Knife fork icon red

Het Oude Dykhuys

8,8 (208 reviews)
98%

Wat 208 mensen zeggen over Het Oude Dykhuys

8.8
(208 reviews)
Eten
8.8
Service
9.0
Sfeer
8.5
98%
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Na 15 jaar weer een keer terug naar het vertrouwde adres. Je eet er nog steeds prima, in een goede ambiance en door professionele bediening. Aanrader, we komen zeker snel weer een keer terug.

Frank Bakker op 06 oktober 2019
Geverifiëerd

"Kan het nog beter????"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

In een woord PERFECT.

Bert Bos op 29 september 2019
Geverifiëerd

"Goed maar niet briljant"
5.3 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 4

Het was een gezellige avond met redelijk eten maar niet erg briljant. Het duurde een uur tot we iets te eten kregen. Er was erg veel lawaai op de achtergrond. De bediening heeft niet één keer gevraagd of we misschien iets te drinken wilde. Tafels stonden vol met lege spullen en de bediening liep terug met lege handen zonder iets af te ruimen.

AdB op 29 september 2019
Geverifiëerd

"Detour Lisser Dykhuis"
6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Prima gegeten, amuse, voorgerecht en nagerecht TOP! Hoofdgerecht (kalf) viel tegen. Niet bijzonder, beetje flauwtjes.

Anna Dekker op 29 september 2019
Geverifiëerd

"Hernieuwde kennismaking."
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Ja, kan er eigenlijk kort over zijn. De entourage is sfeervol, de gastheer en gastvrouw ongelofelijk vriendelijk en welwillend. Niets is teveel. Het eten was goddelijk en qua smaakbeleving bijna een voortzetting van de eerste keer, bijna, omdat smaak nu eenmaal aan verandering onderhevig is. Maar wat was het lekker...

Lees hele review

Ja, kan er eigenlijk kort over zijn. De entourage is sfeervol, de gastheer en gastvrouw ongelofelijk vriendelijk en welwillend. Niets is teveel. Het eten was goddelijk en qua smaakbeleving bijna een voortzetting van de eerste keer, bijna, omdat smaak nu eenmaal aan verandering onderhevig is. Maar wat was het lekker en mooi opgediend. Fijne uitleg over de gerechten ook. Toch ook een puntje van aandacht, maar ook die beleving is persoonlijk natuurlijk. De ruimte waarin je eet is sfeervol ingericht met een prettig muziekje op de achtergrond. Zeer rustgevend. Wat dan stoort is dat er om de hoek, bij de bar en ontvangst, klanten alvast aan het indrinken zijn, lees een aperitiefje nemen, en naarmate de tijd vordert, luidruchtiger worden. En vervolgens, als ze gaan eten, het volume meenemen naar binnen. En weg is de sfeervolle ambiance. Wat ons betrof, tenminste. Zoals ik al zei, persoonlijke beleving. Ik wil het toch even meegeven. Maar we komen zeker terug!

John. op 27 september 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Lisserbroek e.o.

Lisserdijk 567 2165 AL Lisserbroek

Over Het Oude Dykhuys

Restaurant Het Oude Dykhuys in Lisserbroek is een klassiek en sfeervol restaurant. Dit is de ideale plek om te ontspannen en genieten tijdens een heerlijke lunch of diner. Aan de prachtige bar van het restaurant kun je genieten van een aperitief.

De keuken is geheel Frans en maakt gebruikt van de beste ingrediënten, recepturen en technieken. Ze staan bekend om de combinatie van klassieke eenvoud en pure klasse. Van de Haarlemmermeerse Victoria-aardappelen worden hier heerlijke verse frieten gemaakt.

Bij het restaurant is een wijnkelder. Iedere avond wordt er een speciaal wijnarrangement samengesteld. Zo worden er de beste wijnen geserveerd bij jouw lunch of diner.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Lisserbroek e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden