't Sluisje Amsterdam

9,1 (11 reviews)
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 11 mensen zeggen over 't Sluisje Amsterdam

9.1 Gebaseerd op 11 reviews. 0% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Sluisje "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Vanavond bij jullie geweest samen met mijn dochter en wat hebben we genoten de drags waren in 1 woord geweldig het eten,drinken en al het personeel een dikke pluim fantastisch zeker voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader hartelijke dank voor de gezelligheid dikke kus voor allemxxx

Elma hijnekamp op 27 januari 2024

"Supriseavond 't Sluisje"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat hebben wij gisteravond met z'n 4-en genoten met alle andere mensen die er waren. Het was 1 groot feest. Dragqueens wat deden jullie het leuk, het eten was lekker, leuke muziek en de sfeer was top. Bedankt.

Nicole op 21 augustus 2022

"Fantastische 50ste verjaardag in t Sluisje"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ik heb mijn 50ste verjaardag gevierd met 12 vriendinnen en t was een geweldig feest. Aan prachtige diva shows, meezingers en polonaises geen gebrek. Het eten was verrukkelijk en zeker 5 sterren waard. De dragladies waren erg mooi met een aanstekelijke droge eerlijke ansterdamse humor. Elk moment gaan ze graag met je...

Lees hele review

Ik heb mijn 50ste verjaardag gevierd met 12 vriendinnen en t was een geweldig feest. Aan prachtige diva shows, meezingers en polonaises geen gebrek. Het eten was verrukkelijk en zeker 5 sterren waard. De dragladies waren erg mooi met een aanstekelijke droge eerlijke ansterdamse humor. Elk moment gaan ze graag met je op de foto. Goede service aan tafel en ze houden wel van een geintje en een feestje daar. Echt genoten van een heerlijke avond.

Mireille Schonefeld op 02 mei 2018
't Sluisje heeft gereageerd op 03 mei 2018

super lief berichtje en fijn dat jullie het naar de zin hebben gehad!
groet
Team Sluisje Amsterdam


8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

leuke en gezellig gebeuren met goed eten.

een aanrader voor een (voor)avondje uit

Marcel en Henni Schoen op 19 maart 2018

"Geweldig avondje uit!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super avond met vrienden gevierd bij 't Sluisje. Goede en vriendelijke medewerkers, lekker 3-gangen diner en volop meezingen met onvervalste klassiekers.
Corrie Camping is da bomb!
Aanrader voor iedereen.

Rik op 13 maart 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Sluisje Amsterdam

In hartje Amsterdam, tussen de Jordaan en de rosse buurt, vindt u theater bar-restaurant ‘t Sluisje.

Leuk, gezellig, een heerlijk seizoensmenu en gevarieerd entertainment, met wisselende artiesten naast Corrie Camping en Miss Belle Retouche!

Tijdens het 3-gangen Showmenu wordt U vermaakt door diverse travestie acts en of live zang. De Show Girls en de rest van de crew zullen u een onvergetelijke avond bezorgen.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden