The Blokes

Amerikaans | €€
9,3 (22 reviews)
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 22 mensen zeggen over The Blokes

9.3 Gebaseerd op 22 reviews. 0% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"cocktail"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Elke woensdag zijn cocktails hier in de aanbieding. De tweede krijg je dan gratis. Ze hebben echt heerlijke cocktails in mooie glazen. Meestal bestellen we nacho's of bitterballen er bij.

Vorige week hebben we met vriendinnen ook hier gegeten, we wisten niet dat het ook nog een leuk restaurant. Ik zelf dacht dat...

Lees hele review

Elke woensdag zijn cocktails hier in de aanbieding. De tweede krijg je dan gratis. Ze hebben echt heerlijke cocktails in mooie glazen. Meestal bestellen we nacho's of bitterballen er bij.

Vorige week hebben we met vriendinnen ook hier gegeten, we wisten niet dat het ook nog een leuk restaurant. Ik zelf dacht dat het gewoon een heel leuk cafe was. Het eten was erg lekker. De hamburger en patatjes kreeg ik gewoon niet op. Het allerlekkerste vond ik de oreo cheesecake, daar kun je mij serieus snachts voor wakker maken.

Ik zou zeggen als je van gezelligheid houd dan moet je De Blokes vooral niet overslaan.

Marieke de jonghe op 06 november 2017

"Meer dan een restaurant"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Afgelopen weekend hier gegeten en ontzettend verrast.
The Blokes is een tent zonder veel poespas.
Niks geen pretentieus gedoe maar gewoon simpel eten supergoed bereid.

Zelf had ik de steak, deze was gewoon perfect bereid. Daarbij werden champions en gegrilde paprika's geserveerd. De grote verse patatten die i...

Lees hele review

Afgelopen weekend hier gegeten en ontzettend verrast.
The Blokes is een tent zonder veel poespas.
Niks geen pretentieus gedoe maar gewoon simpel eten supergoed bereid.

Zelf had ik de steak, deze was gewoon perfect bereid. Daarbij werden champions en gegrilde paprika's geserveerd. De grote verse patatten die ik er bij kreeg maakte het compleet. Niks geen ingewikkeld gedoe maar comfort food op zijn best.

Naast het eten kon ik kiezen uit heerlijke speciaal bieren. Heb mij een heerlijke herfstbock laten adviseren en de vrouw dronk de huiswijn die ze uitstekend vond.

Toen we klaar waren met eten begon er een dj te draaien, geluid ging iets harder, de lampen werden meer gedimd en het restaurant verandere langzaam in een soort van hippe borrelcafe. Door de gezelligheid bleven we hangen. lieten ons verleiden tot een gin tonic en zagen hoe een deel van de tevreden restaurant bezoekers vertrok en hun plaats werd ingenomen door een groep mensen die speciaal voor de borrel kwamen. Een erg leuk concept dat ik nog niet eerder in Groningen heb gezien.

Ik ben zoals jullie lezen erg tevreden over deze zaak. Het eten is meer dan prima maar ik ben vooral weggeblazen door de sfeer en geweldige bediening. Leuke vlotte jongeren die ontspannen een praatje met je maken, een grapje maken en er voor willen zorgen dat jij een leuke avond hebt.

Sil Rakers op 06 november 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Groningen e.o.

Toon telefoonnummer

Over The Blokes

Keuken: Amerikaans

BLOKES staat voor stoere mannen en vrouwen, vlotte en informele bediening, eten van hoge kwaliteit, spraakmakende cocktails in een industriële setting.
Geïnspireerd op de Amerikaanse keuken is het menu van BLOKES een optelling van burgers, steaks, ribs met een vleugje charme van onze keuken door het toevoegen van gerechten als een carpaccio en onder andere een zalmsteak. BLOKES haar signature dishes zijn onder andere de Lumberjack Burger, de Lousiana Ribs en de Oreo Cheesecake.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Groningen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden