Knife fork icon red

Het Oude Dykhuys

8,8 (208 reviews)
98%

Wat 208 mensen zeggen over Het Oude Dykhuys

8.8
(208 reviews)
Eten
8.8
Service
9.0
Sfeer
8.5
98%
Schrijf een review

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

het was prima, mijn man zette zijn soepje niet goed neer, viel om, kregen direct een nieuwe. Alles was perfect, het diner uitstekend en zeer vriendelijke bediening.

Gonnie Bouwsma op 25 augustus 2013

9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

gewoon uitstekend

J. Zwijsen op 25 augustus 2013

8.3 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 9

We hebben in een heel leuke ambiance gedineerd. Het prachtige weer nodigde uit om op het terras te eten. Het personeel was hoffelijk en voorkomend. De amuse met een mulligatawny soep was een prijswinner. Het hoofdgerecht was goed, maar niet bijzonder. Het extra gekozen tussengerecht- de gamba's - waren verrukkelijk....

Lees hele review

We hebben in een heel leuke ambiance gedineerd. Het prachtige weer nodigde uit om op het terras te eten. Het personeel was hoffelijk en voorkomend. De amuse met een mulligatawny soep was een prijswinner. Het hoofdgerecht was goed, maar niet bijzonder. Het extra gekozen tussengerecht- de gamba's - waren verrukkelijk. In tegenstelling tot de witte huiswijn kon de rode huiswijn ons niet bekoren en werd overgegaan op één van de andere wijnen. Die was fijn van smaak en paste zeer wel bij het gekozen menu.

Anoniem op 24 augustus 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Lisserbroek e.o.

Lisserdijk 567 2165 AL Lisserbroek

Over Het Oude Dykhuys

Restaurant Het Oude Dykhuys in Lisserbroek is een klassiek en sfeervol restaurant. Dit is de ideale plek om te ontspannen en genieten tijdens een heerlijke lunch of diner. Aan de prachtige bar van het restaurant kun je genieten van een aperitief.

De keuken is geheel Frans en maakt gebruikt van de beste ingrediënten, recepturen en technieken. Ze staan bekend om de combinatie van klassieke eenvoud en pure klasse. Van de Haarlemmermeerse Victoria-aardappelen worden hier heerlijke verse frieten gemaakt.

Bij het restaurant is een wijnkelder. Iedere avond wordt er een speciaal wijnarrangement samengesteld. Zo worden er de beste wijnen geserveerd bij jouw lunch of diner.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Lisserbroek e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden