toen was het ook goed. Wij hadden een Primera bon er werd geen onderscheid gemaakt met gasten die de volle pond moeten betalen.

Marian Koopman op 30 april 2018

"Prima eten, goede sfeer"
9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

Proeverij menu; aanrader!
We zaten lekker rustig en het eten werd qua tijd prima opgediend; niet te snel achter elkaar maar ook niet ellenlang wachten.

Marielle op 30 april 2018

"Grote klasse"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

We waren nog niet bij dit restaurant geweest en wisten niet precies wat we konder verwqchten. Maar het menu overtrof al onze verwachtingen. In de eerste plaats als de leuke voorgerechtjes, daarna een heerlijke hoofdschotel met drie verrassingen en tenslotte de leuke nagerechtjes. En wat was de witte wijn vootreffelijk. Kortom 'Grote Klasse". En dat alles n.a.v. een bon van primera.

Henk en Riek Hooiveld op 27 april 2018

"Lekker & prettige sfeer"
8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Vriendelijk personeel, goeie porties & mooi opgemaakte borden, goed verzorgd!
RelaXte & ongedwongen sfeer.

Jose op 25 april 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Zwolle e.o.

Melkmarkt 52 8011 ME Zwolle

Over Kletsen en Proeven

Kletsen en Proeven in Zwolle!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Zwolle e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden