Reserveer nu voordelig jouw sterrentafel bij meer dan 175 luxe restaurants met Dining with the Stars!

Tussen Kaag & Braassem

Frans, Klassiek | €€
7,7 (9 reviews)
78% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 9 mensen zeggen over Tussen Kaag & Braassem

7.7 Gebaseerd op 9 reviews. 78% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Kaag & Braassem: dikke prima"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Wauw die kok had wel ff z'n best gedaan! TOP!

Jakob de Vries op 13 april 2023
Geverifiëerd

"Mooi stukje Nederland "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Mooie locatie. Uitzicht gaaf. Bediening meer dan goed. Eten fantastisch.

Alex Sijmonsma op 07 september 2022
Geverifiëerd

8.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 6

Heerlijk eten dat je daar niet zomaar zou verwachten

Niels Bos op 16 april 2022
Geverifiëerd

5.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 2

Lekker gegeten, mooi klaargemaakt. Bediening is wisselend in service en kleine foutjes als bestek vergeten te geven. Niet echt restaurant meer weg restaurant cq kantine ruimte. Dat was jammer want eten an sich is smaakvol en mooi opgediend.

BW op 11 april 2022
Geverifiëerd

6.7 Keuken 10 | Service 4 | Sfeer 6

Bij aankomst stond onze naam niet genoteerd en kregen daardoor niet een tafel bij het raam. De dame zij jammer dan.De borden werden te laat weggehaald moesten daar steeds om vragen.Patat kregen we pas toen het eten zo goed als op was. Erg jammer hebben daar vaak gegeten maar nu waren de dames niet op elkaar ingestel...

Lees hele review

Bij aankomst stond onze naam niet genoteerd en kregen daardoor niet een tafel bij het raam. De dame zij jammer dan.De borden werden te laat weggehaald moesten daar steeds om vragen.Patat kregen we pas toen het eten zo goed als op was. Erg jammer hebben daar vaak gegeten maar nu waren de dames niet op elkaar ingesteld. Maar de kok heeft topwerk verricht.Toen we weggingen en ons beklag deden reageerde de dame weer met jammer en vroeg niet waarom. Je kon merken dat de bazin er niet was.

Peter Vinke op 31 oktober 2021
Geverifiëerd
Marjolein Klerks heeft gereageerd op 31 oktober 2021

Goedemiddag meneer Vinke,

Hartelijk dank voor uw recensie. Allereerst onze excuses. Wat vervelend te lezen wat er is voorgevallen gisteravond. Wij gaan zeker met de dames van de bediening in gesprek zodat deze situatie in de toekomst niet meer voor zal komen. Graag bieden wij u bij een volgend bezoek een fles huiswijn aan (wit of rood; waar uw voorkeur naar uit gaat) en natuurlijk zorgen wij ervoor dat u een fijne avond beleeft waarbij alles klopt.

Met vriendelijke groet,

Marjolein Klerks
Tussen Kaag & Braassem

Plattegrond Alle restaurantdeals in Nieuwe Wetering e.o.

Toon telefoonnummer

Over Tussen Kaag & Braassem

Keuken: Frans, Klassiek

Het gezellige en eigentijdse restaurant met terras heeft een adembenemend uitzicht over de ringvaart. De keuken gebruikt producten van regionale leveranciers. Op de menukaart vind je dan ook vlees, vis en seizoensgebonden groenten uit de regio. De menukaart is ingedeeld in: Classics en Trends. Daarbij wordt er veel waarde gehecht aan biologische en duurzame producten. Tussen Kaag & Braassem biedt voor ieder wat wils! Laat je verrassen door heerlijke gerechten en smaken. Kom snel langs bij Tussen Kaag & Braassem.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Nieuwe Wetering e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden